היי! התחיל חודש ארגון*!!! |מתלהב| ~שרשור טיפים!!~<אריאל>

*אמנם התחיל רק לבנ"ע, אבל אאל"ט, בנ"ע היא הראשונה שמתחילה. אז נתחיל עכשיו, שכולם יזכו את כולם.

חודש ארגון, החודש הכיפי ביותר, המייגע והמתיש ביותר- בסופו של דבר הוא תמיד חוויה.

אני אתחיל:   [עם כ"כ הרבה פז"ם!] 

למדריכות למדריכים:

קור רוח- חבר'ה, האחריות עלינו, וקודם, לפני הכל אנחנו חייבים לשדר קור רוח, גם שום דבר לא בשליטה, הכל מסודר, המדריך יודע מה הוא עושה.

התלהבות- גם כשמבואסים! : היה יום קשה? יותר מדי עומס? הרבה בעיות? ליד החניכים, אתה עם חיוך- מדריך מבואס= חניכים מבואסים, מדריך שמח = חניכים שמחים.

מקצועיות: המקצועיות, בהדרכה אין הרבה להרחיב,זה מובן, אבל המקצועיות צריכה להתבטא בעיקר בתכנון של החודש, שחייב להיות בצורה הטובה ביותר. תציבו מטרות ותקבעו לעצמכם יעדים,שתעמדו בהם תוך כדי התחשבות בצרכים הפרטיים שלכם, אם זה מבחנים ועבודות- תכנון טוב זו מילת המפתח.

שמירה על מורל גבוה: לשאר הצוות, במילות עידוד, בפרגון. ולחניכים- עם מורלים ושיחות עידוד אם צריך- גם בשבילם המטרות לפעמים מעייפות וקשות.

לכל בעיה שצצה, יש פתרון, ואתם בהדרכה כי אתם יודעים למצוא אותו. חודש טוב ומבורך.

לחניכים:

זרמו עם המדריכים שלכם, הם יובילו אתכם להנאה והצלחה- אל דאגה.

משמעת, להתעסק במשמעת בחודש ארגון זה בזבוז זמן מטורף, ואם הצוות יצטרך הוא יתעסק בהן. אם לא יהיו מלכתחילה בעיות משמעת החודש יזרום בצורה בהרבה יותר טובה.

תזכרו את המטרות שאתם צריכים להגיע אליכם, תדרבנו את השבט ואת המדריכים אל המטרה, מוטיבציה, כשהיא באה מבפנים היא עוד יותר עוזרת!

טוייב==]]הללי נפשי
קפיץ!הסנה-בוער

-לא לשכוח את הבית! כן, כן, גם בחודש ארגון מותר לזרוק מילה טובה לאח הקטן, לעזור קצת לאמא, וכו'. מה הטעם בלעשות חסד בסניף אם שוכחים את הבית?

-לעבוד בתור צוות, עם שיתוף פעולה- לא שהקומונריות עושה הכל, או שכל שבט רק עם עצמו- שבאמת תתגבשו בתור סניף בחוד"א.

-גיבוש בצוות- כשיש מתח בין המדריכים, זה פוגע בחניכים. מובן שבכל השנה, אבל בחודש ארגון הכי מרגישים את זה.

-לא לשכוח, בין כל הצביעות קירות והאטרף של החזרות, גם את הערכים של חודש ארגון.
-יישום נושא!! אם העברתם חודש שלם פעולה בנושא מסויים, ואחרי חודש ארגון- זהו- אז שום דבר לא שווה. אפשר לעשות את זה אחרי חוד"א, קצת, כשיותר רגוע. אבל לא לשכוח.

-קשר אישי עם חניכים: נכון שיותר קל לנו להתרכז כרגע בשבט בתור שבט, אבל אסור להזניח את החניכים בחודש הזה. לדאוג לשיחות אישיות, וכו'.

שכוייח אריאל!שואפת למעלה..!

ממש כתבת פה את כל 'תורת ההדרכה' על רגל אחת..

שנזכה להיות כאלו מדריכים.

ושאהמ אהמ.. החניכים שלנו גם יהיו כאלו..

בהצלחה לכולם!!

הסנה-בוער:מסכימה עם כל מילה!!!)תילה
הוא התחיל בשבילנו לפני שבועיים - תסי"ם !!! נשמה !
ומה עושה מישהו שהוא כבר בחב"ב ולא בהדרכהשיראל.

ומת להיות קצת גם בהווי חודש האירגון?

הלוואי שהיה לנו חב"ב כאלו!!שואפת למעלה..!

ברצינות- חב"ב יכולים לתת כ"כ הרבה, ולעזור כ"כ הרבה!

דבר ראשון דברי עם הצוות אצלכם.  בתור מדריכה אני יכולה לומר לך שכמעט 100 אחוז שהם צריכות עזרה וישמחו לעזרה!

דבר שני- מוצא"ש אירגון! אני רק חושבת על זה.. כמה עבודה יש! וכמה עזרה צריך! הלאגן מלא דברים, ולטפל בכל הדברים הקטנים שתמיד שוכחים..

עוד דבר זה העלון של הסניף.. אין לי מושג איך זה אצלכם, אבל יש מצב שיצטרכו ת'עזרה שלך בעלון. אפילו בלעשות פינות של החב"ב.

מעבר לזה שאת יכולה סתם לקפוץ מדי פעם לסניף, ולעזור במה שצריך באותו רגע (אם זה בלנקות גואש ואם זה בכל דבר אחר..)..

וכמובן, הכי חשוב (לפחות אצלי בסניף..) לילה לבן! [אל דאגה! בלילה לבן תמיד יש מה לעשות...]

בקיצור, חבריא ב' יכולים להיות ממש מעורבים בסניף בחודש איגון, ולדעתי זה אפילו דבר מבורך! שיכול ממש לעזור. ויכול להיות משהו שרק בסוף קופצים לומר שלום.

אז את מוזמנת לקחת כמה חברות שלך, ולהתקשר לקומנרית/ למדריכה ולהציע ת'עזרה שלכן. אני כמעט בטוחה שהם יהיו מאושרת [כמובן אם תהיו נחמדות ולא תהיו כאלו שתוקעות ת'אף בכל מקום וכולם כבר שונאים אותם..]

בהצלחה! ומצטערת שזה יצא קצת ארוך.. מקווה שלא התייאשת באמצע..

בציפיה לישועת הכלל והפרט!

צופיה.

לא הבנת נכון..רוצים שנבוא ומותר ויהיה טוב שנבוא..שיראל.

א-ב-ל,

זה לא כיף כבר לבוא..

אנחנו 6 בשבט..אחת באול' עם פנימיה - והיא זאת שהרימה ת'שבט והמריצה אותו לא להיות כבד,2 מדריכות והן עם השבט שלהן,ונשאר אני,עוד אחת כבדה טיכו ועוד אחת כמוני..

חוץ מזה,פתאום כולם נראים לך צוציקים ומוזר להיות איתם בסניף |חש|,ובכלל - מטומטם שתשיר מורלים,אתה כבר גדול בשביל זה [אם אתה לא מדריך,כן?!]..בקיצור,כמו שאומרים - זה פשוט באסות של גדולים שרוצים לחזור להיות קטנים..|כמהַ|..

רוצה להחליף אותי חודש בהדרכה...?שואפת למעלה..!

ואז כן תוכלי לשיר מוראלים, וזה כן יתאים לגיל שלך..

לא! השנייה יצאתי מההדרכה..אני חייבת הפוגה..שיראל.

חח..עזבו,מצבנו מתוסבך..

שואפת...סולמנדרה

מעשןאת ניראית קצת בדיכאון מהחניכות.. מה יש????

אה.. וטיפ שלי...סולמנדרהאחרונה

חניכים אל תשכחו את המדריכים בצוות תתענינו בהם קצת אולי הם צכים עזרה זה מה שעשיתי למעלה...

דוגמה אישית..

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימוןאחרונה

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך