ככה מתנהגים הישראלים - מה שנכון...נכון!חסיד ה'

קונים ארבע על ארבע וצמודי-קרקע ומתלוננים על קשיים כלכליים.

כועסים על הצעירים המפונקים ומלטפים להם את האגו.

קוטלים אחרים ונעלבים מביקורת.

בולסים מכל הבא ליד ובוכים על עודף משקל.

מוקפים בחברים ולא רואים את הזולת ממטר.

מפרגנים למי שתרם למדינה, אבל רק אחרי פרישתו או מותו.

לא ממלאים פקודות ואוהבים לפקד.

נוסעים לסוף העולם לחפש את עצמם ומוצאים ישראלים אחרים.

שואלים 'מה קורה?' ונענים ב'מה המצב?'

חוגגים את החיים עם שירי דיכאון.

אוהבים את השירות הצבאי, אבל רק אחרי השחרור.

מתפלצים מהשחיתות ומתחמנים את כל העולם ואשתו.

חיים בפזרנות ומתמקחים על כל שקל.

מחפפים במצוות ורצים לבקש את ברכת הרבנים.

שרים את ההמנון בשפתיים רוטטות מבלי לדעת את המילים.
חח...כזה נכון!!!דוסית גאה!

אהבתי תאחרון..חהההה

האחרון הכי נכון!!עץ על מים

אבל כולם נכונים מי יותר ומי פחות!!

מה? האחרון הכי פחות נכון!שיראל.

עוד לא ראיתי מישו שלא יודע ת'מילים..

אבל השאר נכונים..לטוב ולמוטב..

חחח אהבתי את התשיעי!! זה מזה נכון(=א.ש=)
איככ.ii

מגעיל. אין לך דברים טובים לכתוב על עמ"י?

אתה חייב לכתוב דווקא את הדברים הפחות טובים?

בושה.

ואואואואו מישהו פה לוקח קשה....חסיד ה'

תגיד לי חבר,

אף פעם לא עקצת מישהו?! כמובן שבצחוק...

אף פעם?! אם כן אני מוריד בפניך את הכובע...

לקחת את זה יותר מדי קשה,

הכל ברוח צחוק, ברוח כיפית,

תזרום...

עם ישראל ח-י

זה לא קשור.ii

יש הבדל בין לצחוק על מישהו פעם [כמובן שזה גם לא בסדר..], לבין לעשות "שרשור הדברים הרעים בעמ"י". זה פשוט מגעיל אותי. פעם עשית שרשור על הדברים הטובים בעמ"י?

ואתה עוד קורה לעצמך "חסיד ה'"..

האמת, כן עשיתי....חסיד ה'

תחפש קצת בפורום ותראה נושאים שלי...

ייאוו..קצר!!?! מה נסגר??.!!?הדרולה!!

תגיד מה הולך..??

"ככה אתה מדבר על הבנים של השם" ....ואיך אתה מדבר?.

מה זה המילי ם האלה כולם יודעים שזה בצחוק וכולם אוהבים את מדינת ישאל..

אבל להרגיע עם המילים..!

לקצר ...ממעמקים

חסיד ה' הוא בן של ה' ה' אוהב אותו ואתה אח שלו תפנים !

יוואו, אתה יודע שדי נמאס ממך?golani
אווי, נו באמת, תרגעו...לולה=]

בס"ד

אני דווקא אהבתי את מה שהוא אמר וזה לא אומר כלום, מותר לצחוק עעל עצמנו קצת, זה הכל בצחוק, זה בדיוק כמו ששני אחים ממש אוהבים אחד את השני אבל כל היום הולכים מכות.. זה הכל מאהבה.. אני באמת אוהבת את עם ישראל ואת הישראלים, ולצחוק כאלה משפטים לא סותר ולא גורם שום נזק..

יש פה עוד כמה, אל תגידו שאתם לא הכרתם אותם לפני, מותר לנו לצחוק, ועדיף שנצחק על עצמנו מאשר שנצחק על אחרים.

מי שלא מסכים איתי שלא יקרא את ההמשך

ישראלים - הם האנשים שעוצרים אישה עם עגלת תינוק ביום חורפי כדי להעיר לה להלביש כובע לתינוק .

ישראלים - לוקחים שלוש מאות שקיות ניילון מהמתקן בסופר, שיהיה בבית.

ישראלים - הם האנשים שבטוחים שהתור בשדה התעופה (ובכל מקום, למעשה) אמור להראות כמו פירמידה: אדם אחד ליד הדלפק, מאחוריו שניים, מאחוריהם שלושה, וכן הלאה. עמים פחות חכמים טרם למדו את הכלל הזה ומתעקשים משום מה לעמוד בשורה עורפית מסודרת.

ישראלים - הם אלו שנוסעים בכביש חשוך בשתיים עשרה בלילה, ובכל זאת עוצרים לעזור לנהג אובד עצות להחליף את הצמיג.

ישראלים - בודקים כל שנה את רשימת מקבלי פרס נובל/אוסקר כדי לבדוק כמה שמות יהודיים היא כוללת.

ישראלים - חושבים שהמילה ´פוליטיקאי ´ היא מילת עלבון שלא יפה להשתמש בה.

ישראלים - מבינים בכל הנושאים ומוכשרים בכל תחום.

כל ישראלי - היה יכול לכתוב את הארי פוטר בעצמו, להיות ראש הממשלה או הרמטכ " ל, ולאמן אלוף אולימפי - אם רק היה לו זמן.

ישראלים - הם האנשים שחושבים שהמילה "חגים" היא כינוי קוד ל "בואו נזרוק את הוראות הדיאטה לכל הרוחות".

ישראלים - הם הטיפוסים שמדברים בסלולארי בקולי קולות על הסכם המזונות שלהם עם בן/בת הזוג לשעבר, גם אם הם יושבים באוטובוס עמוס וכולם מסתכלים עליהם.

ישראלים - קונים כל שנה בשבוע הספר ספרים שהם בחיים לא יקראו - אבל תמיד יתכוונו לקרוא בקרוב.

ישראלים - מקללים בשלוש שפות: אנגלית, ערבית ואידיש. אף פעם לא בעברית.

ישראלים - הם היחידים בעולם שמנשקים מישהו שהם בקושי מכירים ולא מבינים למה הוא נרתע.

ישראלים - נפרדים בחיבוקים, נשיקות והבטחות לשמור על קשר ממישהו שהם אמורים לפגוש שוב בעוד שלושה ימים.

גברים ישראלים חושבים שאם הם יחמיצו מהדורת חדשות, העולם יתמוטט.
נשים ישראליות חושבות שאם ישמעו כל הזמן חדשות בבית, הנישואים שלהם יתמוטטו.

לכל ישראלי - יש ילד שיודע יותר טוב מהמורה שלו.

ישראלים - שפויים בדעתם בדרך כלל, מסוגלים להתקוטט על הזכות להחזיק תינוק צרחן ואדום שהוא במקרה גם אחיין שלהם.

ישראלים - הם אנשים שכותבים טוקבקים יותר ארוכים מהמאמר שעליו הם מגיבים.

ישראלים - הם אנשים שמדברים בצעקות משני צידי המדרכה, העיקר שלא יצטרכו לחצות את הכביש.

ישראלים - הם אנשים שמטיילים בהודו ומדברים עברית עם כל מי שהם פוגשים.

ישראלים - מבלים בחוף הים בכל שנות התיכון, ואחרי הצבא משלמים הון למכונים פרטיים שילמדו אותם את החומר לבגרות אקסטרנית.

ישראלים - לוקחים מלון בירושלים, ומתלוננים בקבלה: " למה לא רואים את הים מהחלון ?"

ישראלים - רואים שלט " צבע טרי" מניחים את היד ואומרים "וואלה, באמת צבע טרי ".

ישראלים - שומעים כרוז משטרתי : "האזרחים מתבקשים לא להתקרב לאזור ", ומייד רצים לשם בהמוניהם.

ישראלים - שואלים "מי אחרון בתור ?" אומרים "אני אחריך " והולכים לעיסוקיהם.

ישראלים - תמיד הכירו בילדותם מישהו מפורסם וישמחו לספר לך איזה אפס הוא היה.

ישראלים - עוצרים בצד עם הצפירה ויוצאים לעמוד דום ולהשגיח שכל שאר הנהגים יעשו כמוהם.

ישראלים - בטוחים שפירוש הביטוי "פנסיון מלא" הוא "האורחים מתבקשים לקחת הביתה את המגבות והסבונים מהחדר".

ישראלים - יספרו לכל העולם על הנס שהיה להם - הפיגוע קרה בדיוק בקו האוטובוס שבו הם נהגו לנסוע לפני שלוש שנים.

ישראלים - כותבים בקורות החיים: "סמנכ" ל שיווק והפצה בחברת מזון גדולה", אם הם עבדו בתור שליחים בפיצריה.
אם הם פעם הקלידו עלון פרסומי הם ירשמו : " ניסיון נרחב ביחסי ציבור".

ישראלים - מתלוננים על החום במרכז הארץ ונוסעים לחופשה מרעננת באילת.

ישראלים - קונים נעלי ספורט יקרות כדי ללכת מהחניה אל המשרד.

ישראלים - תמיד באים לקופת חולים "רק לקחת מרשם".

זוג ישראלי, שמורכב ממרוקאי ורוסיה יקרא לבן שלו ´ שון´ כדי שיהיה לו קל להשתלב באמריקה, אם וכאשר.

הישראלים שיודעים לפתור את הסכסוך במזרח התיכון, עובדים כולם בתור נהגי מוניות.

ישראלים - יחזרו כל חייהם על בדיחות מפורסמות מתוך מערכונים, ויהיו בטוחים שיש להם חוש הומור נהדר.

ישראלים - בוכים בסרטים פשוט כי יש חושך באולם.

גם ישראלים אקדמאיים שהגיעו למעלת שדרן ברדיו הממלכתי לא ימנעו מלומר בשידור "טפו טפו טפו".

ישראלים - יספרו איך היה האוכל, בתשובה לשאלה איך הייתה החתונה.

ישראלים - שומעים את צלילי הפתיחה של "ירושלים של זהב" ומתחילים לחפש טישו.

ישראלים - חושבים שהמדינה על הפנים, אבל יקראו "אנטישמי " לכל מי שמשמיץ אותה, במיוחד אם הוא יהודי.

המשפט השני כל כך נכון@!!!!חסיד ה'

יואוו!!! אנחנו עושים את זה תמיד..

עוד מעט אמשיך לקרוא...

וחברים באמת הגזמתם.

זה לא בסדר לצחוק על קבוצה שלמה של אנשיםאבגדה

ובטח לא מאחורי הגב

לולה- אהבתי-אהבתי-אהבתי!!!נדנדה כתומה.
אני עם קצר...<אריאל>

אם נצא לשנייה אחת מהמסגרת של ה"צחוק"- נראה פה לעז על עמ"י.

אותו עם שלפני לא כ"כ הרבה זמן היה פה שרשור טוב שמסנגר עליו.

"סניגורן של ישראל"- רבי לוי יצחק מברדיטשוב לא היה צוחק מהשרשור הזה. 

דניאל,(נפסיק עם ה"קצר"...) תודה. אמנם בדרך לא דרך, אבל הראת לי נק' חשובה.

אין לי בעיה עם מה שהוא אמר..הדרולה!!

יש לי בעיה עם איך שהואו אמר!

ושום הסבר על סנוגורן של ישראל או הרב כהנא לא מצדיק!

אולי לא בסדר "להשמיץ" את עמ"יצוויג^^

אבל הוא לפחות עשה את זה ברוח טובה...

לא רוצה לפגוע או לתקוף אבל אפילו אם אתה צודק ובאמת אין מקום לצחוקים כאלה על ישראלים בעצם התגובה התוקפנית והקיצונית-מדי-מאד-מאד שלך אתה לחלוטין סותר את עצמך ואין שום סיכוי שמישהו יקבל ביקורת מאדם שלא ממלא אותה בעצמו!!!!!!

זה כמו שתצרח על מישהו במלוא גרונך באמצע כנס "אל תרים את הקול במקום ציבורי.."

וזה גם אפילו לא שהוא באמת עשה משהו רע או משהו שפגע בך...  זה משהו שלדעתך לא  בסדר (וזה אולי הגיוני מאד..)אבל לא כ"כ ברור שזה לא בסדר..  בוודאי שזה לא מצדיק התבטאויות כאלה, ובייחוד שמה שאתה לוחם עליו זה "אהבת ישראל"...  אני לא חושבת שצריך להיות מושלם כדי להוכיח אחרים אבל לפחות בזמן התוכחה ,תראה איזה מינימום של הבנה בקשר למה שאתה לוחם עליו...

תעשה טובה, ותקרא כל תגובה שלך 3 פעמים לפנמי שאתה שולח..  בקשה!!!  בשביל עצמך..וגם בשבילנו,

ואולי יום אחד תצליח לגרום למישהו בכלל לשים לב למה שאתה אומר ...ולא לחטוף התקפת עצבים..רחם על מקלדותינו..  ;)

לקחתם קשה..וקצר תרגע!אנונימי (פותח)
וזה טוב שמראים מה הפאשלות..שנדע על מה לעבודאנונימי (פותח)
חבר'ה פשוט נסחפתם!באג2000

אנשים צוחקים.. קורה,מה הלחץ? אם הוא היה גוי הייתי מבינה ת'עצבים, אבל הוא לא. הוא יהודי,ישראלי,אחד מאיתנו, צוחק איתנו על עצמנו, מה הבעיה בזה? אפפ'ם לא יצא לכם לשבת עם אנשים ולעקוץ? לצחוק על נקודות מוזרות? זה לא בא לרדת כדי לקטול, סתם כי זה משעשע.
ואריאל- ברור שאם נצא מהמסגרת של הצחוק נראה פה לעז. אבל למה לצאת מהמסגרת של הצחוק? ברצינות הוא לא היה חושב על זה אפילו. ובטח שלא אומר.

^^ מסכימה לגמרי!(=אני=)

יש שם חלק שהייתי אומרת שזה ציני אבל זה חמוד ויש כאלה שהם אשכרה אנחנו!!

וואני חושבת שזה דווקא י-פ-ה להכיר באיך שאנחנו!כי לכל בנ'דם, לכל קבוצה, ולכל עם יש חסרונות וזה יפה לראות שאנחנו מכירים בזה גם אם זה קצת קיצוני, כי ציניות זאת גם דרך להעביר מסר!

ואם יש שם משו שלטענתך הוא בככל לא נכון - סוף העולם עדיין לא הגיע וכולנו אוהבים את עמ"י!!!

וכ-ל יהודי הוא בן של ה' לא משנה כמה תגיד לו שהוא לא......

הם בוכים באותה מידה על התבטאויותך...צוויג^^

ואין לך זכות בעולם, בעולם, בעולם

להכריז שליהודי אין מחילה...

אתה באמת אוהב את עמ"י או רק שולף סיסמאות שאתה לא מבין את מהותם??? 

היינו מאד רוצה להאמין שאתה מאמין במה שאתה אומר, אבל כמה שננסה אתה צורח  בעצם "אני סתם נהנה לתקוף בשם כל סיסמא שאני מכיר, אני לא באמת חושב שצריך ליישם אותם"  כי זה^^  מאד מאד מאד לא אהבת ישראל ולא כוונתו של הר' כהנא ולא של ר'לוי יצחק מברדיצ'ב ובטח שלא של הקב"ה ..  (רחום וחנון...למה אתה מעיז להוציא אותו כזה קטנוני???)

אני ממש לא רוצה לפגוע ,וסליחה אם זה נשמע..

לא יכולתי לשתוק!

בעז"ה שנזכה להגיע כולנו לאהבת ישראל ולדבוק במידותיו - ^

באג...<אריאל>

לשון הרע: גם אם זה בצחוק, זה אסור, כמדומני. 

לשון הרע על עצמך- וודאי אסור- על העם שלך?, המדינה שלך? נראה לי נפקא מינה. 

כל בוקר, אחרי עלינו, יש תפילה מיוחדת שחיבר החפץ-חיים אאל"ט,  הנה ההתחלה שלה:

רִבּוֹנוֹ שֶׁל עוֹלָם, יְהִי רָצוֹן מִלְּפָנֶיךָ, אֵל רַחוּם וְחַנוּן, שֶׁתְּזַכֵּנִי הַיּוֹם וּבְכָל יוֹם לִשְׁמוֹר פִּי וּלְשׁוֹנִי
מִלָּשׁוֹן-הָרָע וּרְכִילוּת וּמִקַּבָּלָתָם.וְאֶזָּהֵר מִלְדַבֵּר אֲפִלוּ עַל אִישׁ יְחִידִי, וְכָל שֶׁכֵּן מִלְדַבֵּר
עַל כְּלַל יִשְׂרָאֵל אוֹ עַל חֵלֶק מֵהֶם.

"ילדים, אל תשחקו באש" בטח שמעתם פעם את האזהרה,

כולנו יודעים כמה חמור עוון לשון הרע, להוציא לעז, לרכל, לדבר שלא כהוגן, רק על פרט מעמ"י..,אז להכליל ולצחוק, על כל העם.

מה צחוק ומה לא צחוק, מה נחשב לשון הרע ומה לא, האם מותר להתבדח על העם שלך? אני לא פוסק שאענה, בשבילי, הקטן והדל, זה אש.

חוץ מזה, חסר לנו על מה לצחוק חוץ מעל העם שלנו? להתפס על נק' כואבות שצריך לתקן כמו על קרציות?

קצת גאווה לאומית לא תזיק, אההה.. ולראות את הדברים הטובים אצלנו- תמיד.

גם על אמא שלך היית צוחק ככה?ii

למה לא? אבל זה רק בצחוק? צוחקים קצת, מה קרה..

אז זהו שלא. על אנשים חשבים לך, שקשורים אליך, שאתה חלק מהם, לא צוחקים אפילו בצחוק. ואם כן - אתה בבעיה גדולה.

אם היינו יודעים באמת, מרגישים באמת, מה זה עם ישראל - לא היינו מעיזים לומר מאית ממה שכתבת.

לא תמיד זה רע קצת להבדח על הישראליםgolani

במגבלות מסויימות זה דווקא די חביב.

אני לא מסוגל..ii

זה פשוט לא מצחיק אותי.

זה כמו שמי יעשה שרשור בדיחות על אמא שלי..

בוא נומר ככה-שיראל.

אני לא אעשה שירשור בדיחות על אמא שלי,אבל בכללי על אמהות [ושאמא שלי נכללת במה שכתוב שם] כן.זה לא כ-זה נורא..הכל מאהבה כמו שאומרים..

אני מסכים..ii

אבל לעשות שרשור: "מה רע בעם ישראל" זה גועל נפש.

וואוו אנשים אתם מזה כבדים!!!!!(=א.ש=)

ממש לקחתם רציני ! תרגעו...

התפילה הכי מרכזית [כמעט] ביו,כ היא על דיבור-צחקן

'כל נדרי'

לקחת שרשור "בא נסתכל על החברה שלנו ברוח טובה"צוויג^^

והסתכלת עליו עקוווווום! ,  מצטערת, הבעיה היא לא בשרשור... אלא רק בגישה שלך..

אם אתה לא אוהב שרשורים כאלה, אל תפתח..

הדברים שלך מאד מאד נכונים ומאד חמור לזלזל ולהשמיץ את עמ"י

אבל מבחינת רב האנשים זה לא זלזול ולא השמצה..

תחשוב על זה..

כנסו >אביב

האמת היא, שלוידעת,

יש משו מקומם ומבאס בהודעה שמביאה 15 דברים שאנחנו כל כך יוצאים לא בסדר, זה כתוב כ"כ באנטי, אולי לכם זה נראה צחוקים אבל כשקראתי את זה זה הביא את האיכסה ללב, וחבל.

תראו את מה שלולה פרסמה, חמוד, קליל, לא יורד כ"כ וגם לא מתנשא, אם אתם מבינים אותי..

באמת, תשתדלו כשאתם מעלים קטע חמוד והכל בסבבה לשים לב לפני זה מה בדיוק הוא משדר. אולי הדברים שהוא כתב נכונים אבל בחיי, זה מגעיל.

לא היה כאן שום ריכוך, פשוט ב"בום"אתה זורק 15 מלפפונים מקולקלים בפרצוף שלנו. לא כיף.

מקווה שלא יצא לי חריף מידי, פשוט באמת, זה באמת כואב שכותבים ככה על הישראלים שהם אנשים מקסימים (הקטע של  יעלה הרבה יותר עדין..).

סתם, תחשבו על זה.

ודניאל, כפרה עליך איך אתה מגן עלינו, מביא לי דמעות לעיניים. רק בבקשה, בבקשה, בעדינות...

אין טעם לבוא ולהגיב בגסות על דבר שנאמר (או נכתב, במקרה שלנו) בגסות, כי איזו מין אלטרנטיבה אחרת להתבטאות הבאת לו???....

אחים שלי, אוהבת אתכם.

חברים,דוסית גאה!

מה רע במה שכתוב???

זה לא לעז ולא לשון הרע,

סה"כ צוחרים על התמימות והמתיקות של העם הקדוש שלנו!!!

לא לדעת את מילות התקוה זה לשון הרע?

נו באמת...

מה רע????

אני ממש אהבתי את זה.

הבעיה במשפטים האלה זה שהם לא מצחיקים הם רק ביקורתאבגדה

ואולי אפילו השמצה!!!

תסתכלו על אלה ואולי תבינו מה הכוונה-

קוטלים אחרים ונעלבים מביקורת.
מוקפים בחברים ולא רואים את הזולת ממטר.
לא ממלאים פקודות ואוהבים לפקד.
אוהבים את השירות הצבאי, אבל רק אחרי השחרור.
מתפלצים מהשחיתות ומתחמנים את כל העולם ואשתו.

חיים בפזרנות ומתמקחים על כל שקל.
מחפפים במצוות ורצים לבקש את ברכת הרבנים.

ולקצר-כבר ראיתי בהרבה מקומות שאתה מגיב בחריפותאבגדה

יתר-והייתי ממליץ לך להירגע.

לא צריך לקלל אדם שחושב אחרת ממך,וגם לא לגנות אותו בכל כינוי גנאי אפשרי,וגם לא להתפלל שה' יעניש אותו

וכדו'

אימל'ה יא מלחיצים! מה לקחם קשה??מעפר אני באה
ואתה פשוט טרול.golani

פטור אותנו כבר מעונשיך, נלאנו מלשאת את נביחותיך.

די נמאס.

>~מיכל~

בס"ד

אנשים בכל צחוק יש אמת<<<

מתי תגמר הגזענות וההכללה המסריחה הזאת??

מתי אנשים יתחילו להסתכל על העולם ולא להגיד מה רע בו אלא מה טוב ולא משנה אם זה צחוק או תכלס או כל דבר אחר...

קצר-די הגזמת...אני לגמרי מבינה  אבל בכל זאת לאיזה רמה הגעת?אתה לא מסוגל להשתלת על המילים שיוצאות לך מהפה???תתחיל לחשוב על זה ברצינות...

את אותו דבר יכולת להגיד בצורה פי אלף יותר יפה ושלא תחשוב שלא מכלי אותי מה שכתבו פה זה זיעזע אותי לגמרי ובא לי להקיא...טוב..המהמה...לא באתי לחנך אותך אז...

סליחה אם משהו נפגע מתוכן התגובה שלי...למי שיש בעיה תמיד באישי

חחח וואי אהבתי ממש!! אין עלינו lior3
"הנעלבים ואינם עולבים"חסיד ה'

"הנעלבים ואינם עולבים"
מעלה נפלאה וגדולה לאדם השומע עלבונו וחרפתו ואינו משיב ומקבל ביזיונות באהבה! נלמדת מהפסוק (בראשית א', ט"ז): "ויעש א-לוהים את שני המאורות הגדולים את המאור הגדול לממשלת היום ואת המאור הקטן ...". ע"כ.
וכתב רש"י: "שווים נבראו ונתמעטה הלבנה על שקיטרגה ואמרה: אי אפשר לשני מלכים שישתמשו בכתר אחד". ע"כ. ולשון חז"ל בגמרא (חולין ס: "כתיב: 'ויעש א-לוהים את שני המאורות הגדולים' וכתיב: 'את המאור הגדול ואת המאור הקטן'. אלא אמרה ירח לפני הקב"ה: ריבונו של עולם [וכי] אפשר לשני מלכים שישתמשו בכתר אחד?! אמר לה: לכי ומעטי את עצמך". ע"כ.

----

תודה רבה לכם ידידי,

לימדתם אותי עכשיו בדיוק מזה המשפט:

"הנעלבים ואינם עולבים שומעים חרפתם ואינם משיבים"

לא נעלבתי-אבל אני לא סובל השמצותאבגדה
אולי אמא שלי לא...כי היא תקח את זה אחרת..צוויג^^

אבל על עצמך אתה אף פעם לא צוחק?? 

על השכבה שלך? על השבט???

אל תשלוף פה משפטים גבוהים מהמותן...   זה ציניות , ואפילו לא נגד אף אחד.. היא על עצמנו..על כולנו.

הדברים האלה מראים חיובי לא פחות משלילי.. (כמו נגיד זאתי שתעצור כדי להעיר לך על סוודר- כ"כ מראה ת'אכפתיות...)

זה לא מאמר שטנה

ואפילו לא רשימת מגרעות, זה תמונת מצב באווירה הומוריסטית....

וכן, זה חמוד.

ומי שחושב שזה חמוד זה רק הישראלים

זאת ירידה עצמית שלנו-על עצמנו.

אז בשם מי בכלל אתה נפגע???  "עמ"י  "  , איזה עמ"י ?!  זה שכתב את זה...

זה יצא קצת חריף מדי...לא התכוונתיצוויג^^

יש מקום למה שאתם אומרים, אבל לא ככה, ולא בכזאת חריפות

זה לא באמת נורא,והמטרה של זה זה לא השמצות

ל 95%  מהישראלים זה רק יעלה חיוך...(בתנאי שזה ישראלי שכתב ;)...)

תקשיבו,דוסית גאה!

אין מה להתוכח, ישראלים ברובם זה עם חוצפן, קשה ועקשן, אבל היחסים שלו אחד עם השני זה דבש!

תראו מה כתוב:"ישראלים - הם אלו שנוסעים בכביש חשוך בשתיים עשרה בלילה, ובכל זאת עוצרים לעזור לנהג אובד עצות להחליף את הצמיג."

הרי מה עדיף?להיות עם מנומס ומתורבת ולרצוח מליוני אנשים?(עיין ערך פוגרומים, מסעי הצלב,אנקוזציות, שואה וכו'.)

או אולי להיות עם נופת צופים ובסתר לגנוב ולרצוח גם אח/אבא/ילד.(עיין ערב מוסלמים.) 

אני חוזרת וכותבת:א-י-ן  ע-ל-י-נ-ו!!!!!!!!!!!!!!

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירותאחרונה

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילהאחרונה
מדהים!
שלוםטאטע מלך העולם

יש לי שאלה לכל החברה שהם בתנועת נוער.

ב"ה אני מדריכה בסניף בנ"ע עקיבא נפרד בעירי הנחמדת ובמקביל גם בחבב של הסניף המעורב... השאלה היא האם לעזוב את הסניף המעורב?

רוצה להוסיף שאם אני לא ילך לחבב סביר להניח שלא יהיה לי חברה אחרת...

תודה מראש לכל העונים ברכת ה' עליכם!

זו אכן שאלה ערכית שמצריכה חשיבהGini

אין תשובה "נכונה" אחת לשאלה הזו, וההחלטה צריכה להתבסס על סדרי העדיפויות, הערכים והצרכים האישיים שלך.

כמדריכה בסניף הנפרד, המחויבות שלך היא לבנות ולהעביר תכנית הדרכה מתאימה לערכים שאת דוגלת בהם. ואף להוות דוגמא אישית לבנות שאת המדריכה שלהן.

האם העיסוק המקביל בחב"ב בסניף המעורב יוצר אצלך קונפליקט פנימי או מסר בעייתי?

האם האופי והרקע הדתי של הבנים המגיעים לסניף המעורב מקשים עליך?

או שיש פעילויות שהאופי שלהם סותר את הערכים שלך?

העובדה שציינת שאם לא תלכי לחב"ב, "סביר להניח שלא יהיה לך חברה אחרת" היא נקודה קריטית. קשרים חברתיים הם דבר בסיסי וחשוב מאוד. אם החב"ב המעורב הוא הדרך היחידה שלך כרגע לשמור על קשרים משמעותיים, עזיבה עלולה לגרום לבדידות ולקושי.

מדוע שלא יהיו לך קשרים חברתיים מחוץ לסניף המעורב? החברות שלך רק שם? אין דרך אחרת לשמר את הקשר עם החברות האלה?  (מפגשים מחוץ לסניף, פעילויות אחרות?)

אולי  לצמצם הגעה לסניף המעורב, לא להפסיק לגמרי? 

אמממטאטע מלך העולם

זהו הבעיה היא שאני חייבת את זה... זה כאילו השחרור שלי מכל הלחץ והבלאגנים של השבוע...

אני לא חושבת שזה סותר...טאטע מלך העולם

הרמה הרוחנית של החברה אצלנו היא די גבוהה ובאמת שלא נראלי זה משפיע... פשוט אני חוששת שזה קצת מוזר...

בד"כ זה כן סותריהודי חסידי

אם הרמה גבוהה מה הבעיה לנסות לעשות הפרדה?

לא כי אני מכיר את הנושא מקרוב, סתם נראלי שזה אמור להיות ככה.

אני בעיקר חששתי ממצב של האוירה בסניף המעורבGini
אבל עכשיו שאת מציינת שהרמה הרוחנית של החבר'ה אצלכם די גבוהה - אני לא חושב שאת צריכה להימנע מהחיים החברתיים, עם החברות והחברים שלך. 
אני צרכה להבהיר משהו כנראהטאטע מלך העולם

זה מאוד מורכב כי הרמה הרוחנית שלהם גבוהה יחסית לחברה בעיר שלנו...

אני מדייק קצת יותר, חלקם מגיעים מבתים מסורתיים וחלקם חוזרים בתשובה... אני בכלל מהקצה השני, למי שמכיר אני לומדת באולפנת תפארת שזה אולפנה יחסית דוסית וזה פחות או יותר הכיוון שלי...

עכשיו מבינים קצת יותר??

כן...יהודי חסידי

אם כן, המצב יותר מורכב ויש יותר על מה לדון, גם בגלל הצד של הקירוב רחוקים שבעניין, ושזה מחזיק את המתחזקים בתור דתיים, ומראה להם שאפשר להיות שם ולהיות דתיים...

חוץ מזה יש על זה לרב שניאור הרבה דיבורים בעניין, היו כאלה שאחרי בירור אישי מלווה ברבנים גדולים (כדוגמת הרב שמואל אליהו), הרב שניאור הסכים להם להשתתף בפעילויות של סניף מעורב, בכל מקרה אם זה מעניין אותך יש יהודי שעוסק בכל ההקלטות של הרב שניאור ע"פ נושאים, כנראה שיהיה לו הקלטה בנושא, מוזמנת לשלוח לו מייל harav.shneor.ketzשטרודל גימייל נקודה קום. את יכולה לבקש ממנו חומרים בנושא, אם זה מעניין אותך. 

וואי תודה!טאטע מלך העולם

אתה יודע על איזה עוד נושאים יש??

ולגבי הקרוב רחוקים...טאטע מלך העולםאחרונה

אני ממש מפחדת שבסוף זה גם ישפיע עליי...

כאילו לכו תדעו מה יקרה, זה יכול חס וחלילה לדרדר...

בקיצור מורכב ביותר...

בדידותהרשפון הנודד

למה אפשר לחוש בדידות ברמה כמעט משתקת והאם זה אמיתי ומה אפשר לעשות עם זה?

לכן לנוער יש תנועות נוער. מפגשים, פעילויותפ.א.
כן אבל זה מרגיש לי קצת בריחה משום מההרשפון הנודד
בריחה? אשמח שתסבירפ.א.

אתה מרגיש בדידות כי אין לך חברים? מה עם חברים לכיתה בלימודים?

אתה לא חבר בתנועת נוער? 

זה לא זההרשפון הנודדאחרונה

זה הנקודה יש לי חברים אבל אני לא רוצה לבנות את הקשר שלי רק בשביל להרגיש שיש לי חברים ואני לא בודד...(מוזמן להסתכל בשרשור החדש על ללכת לסניף מעורב שאתה לא כל כך מאמין בזה אבל צריך בסוף חברה..)

...הרמוניה

א- אדם בסופו של דבר מול עצמו גם כשהוא עם חברים וגם כשהוא לבד... האם אתה מהווה חברה טובה לעצמך? 

מעניין לך עם עצמך? האם אתה חבר טוב לעצמך (רגשית)?

תכנס פנימה. בכל אחד יש עושר פנימי וזה תענוג לגלות אותו.

ב- נסה לשים לב לזה שאתה אף פעם לא באמת לבד, תמיד מושגח בידי מישהו שאוהב אותך אהבת עולם...

אולי יעניין אותך