כמו שהבנתי החבר'ה ממש נהנו במפגש.
די לקנאאאאאאאאאאאאאאא.....
מי שכ"כ כואב לו שהאחר הלך למפגש והוא לא שיפסיק לקטר כל מיני דברים כמו "חסרי חיים" וכו'...
בזאת הסתיימו הקיטורים.
יומקסים לכולם!
כמו שהבנתי החבר'ה ממש נהנו במפגש.
די לקנאאאאאאאאאאאאאאא.....
מי שכ"כ כואב לו שהאחר הלך למפגש והוא לא שיפסיק לקטר כל מיני דברים כמו "חסרי חיים" וכו'...
בזאת הסתיימו הקיטורים.
יומקסים לכולם!
מלאכיבס"ד
ובכלל-מה זה אומר חסרי חיים??
אביבובאמת רציתי לשאול,
מה זה אומר חסרי חיים?? 
תענו ברצינות!! ;)
בס"ד
קודם כל, למה חסרי חיים??? אנשים רצו ללכת, לעשות להכיר, להנות... יש למישהו בעיה עם זה????
מה קשור חסרי חיים... מי שחי, ונהנה בתוח לא חסר חיים...
(ואני לא הייתי)
ב' - ימותו הקנאים זה המשפט הכי מקנא בארץ!!
בס"ד
שזה אנשים שאין להם חיים בעולם, יענו חסך בחברה וכאלה ולכן הם מכירים אנשים דרך האינטרנט.
אבל- לדעתי הפורום פה הוא כבר לא הכי ורטואלי (עם חוק הדתיים השלובים וכל זה) והוא כבר יותר חלק מהעולם...ככה שאם מכירים חברה באתר שנחמד איתם וכו-למה לא להפגש איתם??
אני הלכתי למפגש כי שיעמם לי בבית, והיה חסר לי אקשן, אפשר להגיד שאני חסרת חיים אבל-למה זה אמור להיות משו רע?? זה טבעי לגמרי....
רק זה מה שהם (מי שבא למפגש..), ושלא יכחישו...
סתם תרגעו... שכל אחד יעשה מה באלו ואם הוא חושב שזה כיפפ שיהיה לו בפאנן=]
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים