בעד/נגד?
אגב,שנה שניה.
בעד/נגד?
אגב,שנה שניה.
וזה מה שאני עושה השנה בע"ה. יהיה קשה אבל חייבים. ב"הצלחה!(:
וזה קשה..
נראה לי זה ממש תלוי איזה ציון את צריכה..
וכמה את מכירה את עצמך..
נגיד אני יודעת שאני מסוגלת אחרי השירות ללמוד עד 2 בבוקר וזה לא יפריע לי ביום למוחרות.
ויש לי טוסיק.
ואני יכולה להתרכז..
האמת עשיתי פסיכומטרי בתוך השירות- גם בשנה השניה, ולדעתי השאלה האם לעשות תוך כדי מושפעת מכמה שיקולים:
1. מה תחום השירות שלך, או- כמה זמן עומד לרשותך.
2.האם יש לך כיוון לימודים מסוים,או- כמה את צריכה לקבל בציון.
3.באיזה דרך את לומדת- קורס,בעצמך, וגם-איזה קורס ומה התדירות של המפגשים, עד כמה הם ישבו לך על הראש.
4. עפ"י הכרות שלך עם עצמך- האם את מסוגלת לחרוש לאחר יום עבודה ובזמנים של מנוחה (ימי שישי, מוצ"שים..)
שורה תחתונה- אם את מאמינה שמה שחשוב לך זה להתחיל ללמוד שנה הבאה או שנראה לך שיש סיכוי שתצטרכי לעשות כמה פעמים פסיכו, (וכדאי מאד לקחת את זה בחשבון- מותר לגשת פעם נוספת רק ברווח של מועד - לא במועד הקרוב הבא,אלא בזה אחריו. ולכן אם את מחליטה לעשות השנה מומלץ כמה שיותר מוקדם.), אני מאד ממליצה להחליט ולעשות- ממש רואים סיעתא דישמיא בלימוד עצמו ובציון!! אני לא טיפוס חרשן, והשירות שלי היה עד הצהריים כולל ימי שישי, והקב"ה ממש נתן לי את הכוחות לשבת וללמוד, למרות שלא היה לי כל כך הרבה זמן, ולסדר את הלימוד בצורה יעילה-דברים שבדרך כלל קשה לי בהם.
עוד נקודה- תעיזי להתפלל ולבקש את הציון שאת חושבת שאת צריכה-אחרי הכל הדבר שהקב"ה הכי רוצה זה שתשתמשי בכוחות שהוא נתן לך! וגם אם לא נראה לך שיש סיכוי- הכל בידי שמים חוץ מיראת שמיים, וישועת ה' כהרף עין! תתפללי שהקב"ה יעזור לך להבין את החומר נכון ובקלות, והרי הוא זה שנותן לאדם דעת- והכל בידיו!!
(עשיתי פעמיים פסיכו',ואני מרשה לעצמי לומר ולעודד- התק' של הפסיכו' הייתה לי תקופה שהרימה אותי למעלה, הרגשתי שכל מה שיש לי זה מהקב"ה, ואם זה רצונו הוא יעזור. ולמרות שהפעם הראשונה לא הספיקה לי, עכשיו אני יודעת שה' רצה שתהיה לי סיבה להמשיך ולהתפלל ולהמשיך ולהתקרב אליו.אחרי הכל זו המטרה האמיתית בחיים..!)
מקווה שהכל ברור ולא מסורבל.. הרבה ב"הצלחה!!!
רוצה להשקיע רק בשירות.
כל דבר בעיתו!
אבל בעצם, את שנה שנייה. אז אני לא סגורה על זה.
שנה ראשונה- ממש לא.
שנה שנייה - זה תלוי בתקן, וזמן הפנוי שיש לך, וביכולת שלך להשקיע בשניהם.
כמובן שזה תלוי גם מי את;)
איזו שנה את? ראשונה שנייה?
אחותי עשתה פסיכו בשנה הראשונה שלה, זה גם הרס לי רבע מהשנה וגם היא לא קיבלה מספיק והייתה צריכה לעשות שוב (בשנה השנייה היא היתה בחו"ל, אז היא עשתה אחרי)
אני טוענת שכל דבר בעיתו, וכדי להצליח באמת צריך לתת לכל שלב בחיים את הזמן שלו...
אני בשנה שניה והתחלתי פסיכו.
אל תחכי עוד שנה...
אבל אם השרות שלך אינטנסיבי אז אולי כדאי לחכות כי הפסיכו זה הרבה חומר והרבה ש"ב
אם את חושבת שתוכלי להשקיע מאוד גם בתקן וגם בפסיכו אז כדאי. כמובן לדבר על זה עם הרכזת קודם ולבחור במועד הכי נוח (תלוי בעבודה אבל בד"כ אפריל..).
מנסיון, לדחות לימודים בשנה בגלל הפסיכו זה מבאס.. גם אם את לא מתכננת ללמוד שנה הבאה כדאי להפטר מזה..
ממליצה בחום על סמארט!
תגידי,א
את רצינית?
ממליצה בחום על סמארט?
הם קורס ממש לא משהו,
ולא כל כך הרבה זמן בשוק...
לא יודעים כל כך טוב ללמד,
החומר שלהם די בינוני (ואני מדברת מניסיון..)
חוץ מזה, איזה מין קורס פסיכומטרי זה - אם הוא אומר לך לעשות פעם שניה בחינם? זה אומר שהוא לא מאמין שהוא יודע להכין אותך כמו שצריך מההתחלה...
והוא מאמין שרק הזמן והמבחן עצמו יכולים ללמד אותך.....
וחבל.
כי לעשות פעמיים פסיכומטרי, זה קצת בזבוז... (אני עשיתי פעמיים, והכל בגלל שטויות... )
לגבי לעשות פסיכו תוך כדי השירות, אני ממש מתחברת למה שאמרו לפני - שזה מאוד תלוי בסוג השירות וכו',
אבל,
וכאן מגיע האבל הגדול,
גם אם מישהי עושה שירות "קל", של 8-16,
הקורס גומר לה את כל שאר החיים, ואני לא מדברת עדיין על לעשות שיעורי בית, וללמוד מילים.....
בקיצור,
הכי טוב, להרשם תוך כדי השירות (יש מלא מקומות שברגע שסיימת שירות, את כבר לא יכולה לקבל את ההנחה..)
לא לקורס מסוים, אלא באופן כללי (אולי קוראים לזה "זכאות", אני לא סגורה על זה..)
לשמר לך את ההנחה המטורפת שהם עושים לבנות שירות (אצל היי-קיו לדוגמא, נותנים הנחה של 50%)...
ולעשות מיד אחרי השירות את הפסיכו, כשאת כבר רגועה,
ולא הכל נדפק לך ביחד (גם בשירות את לא משקיעה, וגם בפסיכו...)
סליחה על המגילה! אבל זה ממש בנפשי..
בהצלחה לכוווווולן!
ידעתי לכמה אני רוצה להגיע בפסיכומטרי ובזכות סמארט הגעתי.
אחרי שכבר קבלתי את הציון הגעתי ליום פתוח במקום שרציתי למקצוע שרציתי ואז הם אמרו שאומנם הם דורשים ככה וככה אבל כדי להתקבל בטוח צריך בערך 20 נק' יותר. בחיים לא הייתי עושה קרוס חוזר אם הוא לא היה בחינם והקורס החוזר היה שווה כל שניה! קידם אותי בטירוף!
בית ספר לפסיכו שנותן קורס חינם יודע שמעל 40% מהאוכלוסיה עושה פסיכומטרי לפחות פעמיים (כשתגיעי לאוניברסיטה תראי כמה זה נכון) וחושב שבאמת אין סיבה שתשלמי על זה!
אני ממליצה על סמארט מכל הלב ואיתי גם כל מי שעשה איתי פסיכומטרי.
(בהנחה שעשית בסמארט) יכול להיות שאת נפלת על מורה ספציפי שלא ידע לתת לך את המענה שהיית צריכה אבל את אחת ל... אני לא נתקלתי בלקוחות מאוכזבים של סמארט.
חוצמזה שחומר הלימוד שלהם הכי מעודכן והציונים של הסימולציות משקפים מאוד את הציון הסופי.
shira123אני שנה שניה בתקן גרעין.
זה אומר פעילויות אינטנסיבית, אבל גם ממש חשוב לי לעשות השנה את הפסיכו',לא רוצה לחכות עוד שנה.
השאלה אם יהיה לי קשה מידי.
כי אם לא-
ממולץ לעשות במועד יוני, שזה לא כ"כ על סוף שנה [בתקן בוקר קצת, בגרעין- לא]
אבל אם כן את צריכה לעשות בקרוב, או בבא אחריו, כי אח"כ כבר הרישום נסגר...
בהצלחה!
למה לבזבז אחר כך לפחות חצי שנה אם לא שנה על פסיכומטרי?
נכון יותר קשה לעשות תוך כדי אבל לדעתי זה כדאי ושווה!
בעז"ה אני יעשה השנה פסיכו בלי קשר לאיפה שאני אלמד ומתי אני אלך ללמוד!
אני עושה השנה בע"ה פסיכומטרי וכבר נרשמתי למועד פבואר בע"ה.
אז שיהיה רק ב"הצלחה. לכולן!
והכי חשוב- אל תרשי לפסיכו' לעשותך פסיכית.. זה לא בריא. ![]()
אשתדל לא להיות פסיכית יותר ממה שאני 
[ענת]"שירה בחולון, ונקי במסדרון, ואני פה בודדה עם הדוש.." 
אני חייבת לספר לך על "אליהו, אליהו..", חייבת.
(את כבר מרגישה יותר טוב? רוצה שנלך היום/מחר לבקר את אורית?)
חבל לבזבז עוד שנה על פסיכומטרי. מספיק נתת למדינה שנתיים..
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..