מצא את ההבדלים!!!!!געש

מתוך ערוץ 7

מאבטח נקלע למארב סכינים בעיר העתיקה, נאלץ לירות בתוקפיו והרג אחד מהם. רופא שציודו הושחת בתקיפה קודמת לא יכול היה להצילו.

מאבטח של אחד מבתי היהודים בעיר דוד נקלע לפנות בוקר למארב סכינים ממנו נחלץ רק לאחר שירה בתוקפים והרג אחד מהם.

על פי דיווח של תושבים במקום המאבטח יצא לתדלוק רכבו סמוך לגיא בן הינום וכשנכנס לאחת הסמטאות גילה שהדרך חסומה בעגלות אשפה ושלושה ערבים אורבים לו מאחוריהן. הוא ביקש לבצע פניית פרסה ולעזוב את המקום, אולם באותן שניות החלו הערבים ליידות לעברו אבנים וחפצים שונים. בשלב זה כבה מנוע הרכב ושלושה מהפורעים התקרבו אל הרכב כשבידיהם סכינים.

המאבטח הבין את המצוקה אליה נקלע ופתח בירי באוויר שלא הרתיע את השלושה. הוא ירה אל הקרקע הסמוכה לעברם, אך הם המשיכו והתקדמו עד שירה לעברם ופגע בבטנו של אחד מהם שנפל והתמוטט כשהוא פצוע באופן אנוש.

מתוך "וואלה"

מאבטח שנסע בסילוואן שבמזרח ירושלים דיווח שהותקף באבנים. על פי החשד, הוא פתח באש ומהירי נהרג פלסטיני בן 32 ושניים נוספים נפצעו. במקום פרצו מהומות וכוחות גדולים של משטרה וצבא נמצאים במקום. שוטר נפצע קל מפגיעת אבן

פלסטיני תושב סילוואן שבמזרח ירושלים נהרג ושניים נוספים נפצעו לפנות בוקר ככל הנראה בעקבות ירי של מאבטח ישראלי לעבר פלסטינים תושבי הכפר. זאת במהלך עימותים אלימים שפרצו במקום בין התושבים לבין מתנחלים וכוחות הביטחון.

בעקבות המקרה עשרות תושבים מיידים אבנים לעבר שוטרים וכוחות גדולים הוזרמו לאזור. כתוצאה מידוי האבנים שוטר נפצע קל ופונה לקבלת טיפול בבית החולים. המשטרה פועלת לפיזור מיידי האבנים ברימוני הלם ואמצעים נוספים לפיזור הפגנות.

מחקירת האירוע עולה כי מאבטח נסע לפנות בוקר בשכונה ברכב אבטחה. לטענתו, דרכו נחסמה על ידי פחים ועשרות מתושבי הכפר החלו ליידות לעברו אבנים מגגות הבתים. בשלב זה, על פי החשד, שלף המאבטח את נשקו וירה, וכתוצאה נהרג סאמר סרחאן, תושב הכפר בן 32, המוכר למשטרה על רקע פלילי והפרות סדר. גופתו מועברת למכון המשפטי באבו כביר. המאבטח נעצר לחקירה.
עצוב, ובעיקר מכעיס אותי, כמה שאפשר להיות עוורים ..שיראל:)
חחח חזק!! אהבתי!!!!חסיד ה'

ועכשיו לטקסט:

מתי זה יגמר?

מתי המשטרה תשים עין על האנשים האלו?

חזק ועצובמשקפופרית

כמה מושחתים אפשר להיות?

תקשורת=תשקורת!!!הדרולה!!

ולמתקשים...הם תמיד משקרים(תשקורת)

שמאלנים מסריחיםפעמיים חי
סליחה שאמרתי מסריחיםפעמיים חי
אוווךךך.. צריך להשמיד אותם!!רחליOס
אם זה לא היה כ"כ עצוב זה היה מ-צ-ח-י-ק-!דוסית?
מה ציפיתם?זה וואלה!אודוש!
או שיחזרו בתשובה או שילכו לעזאזאל.דוסית גאה!

לי נמאס מהם.

ואי ואי.הסנה-בוער
מי אמר שוואלה משקרים?אולי אלו דוקא בשבע?טל=]
הסטטיסטיקה אומרתאלישע בן אבויה

בס"ד

וואלה משקרים הרבה יותר.

זה לא עניין של אמת ושקרצוויג^^אחרונה

בסיכום ענייני הם אומרים אותו דבר,

מאבטח נסע ,נתקל במחסום,יידוי אבנים, יריות, ערבי מת.

השאלה היא כמה פרטים אתה מוסר (נגיד, על יריות באוויר,וסכינים..)

ומיהו התוקף האמיתי..

וסתם, אפילו למי אתה קורא "תושבי המקום" ומי "מתנחלים..."  (באמצע העיר,כן..)

גם בשבע  מקצינים מאד את מה שהם רוצים.. 

אבל אני עדיין הרבה הרבה יותר מאמינה להם, באופן מפתיע..|ציני|

בעז"ה שתהיה שנת התפכחות,ראיה אמיתית, שנת חזרה בתשובה לכל עמ"י, שנת   משיח!!!!!!!

אחח... ימח שמםאביה =)
אביה !!!הם יהודים !!!!!חס וחלילה !!!אביהש

אבל מצחיק/עצוב ההבדלים.....

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך