1.אתם מושפעים מהחברה?
2.אתם עושים דברים כי ככה כולם עושים או כי ככה זה הדרך הנכונה מבחינתכם? ובבקשה תענו ת'אמת..אפילו אם זה לא הכי נעים.......
3.אתם פתוחים יותר עם המשפחה(הורים אחים בני דודים וכ'ו)או עם החברים?
1.אתם מושפעים מהחברה?
2.אתם עושים דברים כי ככה כולם עושים או כי ככה זה הדרך הנכונה מבחינתכם? ובבקשה תענו ת'אמת..אפילו אם זה לא הכי נעים.......
3.אתם פתוחים יותר עם המשפחה(הורים אחים בני דודים וכ'ו)או עם החברים?
1.כן..הרבה מאוד..
2.לפעמים..אני פשוט לא אוהבת להיות שונה..!
3.עם החברה בהרבההההההה!! מה המשפחה יודעת עלי? כלוםם..!
1.אתם מושפעים מהחברה? כל בן אדם באשר הוא עם הוא נורמלי במשהו הוא מושפע מהחברה! זה יכולהיות מהחברה הטובה/מהחברה הרעה באותה מדה אבל כל בנ"א מושפע! אז כן בוודאי! אבל לא בכל דבר.... בהרבה כן!
2.אתם עושים דברים כי ככה כולם עושים או כי ככה זה הדרך הנכונה מבחינתכם? ובבקשה תענו ת'אמת..אפילו אם זה לא הכי נעים....... תלוי במה...חלק כי ככה כולם עושים וחלק כי זה מה שאני חושבת שנכון!
3.אתם פתוחים יותר עם המשפחה(הורים אחים בני דודים וכ'ו)או עם החברים? לא משפחה בשום מצב! חברות תלוי איזה... כאילו יש לי נגיד בת דודה שהקשר איתה קצת יותר פתוח מהבנות דודות האחרות כאילו היא כמו חברה כזה...אבל גם לא ממש פתוח ....
האמת שפעם הייתי יותר אבל גם היום אני עדיין מושפעת....
אני עושה כי כולם עושים רק לפעמים רוב הפעמים זה כי ככה אני חושבת שנכון.
האמת שאני לא ממש פתוחה עם אף אחד. אבל נראה לי שעם אחותי אני הכי פתוחה מכולם וגם זה רק בחלק מהנושאים.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים