איך מוצאים את הטוב שבך ?טובי =][=

טוייב אז יש לי בעיה ...
היה לי אתמול פעולה ,והיינו צריכות להחמיא לעצמנו.
 וגיליתי שאני פשוט לא יכולה , אני מרגישה שאין בי דברים טובים.
וכל פעם שאני מנסה לחפס בעצמי משהו זה מביא אותי לעצבות .
אני ממש שונאת את עצמי!!!!
וזה גורם לי גם לא להאמין בעצמי ..
  בקיצור אני ממש מיואשת =[

אולי אתם יודעים איך להכיר את עצמך ?
ולימצוא בעצמך את הטוב ??
אני ממש חיבת עזרה !
 כל תגובה תיתקבל ביברכה ..
אני ממש יכולה...זה מוכר... בואי באישי, אוקי?אווזה.
אוך..ניגונים

בבקשה בבקשה בואי לאישי!! רק תכתבי לי הי!! בבקשה! זה יעזור אפילו לי ניראלי יותר מ-לך אז בבקשה!!

שיא המוכר....עץ על מים

גם לפעמים כאילו אני יודעת...אבל לא נעים לי ליד החברות כזה.....(תלוי איזה).....

שטויות! אין דבר כזה לא יכולה!עוד חוזר הניגון

בס"ד

את חייבת לאהוב את עצמך! אם לא תאהבי את עצמך לא תוכלי לאהוב את הסביבה שלך, לא תוכלי לאהוב את העולם!

לפעמים זה נראה לנו כאילו גאוה, להגיד על עצמי משהו טוב- אבל זה בדיוק להיפך! להיות עניו באמת- זה לדעת מה הכוחות שלך ולדעת במה אתה טוב (וכמובן לדעת שגם אחרים טובים- בדברים אחרים, והם לא פחות ממך). תחשבי על משה רבינו, שהיה  העניו מכל אדם, מה היה קורה אם הוא היה חושב שאין בו שום דבר טוב? איך הוא היה מנהיג את עמ"י? בשביל זה הוא היה חייב להאמין ולדעת שיש לו את הכוחות האלה!

לדעתי, פשוט תתאמני בזה. קחי מראה, תסתכלי על עצמך (או בלי מראה, זה לא כזה חשוב) ותמצאי בך איזה משהו טוב. אני בטוחה שיש המון, רק צריך לחשוב קצת... אפילו תזכרי באיזה מעשה טוב שעשית ואז בעוד אחד, ככה כל יום או מתי שיש לך זמן- זה באמת ממש חשוב!

ב ה צ ל ח ה ! ואני באמת בטוחה שיש בך המונמונמון טוב!

באה מאהבה וטובי כנסו!אנונימי (פותח)

באה מאהבה:

את אולי צודקת אבל יש מקרים שזה לא ממש ככה לגבי חלק ממה שאמרת...

אני למשל יכולה להגיד לך שיש אנשים שאני מעריכה ואוהבת יותר מאת עצמי.....

וטובי...

תחשבי עם עצמך!

מנסיון זה יכול להיות לפעמים מדברים שהסביבה מכניסים לך לראש!!!

עם כל הכבוד לאבאמא חברים אחים וכו'.... הם לא את! ואפאחד לא מכיר אותך לגמרי מי יותר ומי פחות את מכירה הכי טוב ת'צמך...

ואת לא צריכה להקשיב לכל משפט שאומרים לך ...

תקשיב לעצמך תקשיב ללב שלך!

זה מתאים גם לפה אני חושבת...

עם הסביבה לא תומכת לא משנה מי ואומרים לך כל מיני דברים שמביעים זלזול אל תקשיבי עם זה לא עוזר לך!!

תמשיכו להגיב! ו.. תקראו!אנונימי (פותח)

את לא יודעת מהה טוב בך? תשאלי את עצמך מה בעצם רע בך? אני מתארת לעצמי שאת לא גונבת לא רוצחת ואפילו לא מקללת. תראי איזה יופי, כמה את טובה שאת לא עושה את הדברים האלה. נראה לי שאת לא ששה ושמחה ואפילו מבואסת אם את עושה או מרגישה משהו שהוא טיפהלה לא בסדר. בנוסף את בטח מנסה להיות כמה שיותר טובה וכל הזמן להשתפר. אז מה כבר לא טוב בך? זה שאת בן אדם? שאת לא מושלמת? שיש לך עוד מה לתקן? תראי כמה טוב מצאתי לך ברגע, את כולך טוב!

בדרך כלל המחשבה שאתה דפוק זה רק בראש ואנחנו דופקים את עצמנו כי באמת באמת זה לא נכון!

עוד משהו- אסור לצפות לערכה של הסביבה כי אם היא לא מגיעה אתה מתחיל לחשוב שאתה לא מספיק כזה ולא מספיק כזה... וסתם חבל.

בהצלחה!!!1

וואו תאמיני לי אני מבינה ת'הרגשה.דניאלה .ד.

זה לפעמים נק' התורפה שלי (רק לפעמים) "את לא יפה"

"מי באמת אוהב אותך?"
"יא'טיפשה איך עשית את זה? וואלה איך?"

כל מיני קישקושים וידבורים של איזה מסכן אחד שרוצה להפיל לך ת'לסת לרצפה כנראה שבנתיים הוא מצליח...

נקודה טובה שבי- פתחי ת'לב תאמיני שאם נבראת אז לא נבראת לחינם ואיך כזה דבר "כשד' חילק ת*** אז אני הייתי ב*** " והמשפטים המיאשים האלה..

כי מזה לא אבל מזה מזה לא נכון.

עשית מעשה טוב לאחרונה משהו עם השקעה רצינית? על בטוח שכן.. תחמיאי לעצמך "יא'תותחית כל הכבוד לך.. עכשיו מגיע לך גלידה"

או משהו כזה..

תמיד תמיד לזכור שאוהבים אותך ואת יפה ואת בנ"א מקסים (היצר הרע תמיד באה לבנות בטענה "את לא יפה" אז כדאי להיזהר בננות..)

יש בכ"א אישי שלי עוד קצת חומר על זה אם באלך (יכול להיות קראת על זה אבל בכ"ז שוב).

ב"הצלחה חמודה...שבת שלום.

עינעלכם אתם לא יודעים כמה חיזקתם אותי !ושאלונת ...טובי =][=אחרונה

תודה לכן נשמות !!!

אתן לא יודעות כמה אתן עוזרות לי איזה טוב שיש אנשים טובים כמוכם בעולם !!!!!!

כל מה שאמרתם אתם ממש צודקות! אבל אני מרגישה שאני צריכה לעשות משהו ,כדי לימצוא את הכוחות שלי . 

וכל פעם שאני מנסה אני רואה את מה שלא ימא טוב לא הלך ובקיצור מה שרע בי ולא משנה מה אחרים יגידו ... אני לא מרגישה עם עצמי טוב .

יש לכן רעיונות איך לימצוא את הכוחות שלי ?

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך