כל החולמות הכי מוזרים\מפחידים\מצחיקים שחלמתם...
בכבוד-!
כל החולמות הכי מוזרים\מפחידים\מצחיקים שחלמתם...
בכבוד-!
בס"ד
כל פעם בדרך שונה..
אבל לא נורא, זו סגולה לחיים ארוכים
חלמתי על כל ההכנות לחתונה וזה...אוף זה היה נראה כ"כ אמיתי! חחחחח...והדבר הכי מצחיק זה מי היה החתן.....................=]
אההה...ופעם חלמתי שהזמרת ריאנה באה אלי..חחחחחח..אינלי מושג מאיפה זה בא..!
ופעם חלמתי שהייתי בשואה..יאוו זה היה עצוווב..=[[
מסוים.. חחחחחחחחחח)
סתם נשמתי...
מתה..
חלמתי פעמיים שאמא שלי ילדה (אני הכי קטנה..)
חלמתי שהייתי במלחמת העולם השניה.
חלמתי עוד מלא.. לא זוכרת עכשיו..
איזה 4 פעמים שונות... ובשבת חלמתי על הצגה של המלט בקאמרי, אבל עזבו...
מזמן - היה לי איזה חלום שבו יצאתי למסע כדי לחפש תרופה לאמא (על משקל מרקו), אני לא זוכר את הכל, אני בכ"ז זוכר שלקראת הסוף הלכתי במדבר ונכנסתי למן בית קטן עם קירות מרוצפים בקרמיקה כחולה, והיה שם הזחל מאליס בארץ הפלאות (!!) והוא אמר לי משהו והתחלתי לבכות... והתעוררתי... זה היה ממש מזמן... 
מתישהו היו לי הרבה חלומות שבהם אני בורח מההורים שלי כנשוך נחש... תארו לעצמכם, מרדף כמו בכל הסרטים, אני על אופנוע וכו' וכו'. גם זה היה מזמן, אם כי פחות מזמן... 
וממש בכיתי בחלום .. אבל אומרים שזה מזל טוב .. ! 
וחלמתי פעם שאני בלה מדמדומים ..
חלמתי משהו והתוצאה של החלום קרתה בבוקר.... וזה היה ממש מפחיד....
בס"ד
משהו כמו...על 5 נחשים, אבל ענקיים בצורה מפחידה...עד שאחד מהם אכל לי את הרגל, ואני הרגשתי שהוא אכל לי אותה!!! ממש תוקע ת'שינים שלו ברגל שלי ותולש...ואני התעוררתי בצרחות ולא מצאתי את הרגל שלי!!!!ולא מצאתי! ואבא שלי בא בשיא הטילים ושואל אותי:"אריאל מה קרה?", מה עניתי לו:"הוא אכל לי את הרגל!!!", "2 הרגלים שלך פה, אריאל, אף אחד לא אכל לך את הרגל"! אבל אני לא הרגשתי ת'רגל=]=] זה היה פשוט מלחיץ!
-חלמתי 2 (2 מקרים שונים) שערבים חוטפים אותי, באחת מהפעמים גם הרגו חצי מהמשפחה שלי...
-שאני וחברה שלי נוסעות בישוב שלי בג'יפ של אבא שלי, ומתות!!!
יש עוד כמה שאני לא זוכרת...
-חלמתי איזה 6 פעמים שיש לי סרטן וכל פעם במקום אחר בגוף
-חלמתי שערבים חטפו אותי
-חלמתי שאני מתה איזה 4 פעמים
-ועוד כל מיני חלומות הזויים שהם לא לפירוט כאן..
הדרוש=)אני חלמתי על חברה שלי שניפטרה ליפני חודש וחצי...
ואני חולמת שהיא כבר תחזור....
וחלמי עוד המון חלומות על מתים....
וגם חלמי חלום שמח....
על החתונה שלי באיזה אולם זה , מתי זה יהיה , וגם על כול ההכנות... בקיצור על הכול...(מוקדש לטל...)
אני חלמתי שאני מתגנבת עם חברות למכולת שלנו באמצע הלילה ואז כולם הןלכות חוץ ממני ועוד מישי ובאה חתולה ואוכלת אותה=]] חחחח...
בס"ד
יש לי המון! יתכן שיהיו כמה טעויות כי אני לא זוכר בדיוק...
1. חלמתי שאני מבשל ספגטי (ולא רואים אותם,כי הם עמוק במים) והמים מתאדים מהחום ולכן המפלס יורד ואז אני רואה שהספגטי נעלם.
2.חלום שחלמתי ביסודי- שהבי"ס שלנו עושה לנו מחנות ריכוז וכאלה... פחד מוות!
3. שחבורה של שודדים עם אוטו בצבע כחול פורצים לנו לבית.
4. שבית המקדש נבנה! {כמה פעמים!)
5. שערבי בשם "קורד" מוכר לי ולאיזה שני חברים שלי פעמונים גדולים ככלי נשק. אני לא זוכר מה קרה אבל בסוף אני פותח מן וילון שמפריד בין ארץ ישראל ושאר מדינות ערב ואז אני צועק עליהם שהקב"ה יבוא ויגאלנו....
6. ביום שישי נרדמתי וחלמתי שאני מתעורר ביום שבת בבוקר ובא לבית ספר ומוצא שם את הרב שלנו ועוד כמה חבר'ה ששכחו ששבת. אנחנו יושבים שם בחוסר מעש ואז הרב שלי מתחיל לשרוק את הניגון "רבנו שאג" של ברסלב.(כשהתעוררתי בדיוק אח שלי שמע את זה במחשב...)
7. שאני קונה דיסק של בועז בנאי בחנות של "הינדיק הפקות".
)תילהחלמתי על אחות של חברה שלי שהיא מתה,
כמה ימים אח"כ חברה אחרת שלי בכיתה אמרה לחברה הזאת שהיא חלמה שאחותה מתה
(סיבכתי...בקיצור רציתי לומר ששנינו חלמנו על אותה אחת את זה..)
זה היה ממש מלחיץ, אבל לא אמרתי אתזה לחברה שלי, שלא תילחץ לי...![]()
בעז"ה, סגולה לאריכות ימים!!חלומות שווא ידברו!
))עוד חוזר הניגוןבס"ד
אהבתי ממש את החלום הראשון! 
ולפי חלומות 4-5 אתה ממש צדיק! אשריך שאלה הם חלומותיך! 
גם אני חלמתי פעם שהיה שואה בבית ספר שלי !!
זה היה מפחידדד !!
tompak?
בכוונה כתבתי "רובנו" ..
אני חלמתי כל מיני חלומות נגיד היום חלמתי שאני טסה ואמרתי בפנים לחברה שלי שזה פעם ראשונה שלי שאני טסה כי הפעם הקודמת הייתה בחלום..
ובדיוק שהמראנו התעוררתי...
זה היה השוק של החיים שלי שזה היה חלום...
פעם חלמתי שסוהרסנים באים...ואז כל האולפנה שלי התחבאה בשירותים...
ואני הרגעתי את עצמי שזה רק חלום....
פעם חלמתי שהמשפחה שלי עוברת דירה והבית החדש שלנו היה ענקי בצבע כתום יפה באמצע שומקום, ובלי כלום בפנים...
שנה אחרי זה באתי לשם עם חברה שלי והבית היה מהמם...
) יש פה חלומות מצחייקים..=]]ה!2ה 2!2האני חלמתי שסוף העולם הגיע...
איזה פחד זה היה!!!!
פתאום כזה ניהיה חור בשמים ונפל איזה מוטציה מהשמים..=]]
זה היה מפחיד!!\:
בדיוק הלילה גם אני חלמתי על השואה שכל המשפחה שלי הלכנו לגטו זה היה מפחיד!!!!!!
אבל אני גם הרבה פעמים חולמת על אנים שמתים... אבל אומרים שעל מי שחלמתי שמת יזכה לאריך ימים
מאיפה החלומות האלה...
(הלוואי שהייתי צדיק -אני קשור לצדיקות בערך כמו הקשר בין ספגטי לבית המקדש... )
עוד קצת: חבר שלי חלם שהעולם נחרב.
ידידה של אח שלי חלמה שחברה שלה (שהייתה חולה במחלה כלשהי, נראה לי סרטן) בבגדי כלה, וכתוב איפשהו שאם מישהו רואה את חברו בבגדים לבנים זה אומר שהוא "מתכונן" לעולם הבא. ובסוף היא באמת מתה.נורא.פחד.
מת. נורא!
פעם חלמתי שעמדתי בחדר מלא נחשים כאילו לא ראו את הרצפה והנחשים התחילו לאכול את המפה שהיתה על השולחן ואני פחדתי שהם יוכלו את החצאית שלי..
כשהייתי בגן חלמתי שהנצאים וצים לשרוף את היישוב שלי(והיה שירותים ציבוריים באמצע היישוב
)
ושוב פעם כשהייתי בגן חלמתי שאני בשואה
והיה לי עוד חלום ממש מוזר השבוע אבל אני לא זוכרת..
שכל הישוב שלי הולך לים להתפלל ופתאום כולם הופכים לצפרדעים וקופצים לים (חלמתי את זה קצת לפני פסח) ונשארנו רק קבוצה קטנה של ילדים, והיה שם מישהו שנה מעלי שהחליט שצריך להתפלל והוא היה החזן.... זהו, אני לא זוכרת יותר...
חלמתי ש:
1. מחבל נכנס לבית שלי אחרי שאחותי פתחה לו את הדלת והורג את כולם אחד,אחד עד שנשאר רק אותי ואת אחותי ואז יצאתי מהמחבוא וצעקתי עליו,והתעוררתי 
2.הייתי בשואה,בכמה וריאציות
3.שהתחתנתי,החתן לא היה ברור.חלק פעמים לא ידעתי מי זה (שאלו אותי איך קוראים לי ולא ידעתי וממש נלחצתי) וחלק הוא התחלף.
4.בכיתה א' חלמתי שאני וסבתא שלי הולכות לים והיא קונה לי ארטיק,לכו תבינו חלומות..
ולכל התוהים למה כולם חולמים שמישהו מת- זכור לי שחלום מיצג כל מיני דברים שחווינו באותו יום ולפני כן, ומציף דברים מהתת-מודע שלנו-פחדים,תקוות,משאלות (לפעמים אסורות) וכו'... ולפעמים גם דברים שקורים מסביב לאדם הישן משפיעים.
וסיפור חביב על השפעה חיצונית וחלום:"חלום הגיליוטינה"-
חוקר צרפתי (מאורי,אם זה מעניין אתכם) חלם שהוא משתתף במהפכה הצרפתית אך תופסים אותו,מענים אותו והוא נידון להוצאה להורג ע"י גיליוטינה. מובילים אותו לגליוטינה והוא רואה את הסכין נופלת...
ומתעורר! ומגלה שהמיטה נפלה עליו!
מגניב,לא?
וואו,
לגמרי!
- חלמתי שעידן עמדי ינצח.
^^לולה=]~כשהייתי בת 4 בערך טסתי לאמריקה.. וחלמתי בדרך שנכנסנו לתוך עמוד חשמל מרובה כזה ונתקענו..
~וחלמתי גם בערך באותו גיל שמחבל נכנס אלינו הביתה והתחפש לאח שלי ואז התחבאתי מתחת לשולחן ונצלתי..
איזה חלומות קורעים...

אז לי היו פוולללל חלומות מוזרים, תקשיבו:
א. כשאח שלי ה3 נולד אני זוכרת שקולה זמן נורא דאגתי לו. (הייתי בת 3-4 כשחלמתי את זה ואני זוכרת את זה עד היום..) קיצר פעם חלמתי שאני, אמא שלי, אח שלי השני ואחשלי 3 נוסעים לאיזה מרכז קניות כזה, ואח שלי 3 הוא עדיין תינוק אבל אמא שלי בכלל לא מתייחסת אליו. קיצר חנינו מול שדרה של חנויות והיה צריך לעבור כביש, אמא שלי נתנה ידיים לי ולאחשלי 2 ועברה איתנו ת'כביש והתעלמה מ3. קיצר הוא ניסה לעבור לבד, בא ג'יפ ענק ועלה עליו... ואחרי שהג'יפ עבר לא ראיתי אותו. קיצר התחלתי ממש לבכות ורצתי לנק' שבה הוא עמד ומצאתי בה מין ארנק בצבע חום כזה שנפתח, פתחתי אותו ובמקום תאים וכאלה היה מרוח שם הפרצוף של אחשלי!!! אמאלה זה היה מזעזע.. ואז בשביל להציל אותו שמנו אותו (-את הארנק..)על מיטה ענקית כמו שתמיד חלמתי שתהיה לי, ומצריות כאלה נופפו על הארנק עם עלי דקל ובסוף אני חושבת שהוא חזר להיות עצמו..
החזקתם מעמד עד כאן?? תמשיכו בחייאת, שיא הבאלי שתקראו אתזה.... 
ב. לפני כמה זמן, כשיצאתי מהסוג-של-דיכאון שהיה לי חלמתי ערב אחד חלום שיא המוזר, הייתי עם 2 חברות והיה מין מרדף כזה שרדפו אחרי נער ונערה מהישוב שלנו (והיה לי ברור שהם לא עשו כלום ומי שרודף הוא רשע.. הם היו דומים שאופן מטריד ליס"מניקים), אחרי זה היה יער במקום איפה שיש בתים בישוב שלי ואנחנו שמענו קולות של שירה והתקרבנו וראינו בחורי ישיבה רוקדים בשמחה כאילו שזה פורים, חברות שלי רצו להתקרב לשם ואני אמרתי להם שהשמחה הטהורה של הבחורים עלולה להפוך להוללות ואנחנו רק 3 בנות וזה מסוכן. ממש פחדתי. ואז ראינו 3 ילדים קטנים בסביבות גיל 9-10 שברור שהם יגדלו להיות כמו הבחורי ישיבה האלה והיה בינינו איזהו רב-שיח שאני לוממש זוכרת.. ואז המשכנו לרדת והיה סיפור ארוך, מה שקרה זה שבסוף הייתה לי עגלה עם תינוק שלא היה לי מושג מה עושים איתו ומי ההורים שלו. הייתה שם חבורה של ילדי רחוב כאלה ואחת מהן שנראתה סוג של מנהיגה והיה לי פרצוף עז כזה, חצוף, אמרה לי שהיא יודעת מי ההורים שלו ואיפה הם, וביקשתי מנה שתגיד לי וריחמתי עליה, לויודעת למה. והיא אמרה שהיא לא מסכימה להגיד. ביקשתי יפה ואז היא חייכה חיוך טיפה מרושע ואמרה: "את צריכה לוותר על השמחה שלך" ואני אמרתי "לא!! אני לא רוצה להיות בעצבות!!" וסובבתי ת'ראש למאחורי והיה שם אחד מהבחורים שרקדו, ואז חזרתי והסתכלתי עליה וצעקתי ממש, והיה מין הד כזה: "אני לא רוצה להיות בעצבות!!!!!" וזה היה ממש מצמרר.. (היה עוד פול דברים שיא המוזרים בחלום הזה.. זה היה חלום שיא המשמעותי...)
ג. חלמתי פעם שאבא שלי מת כשאנחנו מטיילים בצפון, התעוררתי בזוועה וחיפשתי אותו ולא מצאתי.. ולא ידעתי אם זה בגלל שהוא כבר הלך לעבודה וקיוויתי שאולי הוא בתפילה והוא יחזור מהר אז נרדמתי על הספה בסלון ואז שוב חלמתי שהוא מת (ומציל אנשים בדרך) אבל היה איזהשהו שינוי בחלום והוא גם עבר כאילו יותר מהר.. ואז התעוררתי בזוועה ושוב נרדמתי... ושוב חלמתי בשינויים קלים וכו'.. זה היה מחריד... 
ד. חלמתי פעמיים, עם אותה תפאורה שאותו מקום שכל הסבים והסבתות שלי מתים, וחלמתי את זה בהפרש של משו כמו חצי שנה.. (הם חיים..
)
קיצר היו לי פולללל חלומות מוזרים, אני צריכה להיזכר, היו לי כמה חלומות קורעים..
אה כן, וחלמתי פעם שבאים לפנות את הישוב שלנו ואנחנו מתחבאים במזווה.. לוזוכרת למה התחבאנו אבל אנחנו גם נלחמנו באותו חלום...
ופעם חלמתי שעשו לנו שואה בא"י... 
טוב אז אני חלמתי שיש פיות, שיוצאות מתוך צדפות. ומלא אנשים רשעים מנסים לגנוב אותם עם חכות.
ואז יש סערה ממש גדולה, ואיזה מישו נופל למים. ואז אני קופצת אחריו, והוא כזה מיסתכל למלעלה, שוקע ולא מנסה להיתנגד. ואני כבר לא יכולה לינשום, ואז אני ממלמלת לעצמי כל הזמן :אין חזק מכוח הרצון!! ואז אני מצליחה לינשום, ומצילה אותו. ואז כשאני יוצאת, הפיות אומרות לי שאני הניבחרת שהפיות בחרו להציל את העולם . 
וגם חלמתי על מקום מדהים! אם מלא פרחים! ויש שם שתי בחורות שמנות ממש, ושתי בנות רזות ממש..
וזה באמת מקום מהמם, עם מלא פרחים ומעיינות חמים. אני הייתי אחת מהבנות הרזות, היסתכלתי על הנוף ,וראיתי את אחת הבחורות השמנות שוחה בתוך מעיין, מיתפוצצת ושולחת מלא זיקוקים לאוויר.
וגם חלמתי שסבא שלי הצדיק שיחיה חיים ארוכים! עד 120! מת..
שג'סטין אצלי ביתת..
וזה ממש מוזר כי זה בכלל לא זמר שאני מחבבת ומכורה לשירים שלו :/
חלמתי גם שאעני בשואה עם אמא וחברות.
ושמגרשים 'ישוב שלי,
ושאנחנו אצל סבתא שלי (אני ואמא)ואז מגרשים תעיר שלה (ק.4)
וקרוב משפחה שלי רוצח אותי..
בס"ד
ואח"כ במשך חודש לא ישנתי נורמלי.. 
טראומה..
חלמתי פעם שחברה שלי נפטרה.. והיינו בטיול ואפחת לא ידעה על זה.. ואז שחזרנו ליישוב גילינו את זה והיינו מזה בשוק... ובכינו... ונרגעתי רק אחרי שראיתי אח"כ בבית ספר...
היה לי חלום שחזר מלא פעמים מהגן עד כיתה ג' בערך.. שהמיטה שלי עפה באוויר ממש ממש גבוה ואז היא מתחילה ליפול.. ושניה לפני שהתנגשנו ברצפה התעוררתי...
ואחרי שחברה אחרת שלי באמת נפטרה חלמתי עליה כמה פעמים....זה היה פשוט מפחיד.... ובכיתי מלא בחלום..
והיו לי עוד מלא חלומות הזויים שאני לא זוכרת..... וכמה שלא רוצה לפרט..
אם היו נותנים לי את האפשרות שתתגשם לי משאלה ,
הייתי מבקש את היכולת לרוץ לצעוק בחלומות!
שאנחנו ( התלמידים) יושבים בכיתה ולומדים
וכבר מחשיך והכל....
אני זוכר שהתעוררתי ובכיתי
שאבא שלי נפטר במלחמת יום הכיפור ושמים ארון קודש צמוד לכותל לזיכרו.
שאח שלי נכנס לחדר שלי והוא ממש גדול, נהיה ממש בחור גדול.
שיש איזשהי מסעדת בשר שהכל שם עשוי מבשר, הכיסאות השולחנות, ומאכילים שם דברים רעילים כנראה והאחראית שהתחילה עם כל הסקנדל שעורר תגובות זועמות קפצה מבניין
שאני פוגשת מישהי מהפורום והיא מתחילה לעקוב אחרי ואני מנסה לברוח ולא מצליחה, ואני מתחננת לשומר שיסיח את דעתה ויעיף אותה ממני והוא מנסה אבל היא מצליחה למצוא אותי, זה היה נורא!
היה לי חלום על השואה שהשואה היא מעין קרנבל כזה שההתעללות ביהודים זה שיש אוהל עם נאצי שיושב ושואל שאלות יהודים ויהודי שעונה לא נכון צריך להדק לעצמו את האצבע. והנאצי הייתה חברה שלי.
היה לי חלום שבו יש שורה של בתים בשואה והמשפחה שלי מתחבאת בבית האחרון, ולכל אורך החלום אנחנו מתלבטים באיזה בית להתחבא. בקיצור בחרנו את הבית האחרון והתחבאנו מתחת למיטה ואז שומעים את הקולות של הנעליים של הנאצי ואז אחותי הקטנה פלטה צווחה והתעוררתי.
אני זוכרת שכשאח שלי היה קטן ממש פחדתי שיקרה לו משהו אז חלמתי שהוא נופל מצוק ממש גבוה והתעוררתי.
ואני זוכרת שהיה חלום אחד שהתעוררתי ממנו בוכה ממש, דווקא לא כ''כ מזמן אני רק לא זוכרת מה היה בחלום.
ויש לי עוד מליון חלומות, אני כל בוקר אומרת למשפחה שלי שחלמתי חלום מוזר והיום אח שלי אמר לי שצריך לקרוא לי "להבת-כוח בעלת החלומות".
אומרים שלחלום זה טוב. אז אני מקווה שזה טוב.
יום אחד חלמתי על חייזרים...
אני לא זוכר תחלום לפרטים אבל אני זוכר שהם (החייזרים) היו רעים
אח"כ התעוררתי באמצע הלילה ולא העזתי לזוז סנטימטר בגלל הפחד....
בבוקר צחקתי על עצמי
אני עד היום שיא הזוכרת את החלום
משומה הוא היה אז בשבילי ממש טראומתי...
הלכתי באיזה מקום כזה אצלנו בעיר שהוא כזה בטבע עם הרבה עצים וזה
פתאום יצאה מאיפה שהוא מברשת השיער שלי בגודל ענקי ורדפה אחרי
וכמעט תפסה אותי(היה לה גם פרצוף וזה..).
התעוררתי בצעקות ואמא שלי באה אלי ואני בוכה לה מתוך שינה:המברשת רודפת אחרי!!!
קיצר, עד היום שאני נזכרת בזה זה שיא המצחיק אותי....![]()
האמת שפתאום שכחתי את כולם...
כשהייתי קטנה כל הזמן הייתי חולמת שיש גנבים בבית....ואז הולכת לישון עם אמא שלי במיטה(מסכנה...)
פעם חלמתי שיש את סטאלין והוא עושה לנו קומוניזם...
המנהלת שלי הכריחה אותי לקנות חצאית ארוכה שאני ממש לא סובלת כי אני הולכת רק עם קצרות וכולם בערך צוחקים עלי בגללה,אז חלמתי שהגעתי לבצפר והמנהלת אמרה לי לקום כי היא בודקת חצאיות(זה לא קורה אצלינו....)והחצאית שלי הייתה מלוכלכת,כולם צחקו עלי וכולי מתיישבת מסמיקה. פתאום המנהלת צועקת עלי לקום והחצאית שנמצאת בקרסול מתקצרת ונהיית עד הברך והמנהלת מכריחה אותי לקנות עוד אחת......
המשך:אסור לנו להביא פלאפונים לבצפר אבל כולם מביאות.... אחרי שהמנהלת צעקה עלי התיישבתי והתיק שלי היה מאחורי הגב שלי(בצורה שאני נשענת עליו),המנהלת באה לצאת ובדרך היא שלפה מהגב שלי את התיק,הוציאה את הפלא' ומתחילה לצרוח......
שמתים ויש לוויה.
נחשים.
איך אני יעצב את הבית שלי.
מחלות,סרטן.
שאחותי מתארסת ואני באה לומר את זה לכולם ואני לא יודעת/זוכרת איך קוראים לחתן,מיהו בכלל. וכשאני שואלת את אחותי היא צועקת עלי ש"לא כולם צריכים לדעת הכל,תפסיקי לספר כל דבר"....
לא זוכרת עוד....
ראיתי את הסיפור על הגנב אז נזכרתי.ככה:
פעם פחדתי מגנבים אצל סבא וסבתא שלי ואז אבא שלי אמר לי שאם יכנסו גנבים שאני אשאל אותם כמה זה 7 כפול 8 (56..) ואז הם לא יבינו מה קורה ויברחו.
אז בלילה חלמתי שבאים גנבים כמו בסרטים- אחד גבוה ורזה,אחד נמוך ושמן ואחד רגיל...
ואז צעקתי עליהם "כמה זה 7 כפול 8" והם נבהלו,זרקו את כל מה שהם גנבו וברחו.. 
חלמתי שאני מבקרת את המשפחה שלי בגן עדן (יענו אני היחידה שנשארתי בחיים)
וכמו כולם- את החלומות שנכנס רוצח הביתה, את האלו על המפלצת, שאני נופלת מבניין חמישים קומות (מיליון פעם חלמתי את זה ) וזה שיא הכיף לעוף כזה- עד הנחיתה, שאני טסה עם חברה לחו"ל ושוכחת את הכרטיס בבית, שאני הולכת עם חברות לים 3 ימים ברצף וכל יום אנחנו הולכות אח"כ לאכול במסעדה, שכל העיר שלי (טגם הארץ) מוצפת ממי ביוב וכולם בורחים להתחבא בסופר, נראלי גם היה אחד שאני סבתא, ועוד משו על וופל בלגי, אני לוממש זוכרת.
אל תשאלו אותי מאיפה החלומות האלו הגיעו!
יש לי מן שליטה על החלומות שלי ואם הם לא מוצאים חן בעיניי אני חוזרת אחורה ומתחילה מחדש כמו שאני רוצה!!! (ובאמת...!!!!!)
ולכן אם מישהו אמור למות אני יודעת את זה מראש והולכת ללמוד קונג פו ומנצחת את כולם!!!
וזה קורה לי בערך כל חלום.....
וגם לא מזמן חזר אלי חלום שחלמתי כשהייתי קטנה שבאה מכשפה והיא רוצה לעבוד על אבא שלי ולחטוף אותנו אבל אני זכרתי אותו מהפעם הקודמת אז אמרתי לאבא שלא יאמין לה וברחתי רחוק ואז החלום נגמר כי לא היה איך להמשיך אותו והתעוררתי=/
משקפופרית-הצחקת אותי...
גם לי קורה לפעמים שאני מתחילה לחלום,מתעוררת וחוזרת לחלום את אותו חלום עם שינויים כמו שאני רוצה.
כל הזמן אני נזכרת בעוד.
היו לי כמה חלומות שתחילו מאותו דבר ואז היו כמה סוגים של התפתחויות.
אז ככה: היה חלום באוטו ואז פתאום (!!!) אני הייתי הנהגת ואז:
תרחיש1: הייתי בירידה תלולה (כמו בסן-פרנסיסקו) ולא ידעתי לנהוג
2:ידעתי לנהוג אבל היו שוטרים שרדפו אחרי וידעתי שאסור להם לתפוס אותי כי אני קטנה מידי ויעצרו אותי.
והיה עוד תרחיש אבל אני לא זוכרת אותו כרגע...
ו.. אני שמחה שהצחקתי אנשים 
אחרי הרבה זמן שהיא היתה בחול- יאני אנחנו חברות קרובות....
ורודפים אחרי ואני משתחלת לכל מיני סמטאות שאני מכירה ומקווה שהם לא וכשהגעתי לבניין שלי אחרי שנהגתי כמו משוגעת אני מנסה לחנות כמו בסרטים(שהאוטו כזה עף ומסתובב) ולא מצליחה,או שלא הצלחתי לצאת מהחניה.......
או שהם בכלל תפסו אותי.... לא ממש זוכרת ת'סוף....
חלמתי שכל הבית ספר [כולל המורות] הופכים לערפדים.. ואני רצה ומתחבאת בכל מיני מקומות..
אני בעיקר זוכרת פסים מטושטשים של שחור ואדום מהערפדים.
ואז נשכו אותי ונהייתי ערפדה!! 
אח"כ הכיתה שלי הלכה לבית מסויים ביישוב [שאין לו קשר לבי"ס] ועשו שם מן תדרוך כזה,
ובאתי וביקשתי מחברה שלי שישבה ליד הדלת שתנשוך אותה כדי שאני אהפוך חזרה לבת אדם.
אני זוכרת את החלום הזה בעיקר בגלל שהלכתי במסדרון של הבי"ס, שהפך למסדרון בבית מלון שאני כל הזמן נמצאת בו, ומהחלון ראיתי את מגדל אייפל.

כפרעלייך!!=)אתם לא מבינים... התעוררתי בערך ב3:15, לא רציתי את אמא שלי כי אמרתי "מה אני יהרוס לה את הלילה ביו"כ?!" -אני יודעת שאח"כ קשה לה להירדם שוב....
קיצור אז הקטע הכי מפחיד בחלום (אני לא רוצה לספר אותו פה.. תסלחו לי?
)
זה היה שהחלום היה סוג של אמיתי! כאילו הוא יכול לקרות גם מחר!
אז בגלל שהתלבטתי אם להעיר את אמא שלי ולבוא אליה.. ישבתי לבד במיטה בוכה ורועדת 20 דקות....
בסוף התייאשתי ובאתי אליה למיטה וחיבקתי אותה.... היא שאלה אותי מה קרה, ניסיתי להסביר לה, ופשוט לא הצלחתי לדבר.... אתם לא מבינים איזה מפחיד זה היה! והוא כל הזמן היה לי בראש!!!!!!! ![]()
קיצור... בסוף הצלחתי להוציא את זה שחלמתי משהו... עד היום לא סיפרתי לאף אחד את החלום הזה....
פשוט שכבתי איתה ככה, מחבקת אותה, מלא זמן, ותכננתי לקום לוותיקין (ב4:40..) ואז היא אמרה לי שהמצווה היא לצום.. ואם בגלל זה יהיה לי קשה לצום (מתתי מצמא כבר... בגלל שבכיתי מלא
) קיצור אז עדיף שאני ישאר במיטה ויצום..
אז לא הלכתי לתפילה בבוקר, נשארתי עד מנחה (ב3:15) במיטה..... חלק מהזמן ישנתי, חלק סתם בהיתי, וחלק נמנמתי...
)
אז אולי בכל זאת יש משו טוב בחלום הזה.... בזכותו עבר לי הצום מהר

בס"ד
1. הייתי ממש קטנה והיו לי כפכפים שממש ! אהבתי ואחד מהם נאבד לי .. ואז חלמתי שמצאתי אותו וכולי שמחתי והייתי מאושרת=] ואז התעוררתי וגיליתי שזה חלום וזה היה מהזה עצוב ואז כמה לילות אח"כ חלמתי שוב שאנ י מוצאת את הכפכף וזכרתי שכבר חלמתי את זה אז צבטתי את עצמי כדי לדעת שזה אמיתי=]=]=]
ולא התעוררתי והייתי בטוחה שסוף סוף מצאתי אותו ואז התעוררתי והייתי מהזה בידכאון=]=]=]
2. הייתי ממש קטנה אז אני לא בדיוק זוכרת..- הלכתי עם חברה שלי במדבר (אין לי מושג למה) ואז פתאום אנחנו קולטות ששודדים רודפים אחרינו.. אז אני כזה צועקת לחברה שלי- "תמר! תביאי את הטישו! מהר!" קיצר היא הוציאה מאיזה שהוא מקום גליל שטישו ורוד ואז התחלתי ללפף את השודדים בטישו והם לא יכלו לשדוד אותנו! תודו מגניב=]=]

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.
ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?
רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...
תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!
אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.
כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.
האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?
האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?
או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?
העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.
מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה? (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)
אולי לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי?
זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...
הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...
אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?
לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.
זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...
אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...
עכשיו מבינים קצת יותר??
אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...
חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך.
אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??
אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...
כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...
בקיצור מורכב ביותר...