כל העולם שונא אותי!הדר!ש=)

כל העולם שונא אותי!!!!!!

ביום ראשון שני יהיה לנו סמינריון באלון מורה ולכל הכיתה שלי יש עם מי להיות בחדר ורק אני ועוד כמה בנות נשארנו בלי חדר אבל זה בנות שמקלולות אותי ומציקות לי כל הזמן וממש אבל ממש לא בא לי להיות איתם...............

בעיקרון הייתי אמורה להיות עם מישהי מהשבט שלי אבל בגלל שמישהיא ששונאת אותי אמרה עלי כמה וכמה דברים אז פתאום היא לא שמחה להיות איתי ואז היא אמרה לי לחפש חדר אחר..........

ושאר הבנות לא רוצות אותי.....

ואני לא יודעת עם אני רוצה לצאת עכשיו כי אם לא רוצים אותי בחדרים אז למה שירצו אותי בטיול....

וגם זה אומר שאם אני יוצאת אז זה אומר שאני רוב הסיכויים שאני יהיה עם השכבה מתחתי כיתה ז' התינוקות!!!!!!!!!!

ללכת או לא? 

קריאה לסדר!!! ( מאמא...)אחותו

מי שדבר עליך לשון הרע פשע, פשוט פשע!

קחי זמן ודברי עם החברה שרצתה להיות איתך והסבירי לה כמה נפגעת מזה שהיא קיבלה את הלשון הרע הזה, כן, אפשר בדמעות, שתרגיש היטב את החיצים שנשלחו מהלשון של אותה " חברה" אחרת. לא סתם הושווה לשון הרע לחץ

וחוץ מזה" אפשר לשתף מבוגר?

מחנכת, יועצת, אמא?

לפעמים נראה לכם שאנחנו ככ רחוקות ואנחנו לא. כאבכם הוא כאבנו. ההינו שם וחוינו ארועים דומים...

אגב, הרבה מאלו שאינם מובילות ומרכזיות בכיתה... ברבות הימים הן נשים טובות יותר, גומלות חסד יותר, ענוות יותר וגם יותר שומרות על לשונן...

זה לא יעזור עם אני אדבר איתה חבל להוציא סתם.....הדר!ש=)

עליה סתם דברים וחבל על הזמן שלי שאני יעמוד לידה 10 דק'

היום ניסי וזה לא עזר היא לא רוצה לדבר איתי בכלל הבת בזאת השפיעה עליה חזק ולא ניראה לי שהיא תדבר איתי עד אחרי הסמינריון ופשוט נמאס לי ממנה ומהחיים ומהשכבה הדפוקה שלי!!!!!!!!!!!

אני בדר"כ משתפת את אמא שלי אבל קודם כל לא הספקתי כי חזרתי ב 15:00 ומשו הביתה והיא ישנה ובעשרה לארבע היא יצאה לעבוד.......

ולא הספקתי לדבר איתה.......והיא עדיין בעבודה!
דבר שני אני עצבנית קצת בזמן האחרון עליה כי שמתי לב שהיא מיעצת לי עצות משנות ה50........ והיא לא מבינה איזה בנות יש בעולם הזה ובשכבה שלי בכלללללללל אז אני גם לא רוצה כ"כ לשתף אותה!

ופשוט נמאס לי מהמקום הזה מהיישוב החרא הזה למה דפקא לכאן ההורים שלי בחרו לעבור.

מאז שאני פה (לפני 3 שנים) הבת שאמרה עלי דברים לא מסיקה להרוס לי את  החיים!!!! ומחר היא פשוט תבוא ותדבר איתי כאילו לא קרה כלום ככה זה אצלה!

טוב לרענן לפעמים חברויות ישנות....אחותו

הן יכולות מאד לחזק אפילו מרחוק.

לא צריכות להגיש הרי עזרה פיזית אלא סתם שיחה נעימה שתגרום לך להרגיש רצויה ואהודה וחשובה. ואין אדם שאין לו כוחות מיוחדים שהם רק שלו.

בטוח גם לך יש, ואת יודעת את זה רק שכל העלבונות האלה כבר כיסו יותר מדי את האמון שלך בעצמך.

אולי לנסוע לחברה ותיקה? להתקשר? לא כמרד בהורים אלא כמשהו בונה ומתקן...

ועצות לפני 50 שנה...

הן אולי שונות מבחינת סגנון החיים שהיה, אך עומק הפגיעה או העלבון או הלשון הרע...... לצערינו לא השתנה הרבה.

תצאי נשמה!!!!!!אנונימי (פותח)

זה שכולם שונאים אותך ושהכולם הזה זה בנות בכיתה ח

זה אומר שאת תותחית והכל בסדר איתך!! כן , גם אני בכיתה ח הייתי עם הבנות שאין להן עם מי להיות תאמיני לי זה עדיף מלהיות עם עם אלה שתופסות מעצמן יותר מדי.

ואני לא שונאת אותךחיוך!

אויי.. נשמה!אביה =)

אני כ"כ מבינה אותך.. בא לי לבכותת......

את פשוט נשמה, באמתת!!

אני ממש מבינה אותך..סולמנדרה

גם אני הייתי באותו מצב שלך בכיתה ח'.. אבל הקטע הוא שלי זה קרה בגלל שהייתי עם כולם... ולא היו לי חברות טובות כאלה ובגלל שהשכבה הקודמת שלי הייתה בנויה מחבורות חבורות אז ממש נידפקתי בטיולים וכאלה... עכשיו כל התאוריה הזאת באה אלי ממש עכשיו אחרי שגמרתי ת'בי''ס ועברתי לאולפנא, אבל גם מה שהיה ממש חזק זה בסוף שנה שאז גיליתי כמה בנות העריכו אותי.. אז אני לא אומרת לך לעבור אולפנא או משו אלה שתהי מי שאת וחכי בסוף תגלי שממש מעריכים אותך.. כי בטוח יש לך משו..

אני אוהבת אותך!הרהור

תאמיני לי אני מבינה אותך כלכך......

אנ יאומרת שתצאימ ותהני!

תני חיוך!

עולם אכזר.דוסית גאה!
החלטתי......הדר!ש=)

לצאת בזכות מישהי בכיתה ששמה לב שאני לא נרשמתי והתחננה לפני שאני אצא איתה ויהיה איתה בחדר כי אין לה עם מי להיות!

תודה רבה על העידודים! חיזקתם מאוד!!!!!!!!

מתה עליכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-שבת שלום-

הדר

=]אנונימי (פותח)

ראית?! בסופו של דבר ה' מסדר הכל והכל יוצא לטובה,

כי ככה בזכות זה שאת יוצאת את משמחת גם את עצמך

וגם את חברה שלך=]]]]]]]]

(אז למה פשוט לא לסמוך על ה' מההתחלה?!)

אני אוהבת אותךBreathing Fireאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך