בס"ד
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/210807
שערבי מכה יהודי בשליחות!!!ומי שלח אותו?!יהודי!!!ולא משנה אם "הוא לא היה אמור להכות אותם" "לא שלחו אותו כדי להכות אותם" ברגע שהוא היכה, ושלח אותו יהודי כדי לפנות יהודים...זה כבר חצה גבולות וגשרים!!!
מה זה הדבר הזה ריבונו של עולם?!מה נסגר עם העם שלנו?!
למה הגענו למצב הזה?!
למה לערבי מותר, וצריך, לפנות יהודי "שוהה בלתי חוקי" במדינתו שלו, ואילו ליהודי אסור באיסור חמור לפנות ערבי?
מסים הם משלמים בכלל?!הבתים שלהם, משהו בהם חוקי?!איפשהו?!כל הבנינים שלהם, חוקיים?
אבל להם, מה פתאום...צדיקים אחד אחד...תמימים כאלה, חמודים כאלה, הרגו מישהו?מה פתאום...אתם לא מבינים...
הם לא הרגו אותו, הם רק...רצחו אותו!והשפילו אותו!ואת הגופה שלו!!!
איך זה קרה, אנשים, תסבירו לי איך זה קרה?!
איך זה, שלי, נערה יהודיה, בת 15, שסבא שלה עבר את השואה, סבים אחרים עברו את רוסיה הקומונסטית, סבים שלה הקימו את הארץ הזאת!!!היא גרה בעצמה ב"ישוב בלתי חוקי" בערך-לה אסור לגור בארץ שכל כך הרבה דורות מעליה חלמו להגיע לפה ולחיות פה!והשקיעו עד צאת הנשמה שלהם!!!!לה אסור....
ואילו, לערבי, נער, בן 15, מהכפר לידי,,גדל על שנאת ישראל, זה בדם שלו, הדוד שלו רצח, השכן שלו היה חבלן בפתח (מי שלא הבין, מחבל),אבא שלו בכלא (מזל באמת), ו14 האחים שלו (הבנים, כע?) הגדולים עושים לישוב שליד, סתם כי משעמם להם, והוא די "נגרר" איתם...זה נחמד לו, זה כיף, וזה שום מעשה רע, נכון? מי הם בסה"כ יהודים מלוכלכים?!
איך זה קרה!!!!ש-לה אסור!!!היא "שוהה בלתי יחוקית", והוא..."ברוך הבא, שב בצל קורתינו, ובדרך תהרוג אותי,אותו, אותם...תמיד חלמתי שערבי ירצח אותי, אתה יודע?" <צ>איך זה קרה?!ריבונו של עולם?איך?!