שמחה
(אני רוצה לי למסר"ש כי אני באמת רוצה להיות שמח!. תפרסמו כאן גם לטובת הכלל.)
מה היא שמחה?
מה היא שמחה אמיתית?
איך הופכים לאדם שמח?
שמחה
(אני רוצה לי למסר"ש כי אני באמת רוצה להיות שמח!. תפרסמו כאן גם לטובת הכלל.)
מה היא שמחה?
מה היא שמחה אמיתית?
איך הופכים לאדם שמח?
מהי שמחה? אין לי הגדרה...
מה היא שמחה אמיתית? נראלי רק כשאתה ממש מרגיש מאושר ובא לך לחבק את כווולם ולשיר..... ובלי קשר לשום דבר שעשית.....(כן, כן, גם אם אני עושה מצווה לא תמיד אני מרגישה שמחה...)
איך הופכים לאדם שמח?
זה נשמע מופרך, אבל עליי לפחות זה עובד ב"ה: פשוט לעשות את עצמך שמח! לחייך, לשיר, לרקוד... גם אם אתה בהכי דיכי שבעולם! פשוט לשמוח בכאילו ולאט לאט בעז"ה זה הופך לאמיתי!!!!
אבל לא משנה מה קורה, תמיד הכי חשוב לזכור:
חבר'ה זה נורא חשוב!
אנשים!!! תפסיקו לחנטרש!! שמחה ושמחה אמיתית זה אותו דבר!!!
מזה שמחה? להיות שמח!
כנראה היתה לך גננת מאוד גרועה, כי בדר"כ לומדים בגן על רגשות...
בנאדם שמח הוא בנאדם שיש לו מצב רוח טוב.
אבל בחיאת, לא ידעת את זה????
איך הופכים לבנאדם שמח?
מוצאים את הטוב בכל דבר!!!
בס"ד
יש לי מורה בשם ששון אז אמרתי לו שיתגרש מאישתו ויתחתן עם אחת בשם שמחה כי זה מגניב שזה אותו דבר והוא אמר לי /מכחכח בגרונו/ "שמחה וששון זה לא אותו דבר, ששון זוהי שמחה/גילה/דיצה/רינה/וכו פנימית בעוד ששמחה זהו דבר חיצוני..." הוא המשיך לקשקש עוד דברים אבל אני צכה ללכת אם מעניין מישו איכתוב לי באישי.........
סוג של רגש
שמחה של מצוה
עושים לו/נותנים לו דברים שהוא אוהב...
מה היא שמחה? שמחה זה שאדם מרגיש שטוב לו בחיים והוא שמח שהוא עושה דברים טובים ומועילים, זה משמח אותו..
מה היא שמחה אמיתית? לשמוח גם כשלא הכל הולך לאדם כמו שהוא רוצה או חושב לשמוח מתוך אמונה אמיתית תמימה טהורה פשוטה שזה רצון ה' ומה שקרה לי עכשיו היה הדבר הכי משמח בעולם הכי טוב בעולם ואני מאושר עד הגג שככה ה' עשה לי..
איך הופכים לאדם שמח?עובדים איתו על האמונה... אם לאדם אין אמונה אמיתי בה' הוא לעולם לא יגיע לשמחה אמיתית..
אלו הן ידיעותי הנמוכות.. יש שאלות?..
נ.ב
כל הכבוד על החיפוש והשאלות..
יש אנשים שיקראו את השאלה שלך, יתחברו אליה מאוד, ואז יחכו לתשובות כגון -
- באולינג
- בריכה!!! הכי שווה!
- ללכת לים בזריחה, לישון שם עד השקיעה...
- חתונה יהודית!!!!!!!1
אז זהו שלא.
דבר שבא בקלות, הולך בקלות.
כל האפשרויות הנ"ל יכולים להוות תמריצים לשמחה, אבל אם לא תתאמץ - לא תשמח באמת.
כדי לענות לך על השאלה, צריך לשאול קודם - למה אתה לא שמח?
כי יש כמה דרכים שונות להגיע לשמחה...
שמחה זה משהו כיף..אין לי דרך להסיבר ..
איך להיוטת שמח?---אומרים ששמחחה זה נתינה ...אומרים ששמחה זה מצווה..!
בס"ד.
שמחה >>> פשוט הרגשה כיפית, משהו פנימי נראלי..
אני שמחה כשיש לי סיפוק , כשאני בקשר עם ה'..
ואם 'תם רוצים להיות שמחים >> אז נראלי שעבודת ה' אמיתית זאת שמחה.. עובדה --- "תחת אשר עבדת את ה' אלוקיך בשמחה... " "עבדו את ה' בשמחה "..
קיצ, לעבוד ת' ה' באמת ואז להרגיש גם ת'מתיקות האדירה של היהדות... =]]]]]
דאץמה היא שמחה אמיתית? חומר טוב 
איך הופכים לאדם שמח? נותנים לו 
סיפוק, ברגע שאתה מרגיש שיש לך מה ליתרום, מה לתת, מה להוסיף פה לעולם, מה התפקיד שלי, מה יעוד שלי, מה אני עושה פה, אז אתה תהיה שמח.. לפי דעתי מה שאתה צריך לעשות זה לחשוב עם עצמך, ופשוט להיתחבר עם האני העצמי והפנימי שלך וזה ניראה לי יעזור לך... וזה דרך ארוכה תאמין לי.. (לא שאני הגעתי לסיום..)
עוד טיפ שיעזור.. לעשות משו שמספק אותך..(לא משו כמו ללכת לים, וכאלה..) למשלעם אתה אוהב לארגן דברים, תארגן איזה משו לשיכבה.. או.. לא ידת.. ניראה לי שהבנת..
ב'הצלחה..
שמחה- זה איזה משו פנימי שלא ניתן להגדרה. תכל'ס- כשלבנאדם יש משו שעזר לו/למישו אחר-- הוא מוציא את זה החוצה [וטיפש מי שלא מוציא את זה..], מחייך, רוקד, שר.. כל אחד ואיך שנוח לו לבטא שמחה.
שמחה אמיתית זה שמחה על כל דבר- גם על הדבר הכי מעפן ודפוק שקרה לך בחיים- צריך לשמוח ולהבין שזה הכל מאת רבש"ע ובעזרת ה' הגלגל יתהפך עלינו לטובה, ואז נהיה הכי מאושרים ושמחים שאפשר לדמיין!!
[זה לא פשוט בכלל. אני לא באמת מצליחה. אני יותר בוכה מכל דבר רע שקרה לי.. אבל כשקורה משו רע ואני דופקת חיוך ומבינה שזה הכל מה'- זה גורם לי לשמוח אפילו יותר- כי: הנה. הצלחתי לשמוח גם על דבר רע..]
איך הופכים לאדם שמח?
לומדים. לומדים. לומדים. ותוך כדי מחייכים, מאירים פנים.
לא לומדים מתמטיקה, אנגלית וביולוגיה אלא דברים שמעניינים אותכם. כל אחד ודרכו שלו. אני אישית, אחרי שאני קוראת איזשהו ספר של הרב ארז משה דורון- אני מרגישה מין התעלות שמימית כזאתי, דופקת חיוך ופתאום ישלי מצברוח. גם אחרי שאני קוראת סיפורים על שידוכים עם סוף שמח אני פשוט מאושרת בשביל מי שהסיפור היה עליו...
בהצלחה לכל מי שמנסה להיות שמח(=
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים