אין לי כוח לשירות...דחוף!!אנונימי (פותח)

התחלתי לפני כחודש לשרת כקומונרית באחד הסניף בארץ.

וואלה זה הרבה יותר קשה משחשבתי!

אני כל היום עסוקה,לחץ מטורף, מלא דברים לעשות.

מה גם שאני כמעט לא בבית וכ"כ קשה לי עם זה,רק עכשיו גיליתי כמה אני צריכה את הבית!

אני לא סובלת מישהי מהדירה שלי כך שזה סיוט להיות שם..

וגם אני מרגישה כבר עייפות,שחיקה וחוסר כוח לכלום..

מה עושים?

קשה לי ממש!

ועוד אני רק בהתחלה אז כולם בוחנים אותי כל הזמן..מדריכים,חניכים בוגרים וכו'.

אני רק רוצה שייגמר אני לא נהנית!!!!!!!!!!!!

להזכירך, את תמיד יכולה לעזוב..מוריה
קודם כל, עשי חושבים עם עצמך. אחרי זה תחליטי מה הלאה.
זה הרבה פעמים קושי של התחלהמייק

ועד שמכירים את המקום החדש, ומי נגד מי בעיקר בקומונה... ומתרגלים למרחק מהבית..

אם את ממש מרגישה שקומונה/ המקום הספציפי הזה, לא בשבילך ואין לך מה לחפש שם או לנסות לחכות שיותר תכירי, אין טעם שתשארי שם ותסבלי, סה"כ את צריכה להנות בשירות שלך... ותדעי- תמיד יש לך אפשרות לעזוב את המקום עם כל החוסר נעימות, דבר ראשון- את צריכה להנות ולהרגיש סיפוק מהעבודה שלך, לא סתם למרוח את השנה..

ובמקרה שלך- יהיה חבל גם על הסניף וגם עלייך...

ועוד משו- לא כדאי לך ישר לעשות את הצעד ולעזוב, אלא אולי תחכי עד אחרי חודש ארגון ותראי איך הולך לך בו.. מנסיון- בדר"כ קומונריות נכנסות ללחץ ובאסה בהתחלה ואחרי חוד"א, לא רוצות לעזוב.. כי חודש ארגון זה זמן שבו את הכי תכירי את הסניף וזה הזמן שלך גם לראות אם את באמת מתחברת לעבודה ואליו...

בהצלחה!

תקשיבי,88888888

למרות שזה לא נשמע אמין זאת פשוט ההתחלה.. לאט לאט הכל כבר יהיה יותר מסודר וברור.

ברור שקשה להיות בלי הבית, אבל ככל שהזמן יעבור את יותר ויותר תתרגלי לזה, תתרגלי גם לעבודה הקשה (מה לעשות, קומונרית...

אני חושבת שההרגשה של השחיקה והחוסר חשק לכלום, זה בעצם מזה שכרגע לא כ"כ טוב לך, אני באמת מאמינה שהדברים יסתדרו, שתאהבי את העבודה בסופו של דבר, וגם אם את חושבת שבוחנים אותך- את פשוט לא צריכה לשים עליהם אלא לעשות מה שאת חושבת שטוב ונכון. לגבי הבת בדירה- לא חייבים להיות חברים של כל העולם.. הכי כדאי שתמצאי דרך איך כן לסבול אותה אכשהו- בתקווה שגם זה יסתדר בעז"ה.

אם עוברת עוד תק' זמן ואת לא מרגישה שום שינוי, תמיד אפשר להחליף מקום שרות- את לא הראשונה ולא האחרונה שעושה אתזה!.. בהצלחה בהכל!!! 

מסכימה עם כל הנכתב פהרות014אחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך