שאלה שאלה שאלה שאלה שאלה שאלה שאלה שאלה שאלה שאלהאביה =)

נכון אומרים תמיד שזה לא טוב שיהיה חבר (יעני לבנות) ותמיד חופרים על זה שזה ממש רע וממש מזיק והכל ובלה בלה...

מה? כאילו הבנים הם יצורים כאלה מפחידים שצריך להתרחק מהם? כאילו תרגיעו, הם לא איזה מפלצות או משו בסגנון.. מה כ"כ רע שיהיה קשר, באיזשהו שלב כן נצטרך לפתח קשר כזה, אבל אז כבר נבוא בגישה שהבנים הם כאלה.. מפחידים והכל..

ומה, לכם הבנים זה לא מפריע- כאילו כל השרשורים האלה"שיואו יש לי חבר, מה אני יעשה זה כ"כ מזיק וכ"כ לא טוב.." חבר! אפשר לחשוב!!

מי אמרמעפר אני באה

שהם רעים?? יצורים מפחידים?  מפלצות??
בסכ"ה אמרו שהקשר איתם לא לצורך חתונה זה לא טוב! ואז זה פוגע בקשר האמיתי עם מי שתרצי להתחתן איתו.

א'פחד לא אמר שהבנים עצמם הם רעים!!!
^^כנ"ל על בנות

אבל מה לעשות שרואים עובדות...אבישי רחובות
אין בעיה טכניתפעימה

בס"ד

יש בעיה הלכתית..

בנים ממש לא אמורים להפחיד אותנו..

מסכימה איתך!!איל!לי

כאילו הבנים הם לא מפלצות...אפשר לחשוב...אז דיברתי עם בן..וווואאאאאוווו..כאילו מה קרהה?

ואם יש לי חבר,אז מה קרה? סוף העולם?

חח אביה השפעתי עלייךיפואית ג-א-ה
הבנים הם לא מפלצות>>אנונימי (פותח)

וגם הבנות לא מפלצוטת כלפי הבנים, פשוט כדאי ךלשמור על קדושה וצניעות, ולא ליצור קשרים סתמיים בין בנות, זה גם מפריע אח"כ שמחפשים אישה לנישואין וקשר של אמת, כי אתה יוצא עם בחורה אחת, ומתחתן עם מישהי אחת כשיש לך עוד שלושים ידידות... ושלא תחשבו שעד החתונה זה יעבור.... (כל הידידים והידידות וכאלה...)

יש בעיה!!גולי =]

ולא אני לא מדברת מנסיון שלי אני מדברת מנסיון של המון אנשים מסביבי

חבר זה כאב לב ענקקק כי מתישהו זה יתפורר ואז או את או הוא תצאו עם "לב שבור" וסתם חבל...

וחוצמזה יש גם בעיה הלכתית....

בנים הם לא מפלצות...<אריאל>

בשיר שאחי חופר עליו דווקא המילים הם: She is a monster, but I don't mind...

אבל לא, גם אתן לא מפלצות |מאשר אחרי התלבטות ארוכה|.

לדעתי, הקשר בין בנים לבנות בגיל הזה, שזה קשר למטרות הנאה נטו, הוא מפלצתי. אחד הקצוות, אם לא שניהם יצא ממנו עם כוויה.

>>>שואפת למעלה..!

הצנוע מכיר, כי לא מפני שנאה על המין הוא מתרחק ועושה גדרים, כי אם מפני תכלית הכללי היפה" (הרבה זצ"ל..)

מה הקשר?דוסית גאה!

בנים הם לא מפלצות,

וכשיגיע הזמן נפתח קשרים והם יהיו בנויים על בסיס חזק.

לא יום אחד חברה של פלוני ואחרי שבוע של אלמוני...

*הרב זצ"ל.שואפת למעלה..!
בנים הם ממש לא מפלצות.מרב.

ומניסיון של שנים [פיו.. אני נשמעת ילדה מנוסה...] (מכיתה ה' אני מסתובבת עם בנים, בקשר עם בנים.. היום אני בי"א וקשה לי לצאת מזה...) הקשר בלבד זה הדבר הרע והמפלצתי.

פשוט-- תודי/ה שאת/ה תרצה/י להתחתן עם מישו/י שלא היה/הייתה לו/ה חבר/ה... שהאהבה היחידה שהייתה לו/ה זה איתך בלבד!!

האהבה של הקשר בגיל הצעיר יותר [וכן. אני מתכוונת עד כיתה י"ב] זה אהבה שנובעת מהמציאות שאנחנו חיים בה, וזאת לא אהבה אמיתית. כל הבנות רוצות להיות "קוליות" אז הן מחפשות חבר בנרות, וכל הבנים רוצים להיות "גברים" אז הם מוצאים בת, משחקים אותה (או שלא.. תלוי בסוג בן...), וסלאמת. באיזשהו שלב הם לרוב נפרדים, הבת שבורת לב והבן.. לא יודעת מה עובר אצלו.

כל בת מפנטזת על חיים בטלנובלה מטורפת, שלכולם יש חברה/ שמישו מאוהב במישי, והוא כ"כ חמוד וחתיך.אבל תכל'ס- החים הם לא טלנובלה.

וחוצמזה- אם אתם חברים אבל לא בגיל לחתונה- תחשבי על הבן- כמה יצרים את מעוררת בו, ורחמנות עליו. באמת שהוא מסכן.

דווקא הם כן מפלצות!סוסת פרא

סתאם, בדיוק הפוך!

אם הם היו מפלצות (או אנחנו, לחילופין) אז לא היו מזהירים אותנו, אבל בגלל שהם באמת חמודים וכיפים (כן, אתם יכולים להיות מוחמאים, אני מרשה) אז כדאי לשמור את הקשר המדהים הזה לזמנו המתאים.

בהצלחה!

אבלל>אביה =)

זה די מוזר.. כאילו, מגיעים לגיל 18, 20.. אנערף.. לפני חתונה.. יוצאים לדייט.. ו.. אופס.. מה אומרים עכשיו?!?!?! בחיים לא הייתי במצב כזה.. בחיים לא דיברתי עם אחד כזה.. בחיים לא ישבתי עם בן פנים מול פנים.. איזה מוזר.. מה לעזאזל עושים עכשיו?!?!?!

קפיץ קפוץ..אביה =)
אני בטוחה שתמצאו על מה לדבר...talr123

הם גם אנשים! (מוזר, אבל נכון! בנים הם אנשים!)

ממ...אז אנחנו נמצאים בבעיה קשהסוסת פרא

מה  באמת אומרים? מה לא אומרים? איך בכלל מתנהגים ליד בן/בת?

מבירה ת'משפט- "נגיע לגשר ואז נחצה אותו"? המשפט הנכון במקום הנכון!

בבוא הזמן נרגיש שונה קצת (לא מבחינת הפדיחה), ידריכו את רובנו מה עושים, וגם נשאל בלי סוף את מי שכבר עבר את זה,

אבל העיקר- בדיוק כמו שעכשיו את תתרגלי לדבר עם בן, את יכולה להתרגל גם אח"כ! טוב, זה יותר פדיחה, אבל אח"כ יש מה לספר...

מה הבעיה?הדריכני

אני מדברת עם חברות? את חיה חיי חברה?

מה הבעיה לדבר עם בן? זה שפה אחרת?

^^בדיוק!!!נושי104

פשוט זורמים...

בתור אחד ש..שמוליק פיין

בס"ד

בתור אחד ש..שבוע שעבר נפרד מחברה שלו תדעי שזה רק מזיק!!זה יגרום לך לא להפסיק להתגעגע לחשוב עליו להזניח את חברות שלך..עזבי ת'קטע של הדת..(שהוא חשוב מאוד כי את מעמידה את עצמך בנסיון שגדולים נפלו בו..)זה סתם חבל למה לבנות משהו עכשיו שלא בטוח כמה זמן יחזיק מעמד..בסופו של דבר את תפגעי מזה הוא יפגע מזה סתם חבל באמת פשוט תוותרי על זה זה לא הגיל זה סתם חבל זה פשוט יכאב אחרי זה..אז תחזיקו מעמד שנה שנתיים זה שווה את זה?!?! שכשבע"ה תתחתני יהיה לך קשה פי הרבה כשזה יגיע..!!

ובקשר ללדבר כמו שכבר אמרו פה את תמצאי אל תדאגי!!

באמת תוותרי על זה חבל חבל חבל חבל !!! זה לא הגיל פשוט!! תשקיעי בעצמך בחברות במשפחה בלימודים(זה בכוונה הסדר..=] ) ובאמת כשיגיע הזמן הוא יגיע סתם חבל להתחיל את זה עכשיו..!

אז אם היחס אליו הוא כמו לחברה שלי-אביה =)

מה הבעיה שיהיה לי עכשיו חבר?!?!?!?!

את באמת מרגישה שזה כמו חברה?אוסנת

אל תעבדי על עצמך...

יש לי המון מה לומר על עניין החברות, אבל לא נראה לי שכרגע מישהו יטרח לקרוא...

אז בהזדמנות.

זה ממש נסיון גדול וגורם לך להמון דברים שאסורים..נועוש=]]!!

בס"ד.

חוצמזהף תשמרי על עצמך לבעלך ! כככה את מוכרת ת'לב שלך לבחור סתם.... ?

..יעלוש=)

גם לי באמת קשה לפעמים הקטע הזה... 

אבל אני רוצה לספר לך משו ששמעתי..

פעם היה מישו שהתחתן עם מישי (כמובן.. ) ואז בחדר יחוד הוא אמר לה "אני רוצה לתת לך עכשיו ת'מתנה הכי גדולה שאני יכול לתת לך" קיצר - ההיא חשבה כבר על שעונים מזהב, שרשראות ואנערף מה..

אז הוא אומר לה "אני נותן לך את כולי.. שבחיים לא הייתי בקשר עם שום בת.."

אני אישית שיא ההתרגשתי מהסיפור הזה, והייתי מתה שבעלי לעתיד יהיה באמת רק שלי, ממש לא הייתי רוצה לדעת שהוא היה בקשרים עם עוד אלף בנות חוץ ממני... 

ואוו אפשר לחשוב מה זה בניםם..!!שירוששש!!!!!

מה הבעיה בזה?! כוולה בנים..! אני לא אומרת שזה טוב לצאת איתם וזה בגיל הזה או דברים אחרים אבל נגיד לדבר איתם אות להיתכתבת וזה אין אם זה שום בעיהה..!!!

יש בעיה!דניאלה .ד.

דיבור גורם לקירוב.. התכתבות מביאה להכרות פנימית (ביחוד שלא מכירים ת'חיצוניות)

ומשם נוצר קשר עם בן וממשיך הלאה.

בנים הם היצורים האיומים ביותר בעולם.דאץאחרונה

ואת צריכה קצת איזי וזמן כדי לבחור אחד כדי להתחתן איתו בסוף.

קחי ת'זמן

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך