אתם עדיין זוכרים את זה?חיוכים

זוכרים שפעם פעם... לפני אולי 3 חודשים אולי יותר היה רעיון של להתגבש בתור קבוצה ולפעול ולעשות דברים...
אז בהתחלה הייתה מלא מלא התלהבות...
אבל לאט לאט היא דעכה... וכמעט ולא נשאר כלום

הייתה פעם אחת שהלכנו להתנדב בבית חולים, והיה באמת טוב! כל מי שלא הגיע הפסיד...
וזהו.
ניסו לארגן עוד פעם אבל לאנשים לא היה מספיק רצון לזה... אז זה לא הלך.
וזה חבל , באמת!
כי אנחנו כאן הרבה חבר'ה, ובאמת יכולים לעשות ולפעול!
אבל זה תלוי ברצון של כל אחד ואחד מאיתנו ושל כולנו ביחד.

אם נחליט באמת לקחת את זה, ולעשות ולפעול, זה יכול להיות מדהים! באמת!

נכון, אני יודעת שלגבי סוכות, ישמצב שזה כבר קצת מאוחר להעלות את זה...
אבל סתם רציתי להעלות את העניין,
אולי פשוט שכחתם

אני זוכרת..P:ה!2ה 2!2ה

לא שחכו.. אבל גם כולם חזרו ללימודים ולפנימיות..

וגם מלא פעמים הציעו אבל אפעם לא מצאו תאריך ואיפה וכו'...

^^ +צעיר רענן

א) אנשים גרים בכל הארץ, אז יש קצת בעיה לארגן במקום אחד,

ב) יש אנשים שלא באים בגלל שזה מעורב\אסור להיפגש עם אנשים מהאינטרנט... אז זה בעיה..!

זוכרת.במבלולו
הו2ה 2ו2ה-השיר של אברהם טל ממש לא הולך ככה.....אביה=)

אין לי כח לכתוב איך הוא באמת הולך...

רצינו מאוד..הרועה

הבנים לא שיתפו פעולה והיו יותר מדי אנשים שהתנגדו כי זה היה מעורב (לא זה לא) ולי כבר לא היה כח..

נו? מה אמרתי?golani

ככה זה כשדוחים את ההצעות של גולני...

אז יללא להסברה ישראלית ברשת!

אף אחד לא רצה את שלך מלכתחילה ולהתנדבותהרועה

הלכנו פעם אחת, ואם היתה משתתף אולי זה היה ממשיך.

אף אחד? רוצה קישורים ותראה שהיו אפילו כמה?golani

אני קנאי לפרטיות שלי וככה כנראה עוד כמה ולכן זה לא הלך.

הייתרון הגדול שלנו הוא שאנחנו פורום אינטרנטי ולא תנועת נוער - בואו ננצל אותו!

נ.ב. אני מצטער על סגנון ה"אמרתי לכם".

אני רציתי את הרעיון של גולנימיטל
כן אשמח לקישוריםהרועה

עד כמה שזכור לי יש לי מספיק אצבעות לספור את כולם ואני לא אתפלא אם תישאר לי יד עודפת.. בקיצור לא היתה התלהבות.

לא רוצה - לא צריך!golani

אבל אם הניסיון שלך כשל אז למה לא לנסות משהו אחר? משחקי כבוד?

כי אף אחד לא רצה את זההרועה

ואין לרובנו את הכישורים הדרושים, הייתה הצעה שהיה לה רוב שנפלה כי הבנים בפורום החליטו לא לבוא (בניהם אתה) ואתה אומר אמרתי לכם?

א. חזרתי בי מה"אמרתי לכם", אולי לא שמת לב.golani

ב.אתה רואה שגם הניסיון של ההתנדבות בשטח לא הלך (ולא יילך לדעתי) להזכירך רצית משהו גדול - ומשהו גדול אפשר לעשות רק באינטרנט אחרת לא תתקדם לדעתי למשהו שהוא יותר מכמה ציורים שאולי משמחים את החולים ואולי מביכים אותם. אז למה לא לנסות משהו אחר? אם ייפתח דיון רציני בנושא וההצעה לא תזכה לתומכים - אז יהיה אפשר להגיד שהיא נפלה. עכשיו באמת היו רק בערך 5 תומכים, להערכתי בגלל שההצעה שלי נבלעה בתוך שאר ההצעות.

ג. בשביל חברה אמיתית יש לי רעיונות אחרים, לפה באתי כי זה חברה ווירטואלית שהחליטה להפוך את עצמה לחברה במציאות, אני לא אשם בשינוי הכיוון הזה ולא רואה את עצמי קשור אליו. החופש והנוחות שאני מרגיש בכתיבה פה מותנים בהפרדה מוחלטת בין העולם הווירטואלי לעולם האמיתי ואני נוקט בהפרדה הזו לא רק בפורום הזה אלא גם במקומות אחרים ברשת.

הא? איזה הצעה?אביה =)אחרונה
אנשים יקרים, ו"חיוכים" בפרט...מישי' מאפושו'

לא שכחנו. ממש לא.

אבל,

הרעיון בכללי מההתחלה לא היה להקים פה תנועת נוער פועלת. ולכן, אפילו לא חשבנו על להיפגש כל שבוע לפעילות שוטפת... הפעילות של "הפרוייקט" היא יותר קטנה, בנתיים לפחות.. זה מאוד לא ראלי להיפגש פעם בשבועיים... במיוחד עכשיו, לימודים, פנימיות וכו'...

אז.. מה שהיה זה בערך ככה:

היה מפגש חמוד וריק... ואז העלו (הרועה אאל"ט...) רעיון של לעשות משו' תורם עם עצמונו. לא להיפגש סתם... היו על זה הרבה דיונים, אם לגבש רעיון מרכזי בפורום, ואז להיפגש לסגירת מעגלים והכרות, או להיפגש ל"תיאום כוונות" ואז על גבי דפי הפורום לבנות משו' על בסיס מה שידברנו וההכרות שלנו..

הוחלט להיפגש ל"תיאום כוונות".

ניפגשנו בגן הוורדים, היה נחמד, מגבש (?...) ודיברנו על מה בעצם אנחנו רוצים פה... אמרנו, שאין מצב להיפגש כל שבועיים. זה לא לעניין.. אבל לצאת למשו' כל חודש חודשיים, זה גם די הרבה.. אבל יותר סביר....

הגענו למסקנה שאין פה מפעילים שאחראייים, כל אחד. כל כמה שבועות, שאיזה 2 יתפסו יוזמה ויארגנו משו'.

היתה היתרגשות, היתה היתלהבות. אמרנו שחייבים להתחיל משו' מייד, אחרת הכול נשאר רק מילים (זר של מנעולים...) אז עשינו, תוך שבועיים מהמפגש יצאנו להתנדבות (לצערי לא הסתדר להגיע, אבל הבנתי שהיה מעולה!). כדי להראות שאנחנו גם עושים. ולא "הכל דיבורים".

אבל אז, התחילו הלימודים, סוג של בניית שיגרה.. ואז גם החגים. היה נסיון לעשות עוד משו', אבל לא ממש הסתדר. עכשיו גם מגיע חודש אירגון, ואז חנוכה. אם נעמוד ונחכה, זה יברח. אבל יאללה... עכשיו.

אז...

מי בעד בעוד שבוע וחצי (יום שלישי אחרי סוכות) יוצאים שוב לבית חולים? (המקום היחיד שמצאנו שלא ממש משנה כמה אנחנו ושמקבלים גם ילדים קטנים...)

סליחה על האורך....מישי' מאפושו'

סוג של סיקורון קטנטון... ותזכורת מה בעצם יש לנו פה...

לא העברתי ביקורת או משהו וכאלו... רק רציתי להזכירחיוכים

את העניין.
ולהעלות אותו

ומישי^, סחטיין על לקיחת האחריות,
רק שימי שלישי זה קצת בעיה בשבילי... סוג של מדריכה

מצד שני ימי שלישי זה עוד הימים היחידים שגומרים יחסית מוקדם, ובנות שבחצי פנימיה - הם באותו יום בבית וזה טוב.
אז אם ילך, הלוואי!

חשבתי על זה...מישי' מאפושו'

אבל שלישי זה יום פתוח לחצי פנימיהה.. וגם למי שבפנימיה מלאה אפשר להישתחרר... וזה הכי פחות מבאס לחזור.... (חחחח....) זה אמצע שבוע, ולא יודעת... היום הראשון שעלה לי.... חחחחח....

הקפצה...מישי' מאפושו'

שרשרו תגובות.. מי בא? מי לא? למי יש רעיון אחר?? מי מוכן לעזור לי בארגון?

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך