אני לא יכולה להכריח אותך להפסיק לעשן! זה לא יעזור לי בכלום! אין לך שמץ מי אני ואין לי שמץ מי את!
אבל תהיי כנה עם עצמך ברגע של כנות...
קרה כך וכך באלך לפרוק ת'עצבים על איזה מישו יוצאת לרח' לספסל מוציאה סיגריה מעשנת בנחת עם כל החבר'ה אפ' וזה הכל ס22ה חלק...אפחד לא יודע ולא כלום...
גמרת ת'סיגריה.....טוב נו בא נקח עוד אחת...וככה עוד אחת עד שנגמרת החבילה...
נו נו בא נלך לקיוסק שמה בסוף הרח' לא?
טוב וזה באה לקנות סיגריות.....מקרה מאד נדיר: נגמר לו הסיגריות אוך איזה באסה נדפקת..
את רוצה ללכת למכולת ברח' הסמוך אבל את מגיעה לשמה ורואה את חברה שלך שמה אאוצ' את לא יכולה לקנות סיגריות את לא רוצה שהיא תראה...
וללכת לחפש מכולת אחרת לא שייך כבר מאוחר ואת צכה לחזור הביתה עם לא תחזרי בזמן תקבלי כמה זאפתות...
טוב הולכת הביתה בעצבים מגיעה לחדר נשכבת על המטה בום טראח!
רוצה לצעוק: דיייייי נמאס לי כבר עופו לי כולם מהעיניים תנו לי לחיות בשקט!!!
ואז שאת לבד בחדר....
ברגע קצרצר של כנות...תחשבי עם עצמך לבד! בלי אפאחד..
מה הסיגריה עשתה לך? גרמה לך להתמכר לעוד דבר לא בריא שהורס ת'גוף! תכל'ס באותה שניה זה עזר לך אבל ברגע שלא היה לך סיגריה מזה היה שווה את זה אה?
וואלה נדפקתי באלך להרוג מישו עוד דק' תביאו לי סיגריה כבר לכל הרוחות והשדים!
אבל אין לך...
מצה נתן לך את שוכבת במטה עצבנית על כל העולם אין לך מה לעשות והסיגריה סתם גרמה לך לעוד עצבים מיותרים!
מזה סיגריה??
עוד משו נו....
פעם בדקת מה מכיל סיגריה! כנסי כנסי לאינטרנט תבדקי בטוח תמצאי את זה...
זוועה גועל נפש! מה בכלל התחלת עם זה...אבל זהו זה היה רגע של כזה כייף התמכרת גם בלי להרגיש אך איזה באסה..
ובגיל 50 ח"ו עם יהיה לך איזהשהי מחלה בגלל הסיגריות כמה שתרצי להפסיק זה לא ב'מת יצליח את יודעת כמה זה קשה??? הרבה הרבה הרבה יותר משקשה להתחיל להתחיל זה בום שניה וחסל להפסיק זה כ"כ קשה...וכל הזמן היצר גם מפתה נו עוד סיגריה מה יקרה כבר!!
יקרה הרבה!
אז אחותי...
למה לך להתחיל עם זה!
לא מיותר?
לא כדאי לעצור עכשיו לפני שיהיה מאוחר מדי???
(זה רק דוג' אחת לא חסר דברים אחרים.....)
.בהצלחה!!
תזכרי שתמיד הקב"ה איתך הוא אבא שלך ואוהב אותך תמיד!!!! בלי תנאים!
אוהבת..
אני!