בס"ד
|אנחה|
בס"ד
|אנחה|
מסתבר 
[מבטיחה לכם שלא יזיק קצת ממנו לכיתה שלי...
אחת הכיתות חסרות הטאקט שיש...]
המורה שלי אמרה לחברה שלי ציא בחוץ אז חברה שלי שאלה אותה למה היא אומרת צי בחוץ ולא צאי החוצה (היא אמרה כי ככה אני רגילה )
היה לנו עוד כאלה לא זוכרת
אצלנו יש פי אלף חוסר טקט!!!!!!!!!!!!!!לדוג'- פעם מישי אמרה משו מפגר בשיעור אז הרב שלנו אמר לה בצחוק:"עדיף לשתוק ולהחשב טיפש, מאשר לדבר ולהוכיח את זה..." אז כולם צחקו.......והילדה הוציאה דף ועט ואמרה:"רגע, אתה יכול לומר את זה שוב פעם רק יותר לאט בבקשה..."(למתקשים שביננו- היא רצתה לכתוב את המשפט השנון הזה...)
בס"ד
שכששאלתי את הר"מ שלי מכיתה ח' אם הוא ישב בכלא בעוון רצח עם, וכששאלתי את הר"מ הנוכחי שלי תמורת כמה גמלים הוא מוכר את הבת שלו, שברתי את השיא..
??
בס"ד
טאקט זה עניין של חברה.
למשל בסין (אאל"ט) אז זה ממש לא מנומס וחוסר טאקט להתסכל בעניים כשמדברים איתך, ופה זה חוסר כבוד אם לא מתסכלי בעניים בזמן שיחה.
ולמשל בכיתה שלי אז להגיד למורה את מה שאמרו פה בהודעות קודמות לא נחשב לחוסר טאקט ואצלהם זה כן..
אז כל אחד יכול להיות גם וגם.
עדיף שלא לדבר.
וכבר היוכמה מקרים - איך לומר - מ א ו ד לא נעימים. 
אבל לא נורא - הכל עובר, בסוף! (:
כי טקט- זה התנהגות חברתית מקובלת,
ז'תומרת -להתנהג איך שרב האנשים בחברה רואים כהתנהגות נורמלית ומנומסת
את בעצם אומרת שאין כמעט אנשים שמתנהגים כמו שהרוב רואים כמנומס ונכון?!?
אז מי קובע את הטאקט- ה5% ?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אבל אולי 95% מהאנשים בגילך..זה דווקא הגיוני...
(בת כמה את?)
מוזמנת לבוא ולקחת קצת... 
|ציני|
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים