יש לנו השנה שעתיים התנדבות במערכת ואני צכה לבחור איפה להיות....
1.קשישים ובתי אבות
2.גני חנ"מ
3.יסודי חנ"מ
4.בי"ס חילוני
5.טל חיים
מה לבחור???. אוווףףף רציתי שניידר אבל אין.....באעסה......
יש לנו השנה שעתיים התנדבות במערכת ואני צכה לבחור איפה להיות....
1.קשישים ובתי אבות
2.גני חנ"מ
3.יסודי חנ"מ
4.בי"ס חילוני
5.טל חיים
מה לבחור???. אוווףףף רציתי שניידר אבל אין.....באעסה......
זה ממש מגניב!! לפי דעתי.. זה מה שאני הייתי בוחרת לפחות...
הרועהאני למשל,בחיים לא הייתי הולכת על חינוך מיוחד ומן הסתם הייתי הולכת על הבי"ס החילוני (מה זה 'טל חיים'?). יש אנשים שהיו עושים בדיוק להיפך. לגבי קשישים, אני אישית מרגישה שהתנדבויות אצלם, [לא אחד על אחד,קבוצתיות] הן מיותרות וחסרות טעם. אני לא יודעת איזה סוג התנדבות זה,אם מדובר בהתנדבות קבועה אצל קשיש/ה מסויים/ת אולי זה כן טוב ומועיל. בהתנדבויות שאני הייתי בבתי אבות, התייחסו לקשישים כמו לילדים קטנים וזה ממש הגעיל אותי. צריך לזכור שזה שהם מבוגרים לא הופך אותם לחסרי בינה. (לא יודעת אם זה רלוונטי אלייך, אבל זאת הערה חשובה בכללי).
בכל מקרה- לכי עם מה שליבך אומר לך. במקום שרוצים לתת- נותנים הרבה יותר מבכל מקום אחר.
בהצלחה
אישית אני יותר מתחברת לחנ"מ!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים