מחפשת שירות חדש...אנונימי (פותח)

בס"ד

היי!

יש לי בעיה עם מקום השירות.

אני עובדת בקופ"ח בעבודה משרדית ואני לא מסתדרת עם הצוות.

אני חייבת לציין שהייתי בתחילת שנה בקופ"ח בכפר סבא ולא נהנתי וחזרתי לעיר שלי נתניה גם בקופ"ח.

אני מחפשת מקום שירות לא משרדי ושהוא יהיה בנתניה והשעות הן מ8:00-16:00 ולא כולל יום שישי.

זה יכול להיות בבית ספר יסודיים או בלניאדו או משו כזה... זה לא משנה לי, אבל רק לא עבודה משרדית.

בבקשה תעזרו לי למצוא שירות בנתניה ואני אודה לכם מאוד=]

המוני תודות על העזרה!

יו, עשית בכללית?רחלקה

בעזהי"ת.

לא מכירה תקנים משרדיים בנתניה, אבל אני מאמינה שאם תפני לאגודות השירות השונות הם יישמחו לעזור לך...

ב"הצלחה!

כן, הייתי בכלליתאנונימי (פותח)

בס"ד

אני נמצאת במרפאה קטנה שאני הבת שירות היחידה שם ואני בעיקרון במשרד עם המנהלת והיא עושה לי המון בעיות...

יש לך אולי מושג על גני ילדים או בתי ספר בנתניה שיש להם תקן פנוי?

או להבנתי יש בבית חולים לניאדו במחלקת ילדים תקן פנוי... אבל אני מקווה שזה רלוונטי שמה...

נ.ב. אני בת שירות של האגודה להתנדבות.

ותודה על העזרה

יש תקן בתיכון דתי בנתניה ..רותי7

בפורום כיפה פירסמו את זה:

דרושה בת לתקן בתיכון דתי בנתניה.

התקן הנו חלק מגרעין נתניה וכולל דיור.

עבודה מאתגרת ודורשת - לבת עם ראש גדול והמון רצון לתרום!

לפרטים: צורית - 052-6070632

נמ.הסנה-בוער

בס"ד

אם את שנה שניה- באולפנית בר אילן מחפשים מדריכה, שווה לבדוק אם זה עדיין רלוונטי.

בתי"ס יסודיים- תחשבי איזו אוכלוסיה את רוצה, איזה איזור, וכו'- ותבדקי אם רלוונטי- ממש לא חסרים בתי"ס... (תחכמוני, רש"י, רועי קליין- כדאי לבדוק אם נשארו תקנים- דברי עם הקשריות או אם ההנהלות בבתי"ס).

יש לך את טירת הילד- אבל זה אומר לא לחזור הביתה כל יום- ואני לא בטוחה שנשארו תקנים.

ובקיצור- דברי עם הקשריות שלך .

אז ככה...אנונימי (פותח)

בס"ד

אני שנה ראשונה ואני בוגרת בר-אילן ולא בא לי בינתיים לחזור לשם חחח

בקשר לבתי הספר-אוכלוסייה דתית לאומית די תתאים לי. רועי קליין ותחכמוני זו גם אפשרות מעולה בשביליחיוך

בבית ספר עוזיאל יש שם תקן פנוי? אני בוגרת הבית ספר ואני מכירה שם את המנהלת (שהייתה מורה שלי בכיתה ט' קורץ) ואת המורים ואני יכולה להסתדר שם דווקא=]

ובקשר לטירת הילד-אני מכירה גם טוב את המקום והבעלים ואני נמצאת שם די הרבה בלי שום קשר לשירות ואני יודעת שזו עבודה די קשה... אני אוותר על טירת הילד..

המון תודות!!! נתת לי אופציות מעולותחיוך גדול

יש לי עוד שאלה קטנהאנונימי (פותח)

יש אפשרות לעבור מאגודה לאגודה?

עקרונית כןרחלקה

בעזהי"ת.

אבל בתקופה הזאת של השנה זה קצת בעייתי...

ככה הבנתי.

אבל הכי טוב שתשאלי את הרכזות.

סבבה! תודה=]אנונימי (פותח)אחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך