למה ככ הרבה שירשורי דכאון??! אננשיםם יאאלה יוצאים מזה..!!
לוידעתת מה איתכםם אבל לי דיי נמאס..דוגריתת
בעדרות014
בעדב.ש.
הופה-העם איתך..אודוש!
השאלה היא למה כ"כ הרבה שירשורי סקר?שיראל.
![]()
זה מעצבן פי אלף.
אה,ולא מעצבן אותי בכלל כל שירשורי הדכאון האלו.שיראל.
זו חלק ממטרת הפורום,ואנשים צריכים את זה.זה לא יפה.אם אתם לא רוצים לענות - אל תענו,לא צריך.אבל אל תתעצבנו.
אני נגד!עץ על מים
אני חושבת שיש כאלה שזה המקום שלהם לפרוק את מה שיש להם לפרוק במקומות אחרים הם פחות ודווקא זה שזה וירטואלי אומר רגע אפחד פה לא ב'מת מכיר אותי גם אפשר לכתוב מניקים שלא מכירים בכלל...וזה נותן ביטחון!
זה המקום !!!!
וזה לא טוב להשאיר הכל בבטן תסלחו לי אבל אני חושבת שזה אפשרי להמשיך את זה את יכולה לפתוח עוד שרשורים (רצוי לא משחקים ושטויות יותר מדי) אבל זה לא סותר את זה שאנשים רוצים ויכולים לכתוב פה את זה שהם בדיכאון ואת זה שקשה להם זה נותן הרגשה טובה לפעמים שאתה כותב איזה מילה שתיים ואנשים כלכך מעודדים!!
אני חושבת שזה אפשרי מאד .....
סלחו לי אבל השרשורים איך שX מתלהב מזה שהוא עישן סיגריה ומעלה תמונות זה לא בסדר עם כבר!!!
זאת דעתי....
ושיראל. צודקת!עץ על מים
את הסקרים אפשר להוריד כמה לא יזיק.....
איזה צבע את הכי אוהבת? נראלך שמישו ב'מת זה מעניין אותו? רק ת'משועממים שבינינו אבל משועממים טילים!!!
התגובה שלי הייתה בעד שישורי שמחה..רות014
לא נגד הדיכאון
זה נכון! רות014 אז בפעם הבאה לכתוב מראש ת'כוונה!עץ על מים
אני עם הבתמשקפופרית
של אבא =) .
זה מאוד משמעותי העניין של הפריקה כאן כי אנחנו "חסויים" (אין אנונימיות באינטרנט!! וזה בדוק-מחקרית) ולכן אפשר להגיד דברים שסתם ככה לא היו אומרים וגם ה"השם של כולם".
זה משו ענק העזרה שמביאים כאן לאנשים,המילה הטובה,החיוך הכיף,ההקשבה וכו'... כולם יודעים... (אני מקווה)
אם כבר מפסיקים עם ז'אנר של שרשורים זה הסקרים. בגללם שרשורים חשובים יותר עפים לעמודים אחרים,לא הראשי.
נכון....עץ על מים
ואת צדקת שאין אנונמיות אבל אני לא הולכת לבדוק את הכותבת IP של לא יודעת מי...או כל דבר אחר....
אני חושבת שממש אסור לגרום לאנשים שהם ירגישו לא נעים לכתוב כאן ולפרוק פשוט אסור!!
ממש בעד!!!הנשראחרונה
צודקת לגמרי. יש לנו אחלה חיים..
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים