ראיתי אצל חברות וכאלה חוברות הדרכה שעשו להם.. כזה מלא טיפים ועצות לקראת ההדרכה..
וכזה דף על מערכי פעולה וכו'..
קיצר, למישו פה יש דפים כאלה? או קטעים יפים כאלה? אני פשוט חולה על זה!
או איזה אתר טוב כזה.. משו מגניב כזה
תודה נשמות^^
Michal1ראיתי אצל חברות וכאלה חוברות הדרכה שעשו להם.. כזה מלא טיפים ועצות לקראת ההדרכה..
וכזה דף על מערכי פעולה וכו'..
קיצר, למישו פה יש דפים כאלה? או קטעים יפים כאלה? אני פשוט חולה על זה!
או איזה אתר טוב כזה.. משו מגניב כזה
תודה נשמות^^
Michal1
שלבוקיתאני מדריכה כבר שנה שלמה, וזה דבר שמאוד מהנה אותי! נכון, אני ממש לא אוהבת להכין את הפעולות, אבל אני ממש נהנית להעביר אותם1 נכון, ההתלהבות ירדה קצת, אבל לא צריך להוריד אותה מההתחלה!
ואי אפשר להגיד עלי שאני סתם מתלהבהת, כי עשיתי הרבה בירורים עם עצמי לפני שניכנסתי ועוד יותר לפני שהחלטתי להישאר עוד שנה...
אגב, מדריכים וותיקים- כדאי מדי פעם לעשות ריענון, להבין אם אני באמת רוצה להישאר ואם כן, אז להחליט שלא נישארים, אלא מתחילים מההתחלה, עם כל ההתלהבות, אבל הפעם עם נתוני התחלה יותר טובים- גם התלהבות וגם ניסיון! תנסו, זה עובד מצויין!
ומיכל, אם את צריכה עזרה, מוזמנת בשמחה לאישי, באמת!
אם אתה לא נהנת, זה עניין אחר..
אבל יש מלא מדריכים שכן נהנו וחבל להוריד ככה את המוטיבציה למי שרוצה להכנס
אני אישית הייתי שנתיים ובת'כלס- נהנתי!!
נכון היו קטעים שהתחרטתי שנכנסתי בכלל, אפילו הלכתי לחפש סניף אחר באיזשהו שלב.. אבל נשארתי ונהנתי, נתנתי וקבלתי, אהבתי את החניכים והם אהבו אותי חזרה..
באמת היו פעמים בכ"כ לא היה לי כח להכין פעולה וזה כ"כ לא היה במקום עכשיו הסניף אבל אלה מקרים מועטים
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים