בס"ד
מחר יש לי שיעור נהיגה ראשון וזה מלחיץ אחושילינג..תרגיעו קצת..
בס"ד
מחר יש לי שיעור נהיגה ראשון וזה מלחיץ אחושילינג..תרגיעו קצת..
כעע חרוש , אבל בלי לחץ
בהצלחה
מאיפה יש לך כסףף??!
אני לא רק תקועה בלי כסף, אלא גם בלי גילל.. עוד רגע חברה שלי כבר עושה טסט, ורק אני תקועה בגיל המעפן שלי>>
היום חברה שלי אחת, לומדת איתי מגן חובה עד היום *כיתה י"א* הוציאה תעודת זהות. אז כולי התחלתי להתבכיין על זהש גם לי בא תעודת זהות ובלהבלהבלה.. אז מה הסתומה אומרת לי? "אז תעשי.. למה את לא עושה?" מה את מפגרת?? אנחנו לומדות כבר 12 שנים ביחד ואת עוד לא יודעת שאני קטנה בשכבה, ושיומולדת 16 שלי תהיה רק בחנוכה?
וואי איך התעצבנתי עליהה..
שמוליק-- בהצלחה(= איך אמא שלי הצליחה לעבור טסט? היא אמרה לעצמה: "אם *** (הנהג של האולפנא שלה) הצליח לעבור טסט והיום זאת העבודה שלו-- מאה אחוז גם אני מצליחה לעבור."
תמצא ת'בנאדם הכי מפגר שאתה מכיר, הכי עילג, הכי קשה קליטה, אבל מצד שני- גם עבר טסט [לא משנה איזה מספר..] ותגיד לעצמך-- וואלה אם הוא עבר- להמ שאני לא אעבור?!?!
לא כזה מלחיץ אותי...![]()
אבל אל תדאג- נהיגה זה אחד הדברים הכיפיים!!![]()
לי בכ"ד כסלו יש 17 בע"ה..ואל תדאגי זה עוד יגיע..וחח עזרתם חברים!!
ואין ספק שזה אחד הדברים הכיפים!

שירושקיאחרונהאיזה כיףף!! שיעור נהיגה..פיי יש לי כל כך הרבה זמן לזה [רק ביום שישי היה לי 16]
אבל עדיין אני מתרגשת בשבילך..חחח
רק תזהר שלא להתקע במנורות או באופנועים של ערסים עצבניים
[אאל"ט אתה גר במודיעין, ופעם נסענו במודיעין ואחשלי חתך איזה אופנוען ערס, אז הוא רדף אחרינו עד היציאה מהעיר, ואז חסם אותנו התחיל לקלל את אחשלי..וואיי זה היה מצחיק!! השתדלנו לא להימרח שם על הרצפה של המכונית.. אז תיזהר
]
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים