אתם יודעים??
פתאום התחיל להפריע לי שבשירים שאני שומעת אין מסר... לקח, מוסר- השכל.
סיפורים...
--אתם לא חייבים לענות על זה, פשוט רציתי לכתוב את זה איפשהו, לשתף--
אתם יודעים??
פתאום התחיל להפריע לי שבשירים שאני שומעת אין מסר... לקח, מוסר- השכל.
סיפורים...
--אתם לא חייבים לענות על זה, פשוט רציתי לכתוב את זה איפשהו, לשתף--
אפילו אם המסר הוא "תאכלו בננות, כי בננות זה טעים" זה גם מסר.
יודעים מה? בגלל שאני במצברוח מתאים, וגם די משעמם לי (ואם אני יקום מהמחשב אני יצטרך ללמוד למבחנים..
) אני יעשה לכם סקירה על מסרים בכל מיני שירים...
ערך מוסף- בכל דבר בחיים רפשר למצו מסר!!!
נשימה- חן אהרוני ואסתי גינזבורג- אני נושם משמע אני קיים!! בלי לנשום מתים..
waka waka-shakira- סמבינה בינה אה אה וואקה וואקה אה אה.. זה מסר ממש חשוב לחיים!!!
ברחוב- חן אהרוני- רחוב יכול להיות גם יבש וגם רטוב באותו זמן, מותר ללכת בכביש, גשם זה חם (לבעור מחום ליפול עם הגשמים) אה, וגם- כשיורד גשם תיזהרו לא ליפול
כאב של לוחמים- עידן עמדי- אם יוצא לכם ערב אחד להיות לבד- תכתבו מכתב
אורות- אברהם טל- אם האור מהבהב כשמנסים להדליק אותו- חכו 2 שניות, ובינתיים תחשבו על החיים שלכם.
אני אש- רן דנקר ועילי בוטנר- לכו לישון ותחלמו הרבה. אבל לבד!
אני חוזר-דודו אהרון-(וואו, זה יישמע טוב..)- לא לוותר על המטרות שלך!!!
עוד אח אחד- הדג נחש- לא תרצח
down- jay sean- רדו למטה, ועוד קצת, ועוד קצת, ועוד..יופי.
שיר מעולה לשמוע במדרגות בדרך למטה..
יאללה, נגמר לי הכח לחפירות..
כשיהיה לי כח אני ימשיך.. יומטוב...
(בואנה, אני מסטולהה!!!
)
כפרעלייך!!=)תמשיכי הצחקת אותייי =][= !!!
אבל דוגרי רציני... ברור שאתה כותב שיר גם בשביל לפרוק, להוציא..
אבל.. שירים שממש מצליחים (ואני כרגע לא מדברת על מזרחית.. אלא על שירים כבדים יותר.. שלא התפרסמו בגלל המוזיקה)... קיצור אז נגיד בנאדם שכותב שיר על עד כמה הוא בודד.. וואאוו! אוקיי.. צודקים.. עצוב. נוגע ללב. אבל למה בגלל זה השיר שלך זוכה לפרסום?! -מילא תוסיף עוד בית על איך יצאת מהמצב.. משהו שגם יועיל לנו, לא רק יכניס אותנו לדיכאון.
מבינה אותי?
גם אני חשבתי על זה פעם..א
בל לשירים כאלה קוראים שירי דיכאון.. וזה מה שהם..
בס"ד
לא חייב להיות מסר חינוכי בכל דבר..
כמובן שזה הרבה יותר עדיף, וכמובן שכל עוד אין בזה תכנים לא טובים, אז מה רע?
ובטח שחייב להיות מסר ..
וכמה שאת לא רואה (שומעת
) אותו- סימן שהוא יותר סמוי [וואי-הבנה חדה..]- וכנראה שגם פחות חיובי...
אפשר לנחש מה את שומעת?!?!
בטח זה נשמע מאד מאד מטיף ..![]()
אבל אני אישית התחלתי כבר כמה שנים לשמוע רק שירים יהודיים... שאני יודעת מאיפה הם באים ולאן הם הולכים-
זה קשה!
הם הרבה הרבה פחות איכותיים (ובטח פחות מגניבים ומקובלים סביבך... ;) )
אבל את יודעת שזה הדבר הנכון...
כי שירים מחדירים לך ת'מסר שאת אפילו לא יכולה להתמודד מולו ולבקר אותו...
הסתבכתי קצת עם הניסוח..אבל נראלי הבנת...
בהצלחה!!!
למה כ"כ משעמם פה?????
או לשטו"ל
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.