כל העולם שונא אותי!הדר!ש=)

כל העולם שונא אותי!!!!!!

ביום ראשון שני יהיה לנו סמינריון באלון מורה ולכל הכיתה שלי יש עם מי להיות בחדר ורק אני ועוד כמה בנות נשארנו בלי חדר אבל זה בנות שמקלולות אותי ומציקות לי כל הזמן וממש אבל ממש לא בא לי להיות איתם...............

בעיקרון הייתי אמורה להיות עם מישהי מהשבט שלי אבל בגלל שמישהיא ששונאת אותי אמרה עלי כמה וכמה דברים אז פתאום היא לא שמחה להיות איתי ואז היא אמרה לי לחפש חדר אחר..........

ושאר הבנות לא רוצות אותי.....

ואני לא יודעת עם אני רוצה לצאת עכשיו כי אם לא רוצים אותי בחדרים אז למה שירצו אותי בטיול....

וגם זה אומר שאם אני יוצאת אז זה אומר שאני רוב הסיכויים שאני יהיה עם השכבה מתחתי כיתה ז' התינוקות!!!!!!!!!!

ללכת או לא? 

קריאה לסדר!!! ( מאמא...)אחותו

מי שדבר עליך לשון הרע פשע, פשוט פשע!

קחי זמן ודברי עם החברה שרצתה להיות איתך והסבירי לה כמה נפגעת מזה שהיא קיבלה את הלשון הרע הזה, כן, אפשר בדמעות, שתרגיש היטב את החיצים שנשלחו מהלשון של אותה " חברה" אחרת. לא סתם הושווה לשון הרע לחץ

וחוץ מזה" אפשר לשתף מבוגר?

מחנכת, יועצת, אמא?

לפעמים נראה לכם שאנחנו ככ רחוקות ואנחנו לא. כאבכם הוא כאבנו. ההינו שם וחוינו ארועים דומים...

אגב, הרבה מאלו שאינם מובילות ומרכזיות בכיתה... ברבות הימים הן נשים טובות יותר, גומלות חסד יותר, ענוות יותר וגם יותר שומרות על לשונן...

זה לא יעזור עם אני אדבר איתה חבל להוציא סתם.....הדר!ש=)

עליה סתם דברים וחבל על הזמן שלי שאני יעמוד לידה 10 דק'

היום ניסי וזה לא עזר היא לא רוצה לדבר איתי בכלל הבת בזאת השפיעה עליה חזק ולא ניראה לי שהיא תדבר איתי עד אחרי הסמינריון ופשוט נמאס לי ממנה ומהחיים ומהשכבה הדפוקה שלי!!!!!!!!!!!

אני בדר"כ משתפת את אמא שלי אבל קודם כל לא הספקתי כי חזרתי ב 15:00 ומשו הביתה והיא ישנה ובעשרה לארבע היא יצאה לעבוד.......

ולא הספקתי לדבר איתה.......והיא עדיין בעבודה!
דבר שני אני עצבנית קצת בזמן האחרון עליה כי שמתי לב שהיא מיעצת לי עצות משנות ה50........ והיא לא מבינה איזה בנות יש בעולם הזה ובשכבה שלי בכלללללללל אז אני גם לא רוצה כ"כ לשתף אותה!

ופשוט נמאס לי מהמקום הזה מהיישוב החרא הזה למה דפקא לכאן ההורים שלי בחרו לעבור.

מאז שאני פה (לפני 3 שנים) הבת שאמרה עלי דברים לא מסיקה להרוס לי את  החיים!!!! ומחר היא פשוט תבוא ותדבר איתי כאילו לא קרה כלום ככה זה אצלה!

טוב לרענן לפעמים חברויות ישנות....אחותו

הן יכולות מאד לחזק אפילו מרחוק.

לא צריכות להגיש הרי עזרה פיזית אלא סתם שיחה נעימה שתגרום לך להרגיש רצויה ואהודה וחשובה. ואין אדם שאין לו כוחות מיוחדים שהם רק שלו.

בטוח גם לך יש, ואת יודעת את זה רק שכל העלבונות האלה כבר כיסו יותר מדי את האמון שלך בעצמך.

אולי לנסוע לחברה ותיקה? להתקשר? לא כמרד בהורים אלא כמשהו בונה ומתקן...

ועצות לפני 50 שנה...

הן אולי שונות מבחינת סגנון החיים שהיה, אך עומק הפגיעה או העלבון או הלשון הרע...... לצערינו לא השתנה הרבה.

תצאי נשמה!!!!!!אנונימי (פותח)

זה שכולם שונאים אותך ושהכולם הזה זה בנות בכיתה ח

זה אומר שאת תותחית והכל בסדר איתך!! כן , גם אני בכיתה ח הייתי עם הבנות שאין להן עם מי להיות תאמיני לי זה עדיף מלהיות עם עם אלה שתופסות מעצמן יותר מדי.

ואני לא שונאת אותךחיוך!

אויי.. נשמה!אביה =)

אני כ"כ מבינה אותך.. בא לי לבכותת......

את פשוט נשמה, באמתת!!

אני ממש מבינה אותך..סולמנדרה

גם אני הייתי באותו מצב שלך בכיתה ח'.. אבל הקטע הוא שלי זה קרה בגלל שהייתי עם כולם... ולא היו לי חברות טובות כאלה ובגלל שהשכבה הקודמת שלי הייתה בנויה מחבורות חבורות אז ממש נידפקתי בטיולים וכאלה... עכשיו כל התאוריה הזאת באה אלי ממש עכשיו אחרי שגמרתי ת'בי''ס ועברתי לאולפנא, אבל גם מה שהיה ממש חזק זה בסוף שנה שאז גיליתי כמה בנות העריכו אותי.. אז אני לא אומרת לך לעבור אולפנא או משו אלה שתהי מי שאת וחכי בסוף תגלי שממש מעריכים אותך.. כי בטוח יש לך משו..

אני אוהבת אותך!הרהור

תאמיני לי אני מבינה אותך כלכך......

אנ יאומרת שתצאימ ותהני!

תני חיוך!

עולם אכזר.דוסית גאה!
החלטתי......הדר!ש=)

לצאת בזכות מישהי בכיתה ששמה לב שאני לא נרשמתי והתחננה לפני שאני אצא איתה ויהיה איתה בחדר כי אין לה עם מי להיות!

תודה רבה על העידודים! חיזקתם מאוד!!!!!!!!

מתה עליכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-שבת שלום-

הדר

=]אנונימי (פותח)

ראית?! בסופו של דבר ה' מסדר הכל והכל יוצא לטובה,

כי ככה בזכות זה שאת יוצאת את משמחת גם את עצמך

וגם את חברה שלך=]]]]]]]]

(אז למה פשוט לא לסמוך על ה' מההתחלה?!)

אני אוהבת אותךBreathing Fireאחרונה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך