נכון אם לא היו פה אנשים שמכירים אותכם באמיתי,הייתם אולי לפעמים כותבים דברים אחרים או מוסיפים דברים?
אוףף זה מעצבןן!(מי שמכיר אותי,זה לא אישי..)
נכון אם לא היו פה אנשים שמכירים אותכם באמיתי,הייתם אולי לפעמים כותבים דברים אחרים או מוסיפים דברים?
אוףף זה מעצבןן!(מי שמכיר אותי,זה לא אישי..)
כל דבר שאני כתבת אני חושבת על זה שיש כאן אנשים שמכירים אותי,וכן-זה מעצבן!!!!
כמובן שאת לא חייבת להתחשב בעניין,את יכולה לכתוב מה שאת רוצה ולשאת בתוצאות 
ישמצב שבגלל שפעם הייתי כאן ממש אנונימית, הייתי מרשה לעצמי לכתוב עוד דברים...
אבל כיום ב"ה, סחבתי לכאן את כל השכבה שלי 
[כי פתחתי להם פורום
]
אז ישמצב שאולי אני לא כותבת את כל, כל, מה שהייתי רוצה... כי לכל אחד יש תדמית מסוימת בעיני אנשים...
אבל עדיין, דברים שכן חשוב לי לומר - לא אכפת לי מה אנשים יחשבו עלי 
אבל יש דברים שאני לא רוצה שאנשים אני מכירה ידעו,אבל פה לא איכפת לי לומר כי גם ככה לא מכירים אותי!
ואם אני כותבת משו אני שונאת שאח"כ שואלים אותי למה כתבת את זה בפרצוף מזועזע...אהמ..
ארג. מעצבנותת!!!
(כן, אני מדברת אלייך!!!)
^^

מי שזאת היא, תבין...

לא אומר שאין פה בכלל שירשורים מעניינים, אבל כשאין, אז אתה מבלה את זמנך, בש"א, כמובן...
אם יש לך משו לפרוק, זה לא עוזר אם תפרקי אותו במשתמש אחר, לדעתי, כי אז זה לא פריקה, כי ממילא לא מכירים אותך, לכן צריך (אם יש אומץ, וזה לא יותר מדי פאדיחה) לעשות את זה במשתמש הפעיל...
אם את רוצה לשאול שאלה, שמפדחת או גם אם לא, שאת לא רוצה שידעו, תפתחי משתמש חדש, אנונימי, ותשאלי את כל מה שעולה על ליבך ומתחשק לך לשמוע עליו ת'חפירות שלנו, ואנחנו ננסה לעזור!!!
בהצלחה...![]()
אבל זה מה שיש...
אבל אין מה לעשות אלו הם חיי הפורום
אני גם כל פעם לפני שאני כותבת אני חושבת אם יראו את זה או לא וזה סתם פאדיחות וכו'... וזה פשוט מעייייק!!!!!

מעפר אני באהאבל פעם בטעות לא שמתי לב שאני במשתמש החסוי והייתי בטוחה שאני בזה של עכשיו ואז היה שרשור הכרות או משו כזה ובלי לשים לב כתבתי איך קורים לי וכו'.. ומאז אני לא משתמשת בו 
ואני בטח הולכת להכיר אותך 
אבל מצידי דברי חופשי (לא שאת מכירה אותי) ואני לא ציני!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים