בס"ד.
אווףף!!!!! אתם לא מבינים... היתה לי ב"ה עליה כזאת מטורפת ביו"כ... והיום היתה לי ירידה כזאת גדולה!!! אוווףף!! אוווףףף!! אווווףףף!! אני כל כך כל כך כל כך מבואסת... דיי!! ב"ה עליתי בטירוף... ועכשיו כזה דבר??!!
עידוד?! עצות?!
בס"ד.
אווףף!!!!! אתם לא מבינים... היתה לי ב"ה עליה כזאת מטורפת ביו"כ... והיום היתה לי ירידה כזאת גדולה!!! אוווףף!! אוווףףף!! אווווףףף!! אני כל כך כל כך כל כך מבואסת... דיי!! ב"ה עליתי בטירוף... ועכשיו כזה דבר??!!
עידוד?! עצות?!
סקארבןאני יודעת שזה מתסכל כ"כ כ"כ... מבינה אותך..
צריך רק לזכור שהירידות זה חלק מהכל, זה חלק מכל העולם הזה שאת צריכה להתמודד איתו..
ואת לא מבינה כמה העלייה שאחרי הנפילה הזאת תהיה מתוקה, כ"כ מתוקה!
אוהבת אותך מאמי
תמיד מומלץ לצפות לזה.. אי אפשר תמיד להיות בשיא..
בס"ד
קודם כל עידוד ענקי על העלייה שלך!!! אני יודעת שזה לא פשוט לעלות, ובכ"ז את הצלחת!!!
שבע יפול צדיק וקם! חשוב לדעת לקום מנפילות כי זו באמת המטרה שלהן- שנעלה מהן רק יותר גבוהה.
אל תהיי מבואסת מידי, רק קצת ורק קצת זמן. זה לא טוב. היצר הרע לא מעוניין בנפילות שלך, הוא מעוניין בעצבות שתיגרם לך. אז אל תתני ליצר לנצח אותך, אל תשקעי בעצב וביאוש!!
וח"ח ענקי!

לילה טוב שיהיה
ורק בשורות טובות!
עצם זה שאת מודעת לזה זה כבר משו. תשתדלי עכשיו לעלות שוב,אפילו קצת.
השנה השתדלתי להאט את קצב הירידה,כדי לא להתרסק,זה עזר.
למרות שזה גרם לי לחשוב שאולי פשוט לא הייתי למעלה...
רק נשיקה...![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים