בס"ד
בנות יקרות-
אני רואה שיש פה כל כך הרבה בנות שמחפשות שירות/שמתלבטות/שעוזבות ונראה להם כאילו הכל מייאש..
אז אני רוצה לספר את הסיפור שלי..
אני כבר סגרתי והכל היה כבר נראה כמסודר.. פתאום שבוע לפני תחילת השירות התברר לי שיש לי בעיות עם הדיור...מצאתי עצמי שבוע (!!!) לפני תחילת שירות מחפשת בייאוש אחר מקום שירות אחר...כן כן אני שחשבתי שהכל סגור וכולם אמרו "ואו פשוט תפור עלייך קומונה"...וכל הבלה בלה הזה...מצאתי עצמי חסרת מוטיבציה וכח...
ואז פתאום נזכרתי באיזו רכזת גרעין שהתקשרה אליי בזמנו ואמרה :"*** -אם יש לך חברות שמחפשות שירות תגידי לי כי יש לנו גרעין מעניין להציע.." .החלטתי להתקשר אליה ולשאול אם עוד יש להם תקנים פנויים...בסיעתא דשמיא ענקית הגעתי ופתאום הכל תקתק מצאתי גרעין עם אנשים מדהימים יום ראשון דיברתי איתה שני באתי לראיון+ראיון בתקן וב"ה הכל קרה כל כך מהר! בשלישי כבר הכל היה סגור ! זה היה פשוט סיעתא דשמיא אדירהה!!!
טוב אז מה הנקודה שלי בפרסום הסיפור האלמוני הזה?!? :
1.כמובן שקודם כל בכדי לחזק אתכם מסיפורי האישי שלא תתיאשו ותדעו שהקב"ה מכוון ה-כ-ל!
2.כדי להזמין אתכן לבדוק את גרעין צפון ת"א המקסים! שנקרא "אופק" (כן כן הדירה שלנו שניה מהירקון ודקה מהים-שווה!)-הגרעין הוקם בעצם ממשפחות של אברכים מבית אל שהחליטו להרים את הכפפה ולעשות תכל'ס ..
הם גרים פה ופשוט עושים דברים מופלאים! יוצרים קשרים מדהימים עם חילונים (חלק מהפרוייקטים שלנו הם :"העצמה נשית":-אמהות ובנות בפרוייקט בת מצווה,"חמישי בנמל"-יוצאים לנמל ת"א בחמישי בלילה ומדברים עם אנשים ליד הפאבים,חוג תורני בתשלום במתנ"ס החילוני,חברותות וחונכויות עם חילונים,וכמובן סניף בנ"ע צפון ת"א}..ועוד ועוד ועוד..!!)
מכיוון שהגרעין החליט רק לקראת סוף שנה שעברה שהוא מוסיף בנות שירות אנחנו בינתיים רק 4 בגרעין..ויש המון עבודה מספקת ומהנה!! אז כל מי שעוד מתלבטת ורוצה לשמוע אולי על משהו קצת יותר אמיתי יותר חשוב ויותר מספק...
שירה-052-4317112
אפרת-0506-747525