כן מיטל וחדווה- זה היה שקוףף..

ולכל מי שאמר שזה הזוי שאף 1 לא רוצה לקנות חולצה של ההשבעה- אז ככה,
הרבה מהבנות בכלל לא רוצות לבוא להשבעה.. הם מתכננות פשוט ללכת הביתה... זה יעני אחרי הלימודים ישר...
הזויי?
כן מיטל וחדווה- זה היה שקוףף..

ולכל מי שאמר שזה הזוי שאף 1 לא רוצה לקנות חולצה של ההשבעה- אז ככה,
הרבה מהבנות בכלל לא רוצות לבוא להשבעה.. הם מתכננות פשוט ללכת הביתה... זה יעני אחרי הלימודים ישר...
הזויי?
איזה מעפנות!
לא רוצות לבא להשבעה?
בס"ד
יש לי טראומה לכל החיים!!!
אוך, אוך...התמימות!!!חשבתי שההשבעה תהיה יום למחרת, והתקלחתי והחלפתי בגדים לפיג'מה! ואז השמניסטיות חטפו אותנו בערך...והסתובבתי בעיר עם פי'גמה!!!!!פדיחות של החיים!!!!יש להם מזל שאף אחד לא מכיר אותי בעיר הזאת ושחברות שלי חמודות=]=]
הזוי בהחלט!!!!ב2 ההשבעות שעשו לי ממש נהנהתי (לאור ההעובדה שניצחתי את חברותי האומללות בהתערבות!!! יצאתי הכי נקיה מכל השבט שלי!!!מוחעחעחעחעח!!!ומחוץ מהעובדה של סיפור הטרומאה היה כיף בטירוף!!!)
אז הם לא רוצות לצאת ובסוף הם ממש ישמחו שהם יצאו, וגם אם לא, הפסד שלהם!
פשוט לא להיות שם!!!
לא התעללו בנו.. אנחנו התעללנו בהם...
אין... היה שופך...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים