בס"ד.
אם אתם הולכים למקום חדש, אחר שאפחד לא מכיר אותכם שם- איך תתנהגו?איך תציגו ת'צמכם? כמו שכולם מכירים אותכם, כמו התדמית שלכם תמיד או שתציגו אותכם אחרים לגמרעע?
מצטערת שחפרתי!
שפכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!(:
בס"ד.
אם אתם הולכים למקום חדש, אחר שאפחד לא מכיר אותכם שם- איך תתנהגו?איך תציגו ת'צמכם? כמו שכולם מכירים אותכם, כמו התדמית שלכם תמיד או שתציגו אותכם אחרים לגמרעע?
מצטערת שחפרתי!
שפכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!(:
אני תאמת יתנהג כמו שאני באמת בפנים!.. נגיד עכשיו אני לא מתנהגת בחוץ כמו שאני באמת...(וזה לא מצביעות..!)
אז אם אני ילך למקום חדש אני בהחלט ישנה אתזה כמו שאני באמת ביפנים...
הצגתי את עצמי קצת שונה. אבל בעצם זה לא היה שונה-זה היה ה"אני" שלא נותנים לו לצאת בחברה הרגילה שלי אז...
מקווה שזה היה ברור המשפט..
זה תמיד אני אבל כל פעם קצת אחרת.
בעזהי"ת
אם אצטרך להציג ת'צמי- אז במשו שאפשר לפרש לכל כיוון. אחרי שאקלוט מי נגד מי, אתחיל לשפוך.. 
אפשרות שניה- אני אכנס למצברוח מחורפן, אדבר בלי סוף- ורק אח"כ אשתוק ואתן לאנשים לשפוך.
האפשרות השניה נוהגת לבלבל אנשים לא פעם.. 
ופחדתי מהתגובה של אחרים..(לא שאני עכשיו לא אני.. אני לא שמה על אפחד=])
כאילו זה אוטומטי לעשות סטיגמה על אנשים.. אני התחלתי עכשיו חמישית ובהתחלה כל מי שראתה אותי הייתה בטוחה שאני חננה, ואז הם התחילו ליראות שלא, שאני בקושי ניכנסת לשיעורים... ושמה לעשות זאת מי שאני..
בס"ד
אני אתנהג כמו שיצפו ממני להתנהג.. אם אני אבוא למחנה בנ"ע אני אזרום ויעשה מלא מורל, אבל אם אני אגיע לאיזה סיור אני אשתוק רוב הזמן ואתבייש..זה תלוי במקום ובאנשים, וגם הרבה במצברוח שלי.
ואני לא חושבת שזה שאני שונה במקומות שונים זה משהו לא בסדר, בנאדם הוא דבר מורכב ויש בי כמה צדדים, יש צד של המדריכה בבנ"ע, ויש צד של חברה לשנחש"ים, ויש צד של הילדה הכי שקטה בעולם. וזה כולם אני.
בשביל להשתנות להיות יותר מי שאני באמת ומי שאני רוצה להיות!
ת....
ואני חושבת שזה מה שהתכוונו לאמר פה סולי הג'ינגי" והרועה....
וזה ל-א צביעות!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים