היי! התחיל חודש ארגון*!!! |מתלהב| ~שרשור טיפים!!~<אריאל>

*אמנם התחיל רק לבנ"ע, אבל אאל"ט, בנ"ע היא הראשונה שמתחילה. אז נתחיל עכשיו, שכולם יזכו את כולם.

חודש ארגון, החודש הכיפי ביותר, המייגע והמתיש ביותר- בסופו של דבר הוא תמיד חוויה.

אני אתחיל:   [עם כ"כ הרבה פז"ם!] 

למדריכות למדריכים:

קור רוח- חבר'ה, האחריות עלינו, וקודם, לפני הכל אנחנו חייבים לשדר קור רוח, גם שום דבר לא בשליטה, הכל מסודר, המדריך יודע מה הוא עושה.

התלהבות- גם כשמבואסים! : היה יום קשה? יותר מדי עומס? הרבה בעיות? ליד החניכים, אתה עם חיוך- מדריך מבואס= חניכים מבואסים, מדריך שמח = חניכים שמחים.

מקצועיות: המקצועיות, בהדרכה אין הרבה להרחיב,זה מובן, אבל המקצועיות צריכה להתבטא בעיקר בתכנון של החודש, שחייב להיות בצורה הטובה ביותר. תציבו מטרות ותקבעו לעצמכם יעדים,שתעמדו בהם תוך כדי התחשבות בצרכים הפרטיים שלכם, אם זה מבחנים ועבודות- תכנון טוב זו מילת המפתח.

שמירה על מורל גבוה: לשאר הצוות, במילות עידוד, בפרגון. ולחניכים- עם מורלים ושיחות עידוד אם צריך- גם בשבילם המטרות לפעמים מעייפות וקשות.

לכל בעיה שצצה, יש פתרון, ואתם בהדרכה כי אתם יודעים למצוא אותו. חודש טוב ומבורך.

לחניכים:

זרמו עם המדריכים שלכם, הם יובילו אתכם להנאה והצלחה- אל דאגה.

משמעת, להתעסק במשמעת בחודש ארגון זה בזבוז זמן מטורף, ואם הצוות יצטרך הוא יתעסק בהן. אם לא יהיו מלכתחילה בעיות משמעת החודש יזרום בצורה בהרבה יותר טובה.

תזכרו את המטרות שאתם צריכים להגיע אליכם, תדרבנו את השבט ואת המדריכים אל המטרה, מוטיבציה, כשהיא באה מבפנים היא עוד יותר עוזרת!

טוייב==]]הללי נפשי
קפיץ!הסנה-בוער

-לא לשכוח את הבית! כן, כן, גם בחודש ארגון מותר לזרוק מילה טובה לאח הקטן, לעזור קצת לאמא, וכו'. מה הטעם בלעשות חסד בסניף אם שוכחים את הבית?

-לעבוד בתור צוות, עם שיתוף פעולה- לא שהקומונריות עושה הכל, או שכל שבט רק עם עצמו- שבאמת תתגבשו בתור סניף בחוד"א.

-גיבוש בצוות- כשיש מתח בין המדריכים, זה פוגע בחניכים. מובן שבכל השנה, אבל בחודש ארגון הכי מרגישים את זה.

-לא לשכוח, בין כל הצביעות קירות והאטרף של החזרות, גם את הערכים של חודש ארגון.
-יישום נושא!! אם העברתם חודש שלם פעולה בנושא מסויים, ואחרי חודש ארגון- זהו- אז שום דבר לא שווה. אפשר לעשות את זה אחרי חוד"א, קצת, כשיותר רגוע. אבל לא לשכוח.

-קשר אישי עם חניכים: נכון שיותר קל לנו להתרכז כרגע בשבט בתור שבט, אבל אסור להזניח את החניכים בחודש הזה. לדאוג לשיחות אישיות, וכו'.

שכוייח אריאל!שואפת למעלה..!

ממש כתבת פה את כל 'תורת ההדרכה' על רגל אחת..

שנזכה להיות כאלו מדריכים.

ושאהמ אהמ.. החניכים שלנו גם יהיו כאלו..

בהצלחה לכולם!!

הסנה-בוער:מסכימה עם כל מילה!!!)תילה
הוא התחיל בשבילנו לפני שבועיים - תסי"ם !!! נשמה !
ומה עושה מישהו שהוא כבר בחב"ב ולא בהדרכהשיראל.

ומת להיות קצת גם בהווי חודש האירגון?

הלוואי שהיה לנו חב"ב כאלו!!שואפת למעלה..!

ברצינות- חב"ב יכולים לתת כ"כ הרבה, ולעזור כ"כ הרבה!

דבר ראשון דברי עם הצוות אצלכם.  בתור מדריכה אני יכולה לומר לך שכמעט 100 אחוז שהם צריכות עזרה וישמחו לעזרה!

דבר שני- מוצא"ש אירגון! אני רק חושבת על זה.. כמה עבודה יש! וכמה עזרה צריך! הלאגן מלא דברים, ולטפל בכל הדברים הקטנים שתמיד שוכחים..

עוד דבר זה העלון של הסניף.. אין לי מושג איך זה אצלכם, אבל יש מצב שיצטרכו ת'עזרה שלך בעלון. אפילו בלעשות פינות של החב"ב.

מעבר לזה שאת יכולה סתם לקפוץ מדי פעם לסניף, ולעזור במה שצריך באותו רגע (אם זה בלנקות גואש ואם זה בכל דבר אחר..)..

וכמובן, הכי חשוב (לפחות אצלי בסניף..) לילה לבן! [אל דאגה! בלילה לבן תמיד יש מה לעשות...]

בקיצור, חבריא ב' יכולים להיות ממש מעורבים בסניף בחודש איגון, ולדעתי זה אפילו דבר מבורך! שיכול ממש לעזור. ויכול להיות משהו שרק בסוף קופצים לומר שלום.

אז את מוזמנת לקחת כמה חברות שלך, ולהתקשר לקומנרית/ למדריכה ולהציע ת'עזרה שלכן. אני כמעט בטוחה שהם יהיו מאושרת [כמובן אם תהיו נחמדות ולא תהיו כאלו שתוקעות ת'אף בכל מקום וכולם כבר שונאים אותם..]

בהצלחה! ומצטערת שזה יצא קצת ארוך.. מקווה שלא התייאשת באמצע..

בציפיה לישועת הכלל והפרט!

צופיה.

לא הבנת נכון..רוצים שנבוא ומותר ויהיה טוב שנבוא..שיראל.

א-ב-ל,

זה לא כיף כבר לבוא..

אנחנו 6 בשבט..אחת באול' עם פנימיה - והיא זאת שהרימה ת'שבט והמריצה אותו לא להיות כבד,2 מדריכות והן עם השבט שלהן,ונשאר אני,עוד אחת כבדה טיכו ועוד אחת כמוני..

חוץ מזה,פתאום כולם נראים לך צוציקים ומוזר להיות איתם בסניף |חש|,ובכלל - מטומטם שתשיר מורלים,אתה כבר גדול בשביל זה [אם אתה לא מדריך,כן?!]..בקיצור,כמו שאומרים - זה פשוט באסות של גדולים שרוצים לחזור להיות קטנים..|כמהַ|..

רוצה להחליף אותי חודש בהדרכה...?שואפת למעלה..!

ואז כן תוכלי לשיר מוראלים, וזה כן יתאים לגיל שלך..

לא! השנייה יצאתי מההדרכה..אני חייבת הפוגה..שיראל.

חח..עזבו,מצבנו מתוסבך..

שואפת...סולמנדרה

מעשןאת ניראית קצת בדיכאון מהחניכות.. מה יש????

אה.. וטיפ שלי...סולמנדרהאחרונה

חניכים אל תשכחו את המדריכים בצוות תתענינו בהם קצת אולי הם צכים עזרה זה מה שעשיתי למעלה...

דוגמה אישית..

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך