בס"ד
אז לפני חודש וחצי נפרדתי ממנו, לגמרי!אין שום קשר, לא הודעות, לא שיחות, לא פלא' ולא חברות!כלום!!!שום דבר!
אז יופי, אחלה מצויין נהדר-לא מדברים!
אז מה זה עוזר לי בדיוק שאני לא מדברת איתו אם אני נכנסת לדיכאון בגלל שנפרדנו?!
מה זה עוזר לי שנפרדנו אם אני במצב שהדבר היחיד שמונע מעצמי להתאבד, זה אח שלי הקטן, שאני מדמיינת אותו מחפש אותי וקורא לי בשמי ואף אחד לא יכול לענות לו?
ולא, אני לא רוצה להתאבד בגלל שנפרדתי ממנו!כי זה דבילי לחלוטין!!! יש סיבות אחרות שבגללם אני רוצה, אבל שהיינו חברים, הוא זה שהחזיק אותי...
אז כן, ניסנו בהתחלה ונשארנו בתור ידידים ומהר מאוד חזרנו לאותו מצב.ואז הוא ביקש ממני שוב, והפעם נפרדנו באמת וכבר לא מדברים.ואני לא אתקשר אליו או אשלח הודעה רק בגלל שהוא ביקש ממני...
ואני לא חושבת שעשיתי משהו טוב! כי אני לא, ולא כל הכבוד לי, כי איך הגעתי למצב הזה בכלל?
ושדיברתי עם חברות שלי כולם התחלקו, דווקא הדוסות אמרו לי לחזור, ודווקא הלא דוסות אמרו לי שזה טוב בשבילי ובשבילו.
וזהו!נמאס לי!!!נמאס לי להחזיק את עצמי ולהגיד לעצמי "זה לא טוב!זה לא טוב!זה יפגע בי ובו בעתיד"-כי תכלס!דוגרי!!! אני בגיל ההתבגרות!!!מי שם על השטויות האלה?אז אשריו של מי שמקשיב למבוגרים כי באמת חוסך לעצמו המון!!! אבל אני לא מאמינה בזה, זאת אומרת, אולי כן, אבל כל עוד אני לא..."רואה את זה בסוף", בעוד 10 שנים נגיד...כי אני לא רואה מה טוב בזה עדיין!!!
ויש לי חיים מדהימים!!!יש לי כל מה שאני צריכה, וכל מה שאני רוצה וכל מה שאני לא רוצה ולא צריכה! יש לי ה-כ-ל! חיים מדהימים!!!באמת!!!
הסיבה העיקרית שאני רוצה להתאבד היא, שאני בן אדם, ובן אדם, כמו כל בן אדם נופל וטועה, ואני לא רוצה לא ליפול ולא לטעות...שדיברתי עם אמא שלי היא צחקה שאמרתי שנמאס לי שאני טועה (לא אמרתי לה כלום בקשר לזה שאני רוצה להתאבד), צחקה ואמרה שאני רוצה להיות הקב"ה...
אבל אני לא, לא ביקשתי להיות הקב"ה...
לא רציתי לחיות, לא ביקשתי, לא רוצה הזדמנות שניה, כי לא מגיע לי!!!אני לא אחת שמגיע לה! אני לא רוצה לחיות! אני לא רוצה לטעות!ולא ליפול! פשוט לא רוצה לחיות!
ואני יענה לכם על השאלה שהולכת להשאל, אני בת 15...
ממש תודה למי שקרא, ועוד יותר תודה למי שיענה לי, אני.