חבר'ה, זה בכוונה כאילו? D:לאל
זה פשוט מגעיל.הסנה-בוער
"זה ממש ממש מגעיל לדבר כל הזמן על זה שלא להסתכל על צבע עור וכו', ושזה הכל מה', אבל כשזה מגיע לאובמה, ומנסים לחפש בו חסרונות- פתאום מותר לצחוק על שחורים"
[אמרה את זה מישהי נורא חכמה ויפה בפורום אחר פה
]
א-הוא גוי וזה מותרשמחה ואמונה
ב- הכושים הם שחורים האתיופים הם חומים.
אוי, את מחפשת בכוח?פעימה
בס"ד
זה פשוט לא יפה להתייחס לבן אדם ע"פ צבע עור.
ותפסיקו כל הזמן לחשוב שמותר לעשות לגויים כל מה שרוצים. לא. ממש לא.
לשונאי ישראל בטח שמותר!צבי בריגהאחרונה
ימח שמו !
מה זה קשור?הסנה-בוער
יש גם יהודים שחורים שהם לא אתיופים, הידעת? עיראקים, הודים, תימנים- יש ביניהם שחורים לחלוטין!
חוץ מזה- אז מה אם הוא גוי? את צוחקת על ליאונרדו דקפריו שיש לו עיניים כחולות? לא! למה? כי זה לא מצחיק. אז למה עור שחור זה כן?
אני ממש עצובה לקרוא את זה, כי פתאום אני מגלה פה המון צביעות. אתם מתייחסים לצבע עור שחור כפגם. עד עכשיו אולי הסתרתם את זה עם "יחס נחמד לאתיופים למרות שהם כהים, המסכנים", אבל בלב חשבתם "ואו, אנחנו שונאים שחור". זה פשוט מגעיל. (ואתם= כל הישראלים שצוחקים על אובמה בגלל שהוא שחור, ולא חסרים).
סנה בוער ופעימה כנסו..שמחה ואמונה
אתן פשוט מנפחות פה סיפור על כלום באמת.
סנה בוער-את יודעת מזה שחור?.. אם כן אז את צריכה לדעת שאין יהודים שחורים אלא חומים[וזה סתם ליתר דיוק.. בואי נעזוב את החפירההזאת..]
דבר ראשון אין לי מושג מאיפה את מביאה את כל היידיעות שלך נשמה, אבל "אני מגלה כאן המון צביעות" איפה בדיוק? ממתי התייחסנו לצבע שחור כפגם[פה בפורום אני מדברת]?.. "צוחקים על אובמה בגלל שהוא שחור"- נכון כי באמת לא מגיע לו שככה נדבר אליו אדם משכמו ומעלה מה אגיד לך..
אם היו שמים תמונה של אתיופים הייתי מוחה בהחלט אבל בחייאת מה אתם עושים סיפור? שמו תמונה של גוי שונא יהודים מה את באות עכשיו לסנגר עליו? המרחם על האכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים...משהו כזה נכון?.. יופיי
חחח גם אני שמתי לב לזה...תילה
אבל נראלי הם מתכוונים על הקטע שאובמה צריך לצאת מהאף של המדינה שלנו
ולנסות לנהל לה ת'חיים!!!! (כמו שכל נשיאי אמריקה עשו מאז ומתמיד..)
וכן, כינו אותו כאן שחור בגלל השנינות... מה הבעיה?!
אין שום היתר לרדת על גויים אבל אם מדובר באובמה נראלי שממש אין בעיה........
בקיצור- תמחו על דברים אחרים יותר חשובים למחאה!! לא על זה שקוראים לאובמה שחור-ממש לא צדיק הבןאדם אפשר לקרוא לו איך שרוצים.........
אר, אתם אפילו לא מבינים את הנק'?הסנה-בוער
אני לא כועסת כי צחקו על אובמה! אני כועסת כי צחקו עליו כי הוא שחור. כי חשבו ששחור זה כינוי גנאי מצחיק ומשפיל. בגלל זה אני כועסת. זה מראה שאנחנו לא באמת עם שיוויון פה, אלא רק יודעים לדבר על זה נורא יפה.
אחותי את חיה בסרט, אני אישית מכירה כמה וכמה יהודים שחורים משחור. ואם להתפס לקטנות, אז אובמה בכלל חום כהה.
אני חיה בסרט-מודה מתוודהשמחה ואמונה
בחטאי הרבים, ויודעת מה אני מוכנה לקבל את זה שיש יהודים שחורים משחור...
אבל תראי איך את מסתכלת על הדברים... אף אחד פה בכלל לא חשב לצחוק על העדות החומות\שחורות. שמו תמונה שלו דייקא כי הוא אדם שיש מה לרדת עליו.. לענ"ד את תופסת את הנק' הלא נכונה בסיפור.. תקני אותי אם אני טועה חברה..
לא, זו לא הפואנטה.הסנה-בוער
אם תשימי לב, בכל התעמולות שהיו נגד אובמה, מה הדגישו? שחור, שחור, שחור.
[אני לא מדברת על גזענות כלפי יהודים. אני מתחילה להרגיש ממש עילגת, אני עד כדי כך לא ברורה?
]. אני מדברת על גזענות כלפי שחורים- ופה אין הבדל בין יהודים לגויים. זה או שאתה רואה בשחור פגם או שלא.
אוקי עכשיו הבנתי...שמחה ואמונה
מפה אין לי על מה להתווכח איתך כי זה תלוי באיך אנחנו מסתכלות על זה.. את רואה את זה בתור גזענות ואני רואה את זה בתור ירידה על אובמה...
אני מודה, לא הבנתי לעומק איך בדיוק את רואה פה גזענות כי באמת כמו שאמרה החברה מתחתינו זה תרתי משמע וזה בשביל הקטע...
[וד.א ממתי הדגישו בכל התעלומות שלו שחור שחור שחור.. בחיים לא שמעתי על זה..]
בדיוק בגלל שאת רואה בזה ירידה, זו גזענות.הסנה-בוער
בנק' עליזה זו נפסיק לטחון מים 
קצת לא קשור.. אבל-יעלוש=)
לדעתי אתיופים, הודים, מרוקאים וכו' הם באמת בין אנשים יפים.. לא יודעת מה איתכם, אני ממש אוהבת איך שהם נראים...
אבל אובמה הוא ---- כושי... ואין ב"ה כושים יהודים!!! וכושים הם באמת מכוערים...
זה כמו לרדת על מישהו שהוא נמוךאבגדה
-זה לא יפה,אבל גם לא גיזענות
מה קשור???אביה...
יש פה תרתי משמע...
כאילו הוא גם "שחור" ע"פ צבע העור, וגם נדבק לאף..... יענו, נדבק אלינו ולא עוזב אותנו במנוחה.
לפי דעתי.
לא, >אביב
אני עם הסנה בוער.
לא נכון להתייחס לבנאדם לפי צבע עור..
אז מה אם זה שנון?? אנחנו צריכים לשאוף שלא לשים לב לצבע עור של אנשים... שלא יעלו לנו אפילו "שנינויות" כאלה...
שתקו! גיס שלי אתיופיקלאופטרה
בס"ד
והוא הכי מתוק, דוס וצדיק בעולם!!!!! אז קודם כל, שתקו!
ב', יש כ"כ הרבה דברים לרדת על אנשים, וזה מגעיל שלזה הם נפסו..
ואם הוא גוי זה לא אומר שמותר לרדת עליו...
אבא שלי התגיייר, בסוא וסבתא שלי גויים, סבתא שלי באה אילנו שנה שעברה, עם בן דוד שלי (שניהם גויים) והם
הכי חמודים, וטובים. הם אנשים טובים, פשוט לא 'יהודים'... אחלה? זהו.
נ.ב. (לי תמיד ממה להעלב!
)
חח...ענק!דוסית גאה!
וואאי !סתם אחת
זה מגעילל !! לא אכפת לי לצחוק על אובמה, הוא בנאדם רשע ואנטישמי ומגעיל !! אבל כשעושים דבר כזה אתם לא צוחקים על אובמה, אתם צוחקים על כל הכושים והאתיופים, אני שונאאאאת שאנשים אומרים דברים על הצבע עור שלו !! כי יש כלכך הרבה דברים רעים להגיד עליו !! שחייבים להזכיר את המראה החיצוני ? כן, זה גזענות !!
הוא היה יכול להיראות בדיוק ככה ולהיות הבנאדם הכי טוב בעולם !! מראה חיצוני לא אומר כלום על הבנאדם !!!!
במקרה שלו הוא כושי והוא מסריח, אבל היטלר היה לבן .. צבע עור לא אומר כלום !!
שינו את התמונה!!!תל-אביבית
אנשים שינו את התמונה!כפרעלייך!!=)
אוךך בקטנה. איזה ילדים היפים >>דאץ
את יכולה להגיד בקטנה ..סתם אחת
ולפסול ככה את כל מה שאנחנו אומרים, אבל לא ! זה לא בקטנה !! לא אכפת לי מאובמה ..
אבל זה לצחוק על כל השחורים ..
חח.. חזק!! אבל עכשיו זה-אביה =)
טיפשונים.תסתכלו טוב על הצבע.noga14
הוא חום כהה ולא שחור.אינכם רואים?
התכוונתי לאובאמהnoga14
חוץ מזה גוי טוב הוא שונא ישראל (כך אמר רב שאיני זוכרת את שמו) ובנוסף לכך 'כשהיהודי לא עושה קידוש אזי הגוי עושה הבדלה' זה המצב היום,לצערנו ולבושתנו.
זה בצחוק, הומור, דחקות.. איך לקרוא לזה?דוסית?
לא חייבית תמיד להיות כ"כ כבדים. הוא חור, זה צבע העור שלו וזה התאים בשנינות לכותרת...
למה להרוס את כל הכיף??? כן , אני גזענית והוא גוי מוסלמי שרוצה מאוד שכל העם שלי יתאדה מהעולם
אז מה????????
למה זה רע?
מותק,סתם אחת
את גזענית ומודה בזה פה ? אני לא הייתי מתגאה בזה, במיוחד כשיכולים להיות נוער אתיופי ...
באאאאאאלי להרוס את הכיף .. אם את קוראת לזה כיף, אותי הכיף הזה מגעיל !
יאללה.... תזרמו...talr123
אפאחד לא צוחק על אתיופים- בדיוק בגלל זה שמו תמונה של כושי שונא ישראל! תףפסיקו להיות כאלה כבדים ותהנו מהבדיחה...
אבל צוחקים על כושים !סתם אחת
אין מה לעשות !!! זה עובדה, ולא, לא צוחקים פה רק על אובמה , אל תחיו בסרט .. !
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים