נכון שאומרים שלבנים אסור לעבור בין 2 בנות?! אז לבנות מותר לעבור בין 2בנים?
תודה, לילה טאואאאאבבבב וסליחה אם סיבכתי אותכם עם השאלה.![]()
![]()
נכון שאומרים שלבנים אסור לעבור בין 2 בנות?! אז לבנות מותר לעבור בין 2בנים?
תודה, לילה טאואאאאבבבב וסליחה אם סיבכתי אותכם עם השאלה.![]()
![]()
לפי מה שאני הבנתי- ההקשר של זה זה שאסור לעבור בין 2 מכשפות מחשש שהן יכשפו אותך. איפשהו בגמרא.
ככה הרב שלי אמר.
(לבן אסור לעבור בין 2 בנות ולבת אסור לעבור בין 2 בנים)
זה גם עניין של ייחוד..
איך? זה באמצע הרחוב... ![]()
לדוג', עם יש חברה על גדר משני צידי המדרכה, לא עוברים... הרוב יודעים שהם אמורים לזוז..... אם את הולכת, אז את הולכת ככה זה, אבל אם יש מולך זוג אנשים, תלכי מסביבם.. (גם סתם נימוסים..)
אבל עדיין לא הבנתי איך זה ייחוד.
נימוסים,מובן.
פאדיחות לכתוב את הסובה בפורום כזה...
בכולופן אסור לפי ההלכה.
לבת עצמה אין איסור,אבל כדאי שלא תגרום תקלות לאחרים.(נראה לי)
חוץ מזה זה לא נפסק להלכה.
הייתי בבני ברק בשבת והלכתי ברחוב עם אמא שלי ואז פתאום אני רואה איזה גבר ששעה מסתכל מצד לצד
ולא הולך,אהה שכחתי לספר שהפסקתי ללכת לכמה דקות(לא זוכרת למה) קיצר-ולא הבנתי מה עובר על הבנדאם ואז אמא שלי אמרה לי שאני אזוז כדי שהוא יכול לעבור.... 
חחח...חחח.. איזה פאדיחה לא הבנתי מה עובר ואז אמא שלי הסבירה לי...לא נורא..
מעבר די רחב כזה. וגיסי רצה לעבור... הוא כזה מבקש לעבור, אז זזנו, אבל כל אחת לצד אחר.... והוא כזה, אפשר לעבור? ואנילא מבינה מה הוא רוצה.. יש שם פוול מקום... ואז זזתי לצד השני.. אבל זה כזה מולו... יוצא דפוק כשכותבים.. אבל זה היה ממש לא נעים....
לעבור כי מקל זה חציצה
הוא אמר לי שזה יכול להרוג ת'גברים האלה..לא הבנתי בדיוק מה הוא רצה..-אבל אסור!!
ובנים שעוברים בין 2 בנות פשוט אוחזים בציצית או משו כזה....
אם אתה רוצה אני אחפש שוב ואצוטט..
לא היה לי מושג שיש כזה איסור קיצר שחזרנו מהסיבו"ש בקו 1 לת.מרכזית היה מפוצץ ברמותת! קיצר איזה אחד רצה לרדת ואני וחברה שלי זזנו ל2 הצדדים ואז הוא כזה תביאו לי לעבור ואני כזה נו תעבור יש'ך פול מקום(הוא היה חסיד,ולא הסתכל עלי בכלל..)קיצרר הוא כזה אסור לי וכולם מתחילים לצעוק עלינו שאנחנו מעקבים ת'אוטובוס...ואז חברה שלי כזה מושכת אותי ואומרת לי"מה את לא יודעת שאסור לבן לעבור בין 2 בנים?!?!" ואני כזה"מהההה? אופסססס..."
אי מקווה שהתכוונת לומר שלבן אסור לעבור בין 2 בנות...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים