פייסבוק תמר!!

היי אנשים יקרים אני רוצה לשתף אתכם במשהו כדי לפרוק קצת וגם לשמוע את דעתכם...יש בעיה וזה בזמן האחרון כזה שכל  פעם כשאני נכנסת לפייסבוק נהיה לי פשוט רע על הנשמה ..עכשיו תגידו אז אל תכנסי אם ככה..אז זהו שאני באמת בקושי נכנסת אולי פעמיים בשבוע וזה רק בשביל להתעדכן בדברים והודעות אבל אז אני שוב רואה את כל הצביעות המתפרצת שיש שם. וזה כ"כ מפריע לי!...אני לא יודעת אם תוכלו להבין את זה אבל לי זה פשוט קופץ לעיניים..כל הסטטוסים שאנשים כותבים וכל אחד מנסה להישמע יותר חכם ופילוסוף מהשני ..והתחרות הסמויה והדבילית הזו של רק שיהיו לי כמה שיותר חברים ברשימה ולהוסיף עוד ועוד כדי שיחשבו שאני מקובל ובחבר'ה..ורק שיגיבו לך כמה שיותר ושיעשו לייק כמה שיותר ו....אוף! זה מפוצץ אותי ..אני יודעת שזה אולי ישמע לחלקיכם ובעצם לרובכם מוזר ומוגזם אבל זה כל כך מה שאני מרגישה ולא יכולתי יותר...

אשמח לשמוע את דעותיכם בעיניין..

ב"ה אן לי פייסבוק!!!!הדרולה!!
וואי,את שיא הצודקת!בין השורות
האמת שיש לי פייס ואני נכנסת לשם כמעט פעם ביום אבל אני לא כותבת סתם סטטוסים כמו ״לילה טוב״ או שטויות שכאלו אלא רק פעם ב...
אני גם הייתי לחוצה ללייקים ותגובות וחברים(חחחח יש לי מזה קצת) אבל לאט לאט מבינים שזה לא הכל בחיים.
היום כתבתי סטטוס ראשון מאז יום כיפור בערך! שיש לי ת״ז חדשה....
וואי וואי וואי, זה היה חפירה רצינית!!!!
וואי וואי.. כל כך לא מסכימה..רחליOס

הפייסבוק לא כ-זה נורא.!
ואני ממש ממש לא חושבת.. ויודעת שאנשים לא מנסים למצוא כמה שיותר חברים כדאי להיות מקובלת.. וואי .. כל כך לא! אז אולי יש את הכמה.. הקטנים. או אולי אפילו גדולים אבל לא בוגרים!
זה כל כך לא ככה.. לפחות לא אצלינו!!

וסטטוסים.. יש תאלה שזה לצומי. אבל מיתוך המאתיים ומשו חברים שלי.. יש בין 5 עד 10 חברה שבאמת כותבים כל דקה סטטוסים על החיים שלהם בשביל הצומיי!
אני כותבת לפעמים בסטטוס שבוע טוב ושבת שלום! אבל לא הרבה מעבר! ויש ה-מון שבכלל לא כותבים סטטוסים.. או שכותבים פעם  בשובוע פעם בחודש משו כזה..
אני לא מרגישה שום תחרות בפייסבוק..

אז די כבר! הפייסבוק זה לא הדבר הכי גרוע שקיים! ויש אפילו דברים טובים שם!

הכי טוב אפילו להיכניס לפייסבוק פעם בשבוע.......חזי אגדי

דיי נימעס כול היום פייסבוק פייסבוק כמה איפשר ??. מספיק  להיכנס פעם  1 רק להידעתכן......גולש

אניי....RDE

כברר מיוםם חמישיי לא נכנסתיי לפייסבוקק אפילוו לא כדי להתעדכן

כל הכבוד לי צוחק

מסכימה עם תמר!!*sapir*

כל מילה נכונה!!!!

חארטות!אנונימי (פותח)

זה לא משנה אם זה פייסבוק או בפורום.כל העולם מלא פוזות מסריחות!

למה פה אין ת'קטע הזה של משפטים מגניבים??גולי =]

כל כך הרבה אנשים מסביבי (וכן גם אני |מודה באשמה|) אומרים "וואי בא לי להחליף חתימה ומחפשים משפט שנון..או להחליף כינוי וכל מיני כאלה...

אז שתדעו: פייס זה לא כזה גרוע!!!! מי שלא רוצה לא צריך!!!

לא אמרתי שזה גרוע....בין השורות

אם אתה לא עושה שם שטויות זה בסדר גמור! לדעתי!

אני גם לא התכוונתי שיש בעיה בלכתוב 'שבת שלום' או 'שבוע טוב',אבל זה מעצבן כשכותבים את זה כל יום....

נראה לי זה היה סוג של פריקה....חחחחחח

הייתי אומר שיש לך חברים מעפניםאלישע בן אבויה

בס"ד

לי יש חבר אחד שמנסה לכתוב דברים חכמים (חוץ מהחברים שפשוט גרמתי לו לא להראות לי אותם), ולא נראה לי שמישהו באמת חושב שהוא חכם. אם יש הרבה כאלה אז זה באמת מגעיל.

'שורש המצוה ידוע, כי השקר נתעב ונאלח בעיני הכל, אין דבר מאוס ממנו, והמארה והקללות בבית כל אוהביו, מפני שהשם יתברך אל אמת וכל אשר אתו אמת, ואין הברכה מצויה וחלה אלא במתדמים אליו במעשיהם, להיותם אמיתיים כמו שהוא אל אמת, ולהיותם מרחמים כמו שידוע שהוא רחום, ולהיותם גומלי חסדים כמו שהוא רב החסד, אבל כל מי שמעשיו בהפך מדותיו הטובות, והם בעלי השקר שהם בהפך מדותיו ממש, כמו כן תנוח עליהם לעולם מה שהוא הפך מדותיו, והפך מדת הברכה שהיא בו היא המארה והקללה, והפך שמחה והשלום והתענוג שהם אתו הוא הדאגה והקטטה והצער, כל אלה חלק אדם רשע מאלהים, ועל כן הזהירתנו התורה להרחיק מן השקר הרבה, כמו שכתוב מדבר שקר תרחק, והנה הזכירה בו לשון ריחוק לרוב מיאוסו מה שלא הזכירה כן בכל שאר האזהרות, ומצד הריחוק הזהירתנו שלא נטה אוזננו כלל לשום דבר שנחשוב שהוא שקר, ואף על פי שאין אנו יודעין בבריא שיהא אותו הדבר שקר, וכעין מה שאמרו זכרונם לברכה [חולין דף מ"ד ע"ב] הרחק מן הכיעור ומן הדומה לו.' (החינוך, מצוה ע"ד)

צודקת. אני הולך להקפיא את החשבוןelhayאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך