עכשיו מתחיל כל הלחץ של השישית!!!
מבחנים על שנה שעברה , מלא מבחנים, בחנים ואוף!!! אינלי כח לזה!!!!!!!!
מה עושים??? שיטות??עצות??? איך לא להלחץ?? איך להתכונן טוב ומספיק לכל דבר?!?!? ולהרגיש גם שיש לי חייים חוץ מזזה???
ששנה הבאה זה יהיה לחץ של שביעית, ואז של שמינית, ואז של שירות.. כל לחץ יותר לחוץ מהשני =)
.
בד"כ סתם מפחידים..
אבל - זה עובר! והרבה יותר מהר ממה שחושבים...
בשביעית הלחיצו אותנו ממש כל הבגרויות של סופשנה וכו' ובסוף זאת היתה התקופה כמעט הכי רגועה..
כל היום בבית..
אז תנשמו, (קבלי חיבוק עידוד
)
ואל תתנו להם להלחיץ אתכם יותר ממה שצריך
בהצלחה ממש!!!!!!!
קודם, להבין- לחץ זה דבר שיופיע הרבה בחיים, זה לא חד-פעמי וחולף.
מה עושים? נהנים, תוך כדי הלחץ, יש שיגידו "בין הנשימות" אבל גם בשישית ובשביעית יש חיים, ולסטלנים שבינינו יש הרבה חיים..
ההנאה שקיימת, בין לבין, מחזיקה אותך חזק לאורך כל הלחץ, האוסף של הרגעים הקטנים האלה שווה המון.
עוד משהו שעוזר להתמודד בלחץ, זה תכנון. המלצה ממני- תכנון על נייר, לא בראש, כבר יצא לי שקבעתי בראש גם עבודה בסניף, וגם משמרת באותו יום. אז ממש מסודר...
זה כלום, זה עובר, זה כיף, אם לא מסתכלים על החיים כסבל- תנו חיוך!
שאת סתאם נלחצת!!!
אני נלחצתי בהתחלה, ואמרו לי אין לך מה להלחץ..
ובאמת החלטתי שאני לא נלחצת וגיליתי בסופו של דבר שהשישית זה אחלה שנה..
ואפילו יותר מזה-
התקופה של הבגרויות זאת היתה התקופה ה---כ--י כיפית בכל השנה!!!
אז פשוט צריך להתחיל לשבור את המיתוס המעצבן הזה שהשישית זה מלחיץ,כי זה לא!!!!
תרגעי ופשוט תהני מהחיים!!!
איזה סטלה היה לי שםם.. לא היה שיעור אחד שהייתי בכולו.. ישלי קוצים במקום שבו נהוג לשבת [ולא. אני לא היפראטיבית.. אני פשוט צריכה לעמוד. לא יכולה לשבת.], ו..איןן!! אין מילים לתארת'סטלה שהייתה לי..
לא שהשנה [שביעית.. אחח.. החיים המכועריםם..] אני לא בסטלה ונמצאת כל השיעורים, אבל לאט לאט יהיה יותר ויותר לחץ מטורףף.. פסדר...
קחי ת'חיים בקלות, ותזכרי שתמיד יש מועד ב'(=
לי אישית השישית הייתה השנה הכי כייפיית.....!
תעשי הפסקה קטנה קחי נשימה...ותחזרי חזרה...
בהצלחה מותק
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים