תגידו, תגידו שאני לא נורמלית, תגידו שאני סתם חולת נפש ושאני לא יודעת מה נסגר איתי. זה בסדר, תמשיכו לדבר עלי מאחורי הגב כאילו אני לא שומעת, אני יודעת שאני לא שפויה.. אני יודעת את זה. ולא אכפת לי שתגידו..
אבל ראבק, תסתמו קצת!! הפה שלכם יותר מדי גדול, אין לכם טאקט, יאללה תלמדו לשתוקק!!!
אני חייבת לפרוק.. אני כ"כ עצבניתת.. אולי אני יקלל קצת ואולי קצת יגזים.. אני מזה מצטערתת.. אני עצבנית בצורה לא נורמליתת.. תצטרכו לסבול את זה.. אני יודעת, לא, אני בטוחה שיהיו כאלה שיזהו אותי, וזה סתם דבילי שנכנסתי לכינוי הזה, אבל לא אכפת ליי... כבר נכנסתי ואין לי כח לצאת.. אז תצטרכו לסבול את זה..
נמאס לי, אתם לא מביניםם.. פשוט נמאס לי!!!
לפני חודש בערך, בשבוע האחרון של החופש, עברתי תקופה נוראהה.. רציתי להתאבד.. ממש כמעט התאבדתי.. הייתי בקצה של הקצה.. רק בגלל הבטחה שמישהי הצליחה לסחוט ממני אחרי שעה של שיחה בטלפון "שאני לא עושה שטויות עד סופ"ש" אני עדיין מדברת איתכם פה..ואני לא בטוחה אם אני שמחה על זה או לא..
יאא.. זה היה נורא.. חברות שלי צחקו עלי בפנים, הם לא האמינו לי לדיכאונות שלי.. היו בטוחות שאני עובדת עליהם.. וזה בכלל היה מכהה.. וואחד מכהה... גיליתי כמה שאנשים מסויימים הם זבלל..כמה שחייתי באשליות, כמה שהעולם הזה הוא סתם הצגה אחת גדולנ וכולנו בסה"כ שחקנים עלובים על תסריט קבוע וידוע מראש.. מישהי מוכשרת אחת, מה******* (התחשבתי בכם) שקראו לעצמם חברות שלי ברב נחמדותה הלכה וסיפרה את זה ליועצת של הבי"ס... תבינו, אם היועצת של האולפ' הייתה קשורה אלי איכשהו- מילא, אבל לא. 3 שנים אני באולפ' והיא לא דיברה איתי
פעם 1 עד השנה!!! אז פתאום היא קוראת לי לשיחה.. שתלך לעזאזל.. ישבה וחפרה לי שעות.. מה היא קשורה בכלל?! כמעט העפתי לה כאפה כזאת שהייתה מראה לה מי אני, אבל לא..התאפקתי..
היא, כמובן, עירבה את ההורים שלי בהכל..והם נ-ל-ח-צ-ו... וואי כמה הם נלחצו.... אני הבכורה, אולי זה מסביר חלק מזה.. הם נלחצו כ"כ.. בהגזמה פראיתת!!!
הלימודים התחילו לא משו.. ערבבו לנו כיתות.. נתקעתי עם כיתה בסדר כזאתי.. בערך כמו שנ"ש.. הגעתי ביום הראשון כולי באיכסה...עבר השבוע הראשון, השני, ר"ה.. יו"כ.. סוכות... במוצאי שמחתורה- לקחתי סיכת ביטחון ו.. התחלתי לשרוט את עצמי.. לא סתם שריטות.. וואחד שריטות.. דםם.. כאלה שמשאירות צלקותת..
טוב, זה לא היה רק עם סיכת ביטחון.. ניסיתי בערך עם כל דבר חד שהיה בסביבה- מסרגה,לדרמן, סכין, מזלג, צמיד שבור.. הכל הכל הכל הכל ה-כ-ל!!
כן.. התקרבתי גם לעורק הראשי.. לא יותר מדי- אבל כן.
אל תשאלו אותי מאיפה זה בא. אולי ככה פרקתי עצבים עלי. על העולםם..
בשבת היה לנו שבת שבט. לא ניסיתי להסתיר. חברות שלי ראו.. חלק היו אדישות, חלק הזדעזעו..הרב, יותר נכון.. וזה לא שהפסקתי בשבת.. המשכתי...והרבה... מ י שניסתה לעצור אותי- התעצבנתי עליה. רעה שכמותי...
צילמתי את זה בשביל לשלוח למישהי.. ברב חכמתי העליתי למחשב.. ו.. אבא שלי ראה את זה... הוא החליט שאנחנו צריכים לדבר... באותו יום סיימתי ללמוד ב3 וחצי.. ולא רצתיתי לחזור הביתה. ידעתי שבבית ההורים שלי יקחו אותי לשיחה ולא היה לי כח לזה.. נשארתי ליד האולפנה עד 5.. ודיברתי עם חברה.. בכלל תכננתי ללכת לחברה ולא לחוזר הביתה בכלל, אבל היא לא הסכימה שאני יבוא אליה אם זה לא ברשות ההורים...ב5 יצאתי מהאולפ'.. נסעתי על אוטובוס איטי.. ב6 וחצי חזרתי הביתה, ההורים שלי לחוצים כמו המוות.. כאילו מתתי.. אבא שלי נסע לאולפנה לחפש אותי.. הם התחילו לדבר איתי..
עכשיו אני חוזרת משיחה איתם... חפרנים שכמותם...
מאז הם רק מדברים איתי בלי סוף. והחליטו שאני צריכה פסיכולוג/ית.. או כמו שהם קראו לזה "איש מקצוע שתוכלי להיפתח אליו ולהגיד לו רגשות" יא-אללה.. נמאסו עליי לגמריי!!!
מה לעזאזל אני עושה עכשיו? עם הורים כאלה קרציותת?!?!?1 לא סובלת אותם!!!
ביום ראשון אני הולכת לעשות חור שני, וזה בלי שהם הרשו לי.. יותר נכון, אחרי שהם אמרו לי לא.. אינלי מושג כבר מה לעשות.
יאא.. בשבת פתיחת חוד"א... אני לא יראה אותם כבר הרבה... ברוך ה'!!!
נמאס לי מהם! הם כ"כ חושבים שהם הכי חכמים בעולם.. הכי יודעים מה טוב לי... הם רוצים להכריח אותי ללכת לפסיכולוג/ית.. נמאסו עליי!!!
אני במצב גרועע.. באמת שבמצב גרוע.. כבר חודשיים שלוש שלא התפללתי אולי תפילה אחת נורמלית, אמיתית, וגם זה היה מייסורי מצפון.. מוזר שעדיין יש לי..
|חיוך מריר| אני מחפפת כ"כ בקטע הדתי.. אני מרגישה שהתדרדרתי.. התפילות לא אותם תפילות, השירים שאני שומעת לא אותם שירים, הבגדים לא אותם בגדים..
ועכשיו תגידו שאני באמת חולת נפש ושאני לגמרי לא בסדר- אבל באמת התחלתי לחשוב כבר על סמים.. וסיגריות.. לחשוב ברצינות, אני מתכוונת...
יאא.. תעזרו ליי!!!!..

מה עושיםם!?!?!?!?
ממ.. אם מישו רוצה לדבר איתי באישי- פתחתי כינוי.. פלופ

בהצלחה!! נשמה!!! אוהבת מלא!!! -אני-

מהחברות...