כן,אני יודעת שעבר כבר שבוע ומה פתאום אני נזכרת,אבל עד עכשיו לא הזדמנתי כ"כ למחשב,אז עכשיו אני אכתוב,כי אני לא רוצה להעביר את זה בשתיקה.
ארוך,ארוך,אבל חשוב ושווה קריאה לדעתי.
אומר כבר בהתחלה - לדעתי היה דפוק ביותר.יותר מסתם מעאפן.
דברתי טיפה לפני כן עם ההורים שלי והם הביעו חשש שזה יהיה ככה.ביטלתי את דבריהם.
באמצע המפגש שלחתי להם sms (מצטטת מהזיכרון):
"אוף.צדקתם.זה יצא ממש גרוע.בפעם הבאה אפעל לנפרד".
ולא,לא כ"כ מטעמים דוסיים [למרות שכן,את,אני ממש מעריכה אותך על הפסקת "ההתערבות".].
הגיעו 2 בנים,אתם כבר יודעים.
אז ברור שלא נגיד להם ללכת לשבת לבד..כי כאילו מה? מה הם יעשו? ישחקו דוקים שאין? אקווקווה? הורדת ידיים?
טוב.הם נשארו איתנו.
וסליחה מכם פרמדיק וקלווין,זה היה מבאס.
יכול להיות ששמתם לה,יכול להיות שלא - לא בדיוק דברתי במפגש,והלכתי באמצע [אומנם הייתה לי סיבה,אבל המפגש רק זירז אותי ללכת מה שיותר מהר..].
לא היה לי נעים לדבר לידם,ודווקא היו שם בנות שנורא רציתי לדבר איתן,ובגלל זה גם הדיבור איתן התפספס..
אאפילו פעילות לא הייתה [ולא,אני לא מאשימה אותך,אל תדאגי...פשוט מצטערת שבמקום לנצל את חוסר הפעילות הזאת לדיבור,גם את זה לא יכולתי לעשות..].
ובכלל,אם נצא מנק' המבט הצרה על המפגש הזה בלבד,נגלה תמונה עגומה יותר,ובגדול:
-מפגש ראשון: 8 בנים בערך.זה נחמד,אבל בהתחשב בזה שזה מפגש ראשון ושהבנות היו נראלי פי 3 - זה לא כ"כ מרשים.
-מפגש שני: 4 בנים (זה המפגש היחיד שלא הייתי בו,אבל מישהי שלחה לי תמונות כשמתחת כתוב הסבר ומתחת לאחת מהן היא כותבת: "הבנים עוזבים ): " ורואים 4 בנים הולכים להם בשבילי גן הוורדים..נחמד למדי..).
-מפגש שלישי: הרועה בא ומביא איתו 3 חברים.סחתיין.[זה בהתנדבות].
-מפגש רביעי: 2 בנים...(והחוצפה היותר גדולה היא שדווקא הרבה כתבו שהם באים ופשוט..הבריזו..ארג..פירסמו כבר את הרשימה השחורה?)
בקיצור,מסקנתי - שמבוססת על 4 מפגשים - היא כזאת:
שלום! ולא להתראות..
מצטערת.זה לא יכול להמשיך ככה..
לדעתי,אם תרצו - הבנים - לעשות לעצמכם מפגשים - אתם תצליחו,ותהנו.אז אולי יהיו אפילו עוד כמה שיסכימו לבוא.
אנחנו - הבנות - נעשה מפגשים לעצמינו.זה יהיה מוצלח פי כמה.
יבואו יותר,נהנה יותר,נדבר יותר ולא נהיה תלויות ב"חסדי" הבנים,שיבואו לנו בכמות כזאת שתאלץ אותנו להשאיר אותם איתנו..
זהו.מקווה שהבהרתי מספיק את עמדתי.
מצפה להתנפלויות,התעצבנות,אי-הסכמה וכעס.
אבל דחילק - לפני שאתם מגיבים - תחשבו על זה שוב,בבקשה.
ואם אתם מסכימים,מטעמים אלו ו/או אחרים - תכתבו גם אתם את זה,זה ייתן לדברי יותר משקל.
תודה 
נ.ב.
יש לי גם תשובה על הטענה של "אנחנו פורום אחד",ואם מישהו יעלה אותה עוד אכתוב את התשובה שלי,אבל כרגע אין לי כח כבר..

)