תקשיבו..
אני פשוט לא יודעת מה לעשות עם עצמי! אני פשוט בנאדם כישלוון!!
קודם כל.. לימודים! תמיד הייתי כזאת חפיפניקית שלא לומדת,לא בכיתה,לא לממבחנים,ולא עושה שיעורים.ופשוט עושה שטויות.. ותמיד ניסיתי לתפוס תצמי בידיםם ופשוט לא הצלחתיי..וגם לא לקחתי את זה רציני מספיק..
ועכשיו.. כשאני מנסה.. אני פשוט לא מצליחה!! ואני ממנסה באמת! ואני פשוט לא מצליחה.. אני מנסה להקשיב. מצליחה.. סבבה.. גם לא 100 אחוז.. כותבת במחברת.. אוך.. אני פשוט לא יכולה.. בשלב מסוים אני פשוט לא מצליחה פשוט בפסיקה לכתוב.. במיוחד כשהמורה אומרת שנסכם!!
ואני לא מצליחה לשבת במקום.. פשוט היפראקטיביתת.. ואני גם לא מצליחה לשבת לעשות שיעורים/לסדר תדברים שלי/ללמוד למבחנים וכו''... בקיצורר.. היפרקטיבית!!
דבר שני..
אוף.. פשט לא הולך לי בכלוםם!
כולם מסביבי מוכשרים, מצליחים! ו.. אוףף! אני פשוט כבשה שחורה ,כשלון!!
בחיים זה לא קרה לי שאני מרגישה כלכך חסרת ביטחון עצמי..
למשל.. למדתי לנגן בכלי מסוים (לא אומרת איזה בל יזהוני!) ו.. הפסקתי מכל מיני סיבות.. הסיבה העיקרית.. היא כי עליתי על זה שאני לא טובה בזה! ואני התחלתי את זה כי.. רציתי להיות טובה כמו כל האחים המוכשרים (בטיררווףף) שלי . וכמו החברה המוכשרת שלי.. וכל המשפחה שלי כל כך מוזיקלית ו. אני פשוט גרועהה!! לא יודעת כלום! אז הגעתי למסקנה שמוזיקה.. זה לא התחום שלי.. סבבה... אבל מה כן? תמיד אומרים -אל תשווי הם טובים בזה ואת טובה במשו אחר! ואני פשוט לאא!! אני לא מוצאת משו שאני בא-מת טובה בו! אני מחפשת כבר כמה שבועות ועוד לא בצלחתי למצוא! אם מישו ימצא אני ישמח לשמוע!!
ו.. אוףף! אני כזאתי כבשה שחורה בטומטמת עם חוסר כישרון! מה שנקרא- כישלון-אסון טבע-משו שנברא בטעות :/
תודה לכל אלה שהגיעו עד כאן!
ד"א- אם מישו זיהה אותי! אני ישמח שיגיד לי! אבל באישי וממש לא פה!!
תודה מראש! אני!