נ-מ-א-ס ל-י-!אנונימי (פותח)

היא מצאה את הנקודה הרגישה שלי. היא מוצאת כל הזדמנות לפגוע לי בה. היא יורדת עלי. פוגעת.
והיום שוב. על הבוקר היא זרקה משהו, וזהו. הרסה לי ת'יום.

דיייי אני לא יכולה כבר!!!!!!!!!! זה בת מהכיתה שלי, בעבר חברה טובה,אני מפחדת שאני פשוט יום אחד יתעצבן עליה, יוציא הכול, ויגיד דברים שאני לא רוצה לומר!!!

אני יודעת שחלק מהסיבות שהיא עושה אתזה , זה פשוט מקינאה. ואני ממש ממש לא אחראית לדבר שהיא מקנאה בי!

אנשים מלעשות?????????? אני עומדת על סף ****!!!!

ואין, אין מצב לדבר איתה עלזה! היא בת תינוקית, שתיקח את השיחה לכיון אחר, תכחיש, תשקר, תצחק, תספר לכולם, ורק יותר גרוע יצא לי מיזה!!!!!!

תהי צינית חברותי תתני לה מילה טובה תוך שבוע אוליאביי

היא גם תחזיר לך מילה טובה לכי תדעי 

אבל רק בשביל הפרוטוקול:כ דאי לך להקדים אותה כדי שהיא לא תספיק להגיד לך את המילה הרעה ועוד לפני אנשים 

אני הייתי הורג בן אדם כזה ברצינות !!!!!!!!!!!!!!

אבל למשל אמרה לך משהו כמו "איזה קרציה" אז תחייכי את החיוך הכי מאושר שלך ותעני לה שאת לא ספיישל כמוה 

סוף סיפור 

חיוך עם קצת ציניות ושהיא תסתום את הפה הגדול שלה!!!

פרח

מותק--אני פה באישי!הדרולה!!
מכירה את הסוג הזה של האנשים..זכוכית מגדלת

הלוואי והייתי יכולה לעזור לך..

עזבי, תתעלמי (אני יודעת שבתכל'ס קשה להתעלם) היא לא שווה את הצער שלך!

היא תגדל, ותישאר בנאדם ממורמר שלא נעים להיות בחברתו. ואת תלמדי להתמודד עם אנשים כאלה. בדיוק כמו חיסון.

מקבלים קצת מהמחלה כי שהגוף יתמודד איתה בעתיד..

המון המון בהצלחה צדיקה

''הנעלבים ואינם עולבים, שומעים חרפתם ואינם משיבים, עליהם הכתוב אומר- ''ואוהביו כצאת השמש בגבורתו'' ''

<אנונימי (פותח)

אביי- באמת להחזיר בצניות שפוגעים בך זה עוזר, אבל במקרה הזה- רוב הפעמים שהיא פוגעת בי, היא עושה את בעקיפין, נגיד בנות ששומעות אתזה לא מרגישות שהיא פגעה בי. אבל אני נפגעת ועוד איך!...

וזכוכית מגדלת- ניסתי מלא להתעלם זה פשוט לא עוזר! גמאני לא מבינה איך לא נמאס לה, אחרי שאני מתעלמת  כל הזמן ממה שהיא אומרת!....

אשמח לעוד עזרה....

את זה מדריכה{המדהימה} שלי כתבה לי שהיתי במצב כזה..הללי נפשי

אשרייך שאת שותקת!!

זה הכי קשה שבעולם לשתוק לבן-אדם שפוגע בך שוב ושוב.לא לענות,לשמור בבטן.

ות'כלס את יכולה עכשיו "לצאת" עלייה ולהתעצבן ולכעוס,אבל לא.את בחרת בדרך ה נ כ ו נ ה שהיא להבליג-מה שנקרא "עבודת המידות".

אנחנו באנו לעולם הזה בכדי לתקן משהו..לתקן את עצמנו.

בתורה ישנו סעיף שנקרא "אהוב את התוכחות" שזה אומר תאהב את הביקורת שמביאים עלייך. כי ממנה תשתנה ותגיע לתכליתך ותהא אדם טוב יותר.

גם אותה חברה שלך צריכה יותר אחד לעמוד לפני הקב"ה לאחר 120 שנים טובות וארוכות ובעז"ה גם לאחר שעשתה את תיקונה בעולם הזה.

עלייך מוטלת האחריות להגיד לה (וכמובן שבצורה יפה) שההתנהגות פוגעת בך ואת ממש מעוניינת ללבן איתה את העיניינים ושתסביר לך למה היא מתנהגת אלייך כך.

אני בטוחה שאחרי שתדברו יחד,לבד,בצד הכל יהיה הרבה יותר מובן.

ב"הצלחה צדקת=]

קפיץץ........אנונימי (פותח)
מוכר... תנסי פשוט להתעללםםם!כן, ככה! עד שהיא תפסיקנועוש=]]!!
מוכר ובעוד אך מוכרר!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)

כמו שזכוכית מגדלת אמרה וכמו שבת חיל אמרה הם אמרו דברים שיא הנכונים זה קשה קצת אני היתי בדיוק כמוך אבל גם אחרי שהיתעלמתי לא הפסיקו[זה היה חבורה(עוד יותר גרוע)]ואז אחרי שבוע שבועיים אחת מהם פשוט התחילה לדבר איתי כי היא רצתה לשחק אם מישי שהיא גם חברה שלי וגם חברה שלה היא מבחינתה לא התערבה לנו....והיא גם חשבה שהיא תינוקת אבל בכל זאת היא רצתה ליהות חברה שלה!!!

אז היא אמרה  להם רק אםפ הן משתפות אותי אז הן שיתפו, ואז הם התחילו לדבר איתי על איזה מצחיק היה ואיזה כיף היה וזה.......ואז כה הישלמנו...לא כמו תינוקות "רוצה שולם?!"כמו שילדה אחת מהכיתה שלי עושה.......

פשוט זורמים אם העניין!!!!!!!!!!!100% זה עובד תנסי לבקש מחברה טובה שלך!!!

נ.ב.מאמי אני פה בשיחה אישית אם את רוצה עוד פירוט.....מוזמנת!

"תתני לה מילה טובה ואולי היא תפסיק"אביי

תעשי לי את זה כטובה אישית ותתקעי לה מילה טובה 

נראה אותה 

חצ'מזה אני עד כיתה ח' כל היום ירדו עלי ונהייתי בן אדם מגעיל שאנשין כמעט ברחו ממנו 

ת'אמת גם לי היה נמאס מעצמי והייתי שקועה בעצמי אז לא כדאי לשמור את כל המרירות בלב זה הורס את הבנ"א וחבל עליך נראה שיש לך זהב!!!!!!!!!!!!!!!!

מבינה אותך...סולמנדרה

ומנסיון...

וקחי עוד משו לעידוד..

עם מקנאים בך אז יש במה...

ב''הצלחה ענקית כמוך!

זאת שפתחה את השירשור, באיזה כיתה את?אנונימי (פותח)
לדעתי...=====

הכי טוב זה לנסות להתעלם... לפעמים אתה מנסה לזרום עם זה אפילו שזה כבר לא מצחיק אותך בשביל לא להראות שנפגעת.. ואתה אוכל את עצמך מבפנים... ולכן פשוט ל-א להתייחס למה שהיא אומרת אפילו לא להסתכל עליה.. אלא לפנות לעניינים אחרים...גם אם זה הדבר הכי טפשי כמו איזו מילה לא יפה.. פשוט לא להראות שזה מעניין אותך...

*בת חיל- לענ"ד "אהוב את התוכחות" זה ממש לא מדובר על ילדה שכל הזמן פוגעת ומעליבה ללא סיבה/סיבה לא ידועה...כי זה לא ביקורת ובטח שלא ביקורת בונה....את הביקורת הבונה באמת-האדם מבקש לעצמו וממישהו שהוא סומך עליו ולא להפך.. כי ההפוך מזה זה בד"כ אנשים שהיו מתנהגים במקרה זה או אחר בצורה שונה ,היו רוצים להשמיע את הדעה שלהם ולא באמת כדי לשנות משהו{ וגם אם כן- זה בד"כ לא עוזר}...זה מאוד תלוי איך ומי אומר את זה... ולכן>>> לקבל מאותה ילדה ביקורת וללמוד מה-"ביקורת" הזו דברים לא נכונים ולהתייאש זו לא הדרך...

לסיכום-השתדלי לעשות ה-כ-ל כדי להתעלם מהדברים הנאמרים לך/ עלייך [מעשים שלא יפגעו בילדה וכמובן שיחסכו ממך רגשי נחיתות מיותרים ] וברור של-א לקחת את ההערות באופן אישי...[תסתכלי גם אם היא עושה את זה לעוד בנות- יכול להיות שזה בכלל לא אישי אלא ככה היא מורגלת...] [כדי לוודא שהיא לא פגועה ומצד שני להבהיר לה את עמדתך והרגשתך אולי בכ"ז כדאי לך לנסות לדבר איתה ויכול להיות שבשיחה אישית שאין לה על מי לעשות פוזות ודאווינים היא תהיה יותר בוגרת...] ואם ברור לך שלא עשית כלום- פשוט תעבירי את ההערות חסרות התועלת האלה כמו זבוב...

שיהיה בעז"ה רק טוב!

וואלה יודעת מה....אורי=]

אני למדתי לחימה מסוימת איזה שנה ועכשיו המשכתי בלחימה אחרת,
ושמתי לב שבשתי הלחימות שאני לומד,
ברגע שמתעצבנים ומרביצים,אמנם נצחת אבל בעצם הפסדת.
ויש עוד לחימה שהיא הלחימה לפי דעתי היא הלחימה הכי טובה,
ללחימה הזאת קוראים "שתיקה" והיא הכי עוזרת במקרים כמו שלך....[מניסיון...]
הרבה פעמים קרה לי שילדים קטנים באים ומציקים לי,
ואני יודע ש "בנגיעה קטנה" ואני שולח אותם קיבינימט,
אבל....אמנם שלחתי אותם קיבינימט עוד שבוע הוא חוזר ומציק....ובעצם לא יצא מיזה כלום...
וו....יש עוד משו בלחימה הזאת שלא הזכרתי קוראים לזה "זרימה עם היריב" היא צוחקת עלייך,
תזרמי איתה תאמרי לה נכון נכון את צודקת.....היא תרגיש שלא כיף לעצבן אותך,לא כיף להציק לך,
את יודעת למה???אז בואי אני יאמר לך,כי את לא מתעצבנת,את לא סופרת אותה ממטר!!!!
בהצלחה....=]]

מותק...עץ על מים

רוצה להתעודד?

אז תצאי מנקודת הנחה אמיתית

איזה? היא שליחה של הקב"ה! 

זה לא היחא עשתה את זה אבא'לה שלך ושלה ושל כולנו עשה את זה לטובתך...אנחנו לא יכולים להבין למה וכמה ואיך....

תאמיני שהיא מקל של הקב"ה....

עם בנ"א יבוא אלייך עם מקל וירביץ לך עם המקל תכעסי על המקל?? לא נכון? אז ככה זה גם במציאות...

אני יודעת שמעשים זה הרבה הרבה הרבה יותר קשה....

תעשי תמאמץ הקטן הזה של לדון אותה לכף זכות זה משתלם....

היה לי מקרה...!

ועם יש לך עם מי אז אולי תתיעצי עם מישו שמכיר אותך ואותה....

מקווה שעזרתי טיפה

בהצלחה ענקית!!

אף אחד לא שווה תדמעות, כפרעעע!!!!אביה =)

גם כשאני הייתי ביסודי הייתה לי מישהי כזאת..

לא זוכרת מה עשיתי.. נראלי שפשוט נתתי לזה לעבור..

אני יודעת שזה לא נשמע מעודד.. זה ממש קשה, באמת..

תהיי חזקה, אחותי!!

ווואיי איזה חמודים אתם!!!!!!אנונימי (פותח)

ממש ממש עודדתם!! אבל מה שלקחתי מהתגובות שלכם, בעיקר- זה להבין שזה הנסיון שלי, לנסות להתגבר, ו... נקווה שהיא תפסיק עם זה מתישהו!! (שתבינו זה לא תקפופה קצרה, זה כבר יותר משנתיים...)
לכל שאר האנשים שנתנו עצות--- ממש ממש תודה, אבל לצערי הכל כבר ניסתי וזה לא הולך

סבמבה- אני בכיתה ט'...

הרב ארוש כותב:עדידפ

בספר בגן האמונה שאם מרע לך (עושה לך משהו רע) זה מתחלק ל-2:

1. קבלה מתוך אמונה שה' מביא עלי את זה- בגלל יסורים מכפרים, בגלל שזה התיקון שלי, בגלל שיש לי פה ניסיון או בגלל שהוא יודע שכך אני אגיע לתיקון שלי הכי טוב. פיתרון, להתפלל על זה. שיהיה ברחמים, שיתן כוח להתמודד ושיסלח. תסלחי לה גם את על הכל מכל הגלגולים

2. רחמים על אותו שליח מס שהוא זה שנבחר להיות המזיק. סליחה סליחה ושוב סליחה.

אם את רוצה תשלחי לי כתובת ואני אשלח לך תיקון הסליחה הארוך בדיסק. זה יביא אותך למקום שלו יותר

בהצלחה! עבודת השם היא חיינו

שאפואנונימי (פותח)

כל הכבוד

היי נשמהאנונימי (פותח)

תני לזה לעבור מעלייך,אל תיכנסי בזה.אני מאד מזדהה איתך,המון קנאה יש בחברה,זה לא נעים,אבל זה יתאזן אם תרפי ולא תתני לה להוציא אותך מדעתך.פשוט תני לתקופה הזו לעבור בשלום בלי זעזועים עד כמה שאפשר.נשיקה וחיבוק ממני.

תני לזה לעבור מעלייךאנונימי (פותח)

תני לזה לעבור מעלייך,אל תיכנסי בזה.אני מאד מזדהה איתך,המון קנאה יש בחברה,זה לא נעים,אבל זה יתאזן אם תרפי ולא תתני לה להוציא אותך מדעתך.פשוט תני לתקופה הזו לעבור בשלום בלי זעזועים עד כמה שאפשר.נשיקה וחיבוק ממני.

תקשיבו שניה...אנונימי (פותח)

החלטתי לקחת את כל מה שכתבתם פה ולישם..... אבל במקביל החלטתי להיות אדישה אליה...

אבל הבעיה שהיא זאת שמתחילה להיפגע! אוףףף !! מה אני יעשה ??? זה קשה לעשות את כל מה שאמרת אבל בלי להיות אדישה כלפיה! זה פשוט מחרפן!!

אבל מצד שני אם אני יהיה אדישה כלפיה היא תתחיל להיפגע ולריב איתי!

וואי נשמה - כנסי..אספרנזה

לפי איך שזה נשמע (או יותר נכון נראהקורץ) - המצב הוא כזה - חברה טובה שלך לשעבר, בת מהכיתה מוצאת ת'נקודות הרגישות שלך ופוגעת בך. את אומרת שזה כנראה בא מקנאה - אז כנראה שבאמת יש במה לקנאות, אז קחי זאת בתור מחמאהחיוך גדול. לקחת על עצמך לשתוק, להתעלם ולהחליק איתה ביחד- זאת לפי דעתי (וכנראה גם לדעת כולם) הדרך הכי טובה. קשה, אבל עובדת. אז זה מה שעשית, ונהייתי אדישה. נו ברור. נורמאלי ומוכר -  אבל היא מתחילה להיפגע..

אמממ..

כמה דברים:

1. לדבר. תאמיני לי - לדבר תמיד עוזר. ואם לא - זה אפפם לא עושה ת'מצב גרוע יותר. אז אמרת שהיא לא תבין, כי היא תינוקית - so what? תנסי נשמה - לא יזיק! מנסיון!

2. אם לא עובד, ואתן לא מצליחות "להגיע לפשרה" (לא מצאתי ביטוי יותר מוצלח) - אם היא פוגעת בך, את מתמודדת עם זה בדרך שלך ובסופו של דבר זה פוגע בה והיא תתחיל לריב איתך - אז מה יכול לקרות? מריבה? ת'אמת - מאיך שזה נשמע - (לא מחייב אבל..) - היא לא נשמעת חברה נחמדה כ"כ- אז אם היא תריב איתך, אז תפסיקו להיות חברות - ונראלי שזה יעשה לשניכן טוב!

תחשבי על זה ככה:

גם אם את לא רוצה לריב ולעשות בעיות - מי הכי חשובה? את! זה אולי נשמע קצת אגואיסטי, אבל בן אדם לא אמור לסבול ולבכות בגלל זה כל הזמן! את הכי חשובה! אז אל תתני לה להרוס אותך!

אם לוותר על קשר יחזיר לך את השמחה ואת הביטחון העצמי - כן, זה שווה את זה!!

זאת גם דרך לא פשוטה - אבל אם אין ברירה - אז את הראשונה! את לא תתני לפגוע בעצמך כדי לא לפגוע באחרים - יש מבין?

אז לסיכום: ברור שהדבר הראשון שאת עושה זה לדבר איתה. אולי היא תפתיע אותך לטובה ותראי שזה יעבוד ובסוף בעז"ה תחזרו להיות החברות הכי טובות. לא עובד? חבל, אבל זה גם לא יכול להמשיך ככה - ולכן קחי ת'עצה השניה, ותתפללי לקב"ה שתקבלי החלטות טובות ותוציאי תוצאות.

אז המון בהצלחה בעז"ה נשמה, ומקווה שיעבוד בשבילך!!

קבלי חיבוקנשיקה

ואם יש בעיות ואת רוצה להתייעץ - אני פה באישיחיוך גדול

אוי אני כל כך מכיר את זה...tompak

ואצלנו זה יותר בעיה להיעלב למה אנחנו בכלל ניחשב תינוקים בקיצר אצלי ירדו עליי איזה חודש על

משהו ובאיזשהו שלב פשוט פוצצתי לו את הפנים אבל אל  תקחי ממני דוגמא... (ד"א עכשיו אנחנו חברים ממש טובים)

לך, השואלת היקרה מאוד!אנונימי (פותח)

שלום לך השואלת,

אני מכירה את התופעה הזו מקרוב מאוווד, הדרכתי בבני עקיבא, והייתה לי חניכה שקרה לה סיפור דיי דומה לשלך.

ניסיתי לעזור בכל דרך שרק יכולתי בתור מדריכה, אבל לשוא, שום דבר לא עזר. בוכה

זו באמת בעיה אמיתית ועצובה בצורה עצומה!!!עצוב

הלוואי ויכולתי לעזור לך, אבל לי, לא הייתה לי הצלחה  (גדולה)...

מה אומר לך או אייעץ?

תפילה!!!כוכב ה' חוקר כליות וחופש כל חדרי בטן,

מלךרבש"ע גם יכול לגרום לאותה מישהי, פתאום יום בהיר אחד,

אפילו לאהוב אותך!!! פרח

רק אל תפסיקי להיות את!!!! היי' את. עצמך. יש לך חלומות. יש לך תכונות. יש לך רצונות. כל אלה מיוחדים רק לך. לכי עם האמת שלך בכל הכח! אולי אולי אם היא תראה זאת, היא תפסיק להתנהג כמו שמתנהגת... אני מקווה!

בע"ה, תשועת ה' כהרף עין! ה' אוהב אותך! (וגם אני!).

בתפילה, בצפייה לגאולה

ובאהבת ישראל,

הללויה.

בלי הסברים, חד וחלקאנונימי (פותח)אחרונה

את תלמדי בחיים, בהרבה מקרים שיהיה עליך להתעמת מול המציאות. גם אם קשה לך עכשיו, ואת לא מוכנה ( או היא לא בשלה) לדון על כך, פשוט  ותגידי " חברה יקרה, תראי - הקשר שלנו לא עושה לי טוב, הוא מזיק לי. לכן- או שתעשי חושבים, או שנעשה פסק זמן" וזהו!!! אל תוסיפי מילה, אל תכנסי לדוגמאות ולדיונים, זוהי ילדה של כח ואין לך סיכוי לצאת איתה בראש אחד.

תגידי לה שאת אוהבת אותה אבל כאן הגבול שלך, את לא סמרטוט.!

אני מבטיחה לך בעז"ה שאם תעשי כך, יקח זמן, אבל בלי חוסר נעימויות והחברה תזהר יותר בדבריה.

להגיד משפט בלי להוסיף, אל תחזרי על המשפט פעמיים ואם היא תשאל תגידי " אני אמרתי את שלי, עכשיו תורך לחשוב" וזהו!!!!! לא לענות, לא ליפול לדיונים, לא להמשיך בשיחה, תני לה חיבוק ותלכי

בהצלחה!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך