המרכזית והאם זה חוקי ההורים שלי לא רוצים שאני יעביר את הלדרמן שלי אז אם אני יתן להם הוכחה טובה אולי הם יסכימו הלדרמן הוא wave צריך תשובה מהר אם אפשר
נ.ב.הם לא רוצים כי היה מישהו ביישוב שלנו שעצרו ופתחו לו תיק במשטרה כי היה לו זיוף של לדרמן
כל פעם השומר בדבר של התיקים פשוט שואל : "יש לך לדרמן?" ואז אני עונה עם חיוך: "לא.. זה אולר שווצרי.. " =) וזהו..
פעם אחת בקשו גם שאני אראה אבל אין להם בעיה עם זה..
והם לא יכולים לקחת לך את זה, יש שם מלא שחוזירם מטיולים וכו', אין מצב שייקחו לכולם אולרים
וואו, אפשר לחשובב.. לדרמן!!
מאסר עולם, אולי?
חח.. אפשר לחשוב!!
וזה אפילו לא כזה חד... מניסיון...

או שאולי אח שלי פשוט הרס את שלו? ישמצב? אעע.. לא משנה..
אבל כשאני עובר אני פשוט מראה אותו למאבטח והוא לא אומר כלום
פעם אחת ניסו באמת לשאול למה יש לי את זה ומזה וכו' ואמרתי להם שאני מתעסק בכל מיני דברים וזה כלי שימושי
זה לא סבין זה סה"כ אולר וזה שימושי ונתנו לי לעבור
במקסימום שים בנרתיק ומתי שאתה שם את הפלאפון בצד שים גם את זה עם הנרתיק בצד או בתוך הארנק שתה שם בצד ואפחד לא ישים לב
ותמיד נותנים לעבור.
אני שונאת שמבקשים ממני להוציא תאולר,
אז שעוברים במכונת שיקוף של הגוף- אני שמה את האולר בתיק בכיס חיצוני.
ואחרי שעוברים אני מהר מוציאה את האולר ושמה בכיס.
ומכניסה את התיק למכונת שיקוף בלי האולר.
בכותל זה יותר בעייתי ואי אפשר לעשות את מה שאמרתי קודם.. (כי המכונת שיקוף לגוף ולתיקים ביחד)
אם יש לך אולר יותר רציני לא יתנו לך להכנס איתו לכותל ותצטרכי להשאיר אותו אצל המאבטח.. די מעצבן..
מה העניין לעבוד עליהם??
אני פשוט שונאת שאנשים לא קולטים שאלה האנשים שמגנים ע-ל-י-נ-ו.. אז לא נוח לי להוציא מוש מהתיק אז נעבוד עליהם?! זה נראה לך הגיוני?
אם הם מבקשים משהו זה בשביל הבטחון שלך ושל כל אחד בתחנה מרכזית, אני בטוח שלא היית רוצה איזה ערבי מוציא את הסכין מהר מהתיק לפני שהבטחון יראה רק כדי לא להעביר את זה במכונת שיקוף
העברתי בשיקוף את התיק ואז שאלו אותי מה יש לי ואמרתי אולר בקשו ממני להראות אותו הראתי (הם לא באמת הסתכלו.. ) ונתנו לי לעבור 
חחחח
אם ישאלו אותך בשביל מה זה תגיד שאתה רוצה לבצע פיגוע דקירה כדי שתהיה מפורסם בכותרות...
ככה הם יבינו שזה הדבר האחרון שאתה תעשה...
וזה מה שמנסים לבדוק..
את התגובה שלך.. אם אתה מפחד להראות את זה זה סימן לא טוב..
חוץ ציזה הם בכל זאת אנשים.. אז מה כבר הם יעשו לך אם תראה להם... ושאתה אומר להם בצחוקים זה עושה מצב רוח.. אז מהכפת?
רוב הפעמים הם באמת יעבירו אתכם ולא יעשו כלום אבל תכלס הם יכולים לדפוק אותכם ולעקב אותכם לחקירה על זה שאמרתם את זה ונכון שזה היה בצחוק אבל הם עושים את זה כדי להפחיד שאנשים לא יצחקו עליהם (אני אישית שמעתי כזה מקרה!)
ישלחו את הבודק הבטחוני לפסיכיאטר אם הוא יגיב כמו שאתה אמרת.(אלא אם כן תבוא לשם עם כובע גרב של מחבלים עם סרט ירוק וסכין 20 ס"מ עם מבט של "אני רוצה להרוג עכשיו").
בס"ד
שלפני שלוש שנים (פלוס מינוס) הלכתי עם האוולפנא שלי למערת המכפלה וממש בכניסה למערה לקחו לי ולחברות שלי:מספריים, מסרגות, וסכין חד פעמי!!!!!!
החטפתי הלם!!!מה נסגר?!![]()
ישר נזכרתי בשרשור =)
בקשו ממני להוציא את זה מהתיק, להראות להם, ואז החזירו לי..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים