[לפני שתתחילו לקרוא-אני לא יודעת אם זה דוקא יתאים למה שהוא כתב,
זה לא מתאים לכולם, זה תלוי ממה העצב נובע.
אבל אני כותבת את זה באופן כללי-שתדעו.הבריחה לפעמים יכולה להרוס.כתבתי את זה כי הציק לי מה שאתם כתבתם.הציק.שתדעו שלחלק זה יכול להרוס
ואני שוב אומרת ומדגישה, שזה ממש תלוי מאיפה נובע העצב.]
לא, לא, לא ולא!
היה לי ממש קשה עם מה שהרבה אמרו פה..
הרבה פעמים הדברים שאמרו פה (להיות עם חברות,לעשות דברים שכיף לך, לשמוע מוסיקה וכו,..)יכולים רק להזיק.. לתווך ארוך יותר.
זה לא התמודדות עם הבעי'ה, זה בריחה.
וזה הורס, פשוט הורס.
מניסיון.
זה יוצר מצב של מעטפת סביבך, עד השעה שמונה אני שמחה ועליזה, ואחרי זה מה?Q
בוום.
ואף אחד לא יודע על זה.
לאט לאט-זה מתחיל להיות חלק ממך-- לצחוק ולחי'יך גם כשבדוגרי-
זה מה זה לא מתאים לך עכשיו.
זה יכול לגרום למצב של דיכאון עמוק יותר,
כי,מה באמת יצא מזה?!
כל פעם שאת צוחקת, מחי'יכת-את רק מרגישה כזה שהכל חיצוני לך..שזה לא את..
כאילו כלפי חוץ את מראה לכולם שאת צוחקת, ובזמן הזה את מרגישה כ" כ" רע עם עצמך-
כאילו-
מה את עובדת על עצמך עכשיו, למען ה'??
זה לא כתבתי סתם,
אלא באמת אני, שזה הרס לי יותר לתווך ארוך-הגעתי למצב כזה שגם כשכאילו אני אמורה לצחוק באמת, וזה כבר ממש לא קשור לעצב הזה שנכנסתי אליו... אלא עכשיו, גם כשהכל עבר-
כל פעם שאני כזה מחי'יכת או משהו אני מרגישה לא טוב עם עצמי כזה..כאילו הכל חיצוני, כאילו אני עושה הכל בשביל הסביבה, ולא בשביל עצמי.הפה צוחק,והלב עומד.
כל זה הי'ה מה לא לעשות.
אז מה לעשות?!
עכשיו, כשאדם מגיע לקטע הזה, קודם קודם כל צריך לחשוב ממה זה נובע.מאיזה מקום,ולא רק להדחיק..
לחשוב באמת,למה??למה??
וכמו כל דבר, אחרי שאדם מודע לבעיות שלו, הוא יודע מאיפה בעצם מגיע העצב שלו, הוא יוכל לנסות להקטין את העצב ע"י דברים שקשורים למה שזה נובע ממנו [ולא לעשות משהו חיצוני שלא קשור,אלא לטפל בבעיה לא קשור לעצב].
לא עכשיו נכננסתי לדיכאון ולהתחיל להיות עם חברות ולצחוק ולחי'יך רק כחפי חוץ, אלא להבין את מקור הבעי'ה, למה בעצם הגעת לכזה מצב?!
הרבה פעמים העצב נובע מהרגשה לא טובה עם עצמך..לא משהו סביבתי..
לנסות למנוע לפני הזמן.
לנסות למנוע עכשיו כל רגע שאני פשוט מרגישה רע עם עצמי.
כי פשוט הדחקתי-עשיתי פה את כל מהש כולם עשו- בהי'יתי הרבה יותר עם החברות כדי להדחיק. חי'יכתי ושמחתי כלפי חוץ-ובפנים-נבלתי.
ןעכשיו, במקום שאני יטפל בבעי'ה שבגללה הגעתי על העצב הזה,
אנירק מנסה לצאת מהקטע הזה שהכל חיצוני לי. שכלום לא אני באמת.
וזה ק-ש-ה. קשה מאד מאד מאד לצאת מהמצב הזה, כי זה מכניס אותך לכל תחום בחיים.
ומי שפה מכיר אותי, פחות או יותר,לא נראה לי שהי'ה חושב שזו אני הכותבת..כי כ"כ אני מדחיקה את זה..
שלא חושבים שאני, זו שבד"כ עם חיוך על הפנים...
ונכון לתווך קצר- זה עזר לי-בשניות האלו הי'ה לי יותר טוב לשבת עם החברות שלי, אבל המציאות שכל זה יוצר, פשווט לא טובה.
ושכחתי לכתוב- זה לא שאני אומרת לא לשמוע מוסיקה לצאת עם חברות וזה,אלא לעשות את זה, כן, לעשות את הדברים האלו, אבל לדעת לא להשאר עם זה.
ושוב פעם אני אומרת שזה תלוי ממש ממה נובע העצב, וזה לא קשור לכולם.
שנשמע בשורות טובות..