ביום שישי התפללתי, אנשייםםם!!!אביה =)

פשש.. ממש כל הכבוד לי. באמתת..

פולל זמן שאני כבר לא מתפללת.. בערך מסופשנה שעברה..קצת לפני... זה יוצא משהו כמו בערך 3 חודשים.. אולי יותר, אולי פחות.. בשבתות אני דווקא כן הולכת לבי"כ, ההורים מכריחים..

זה דבר כ"כ עצוב, אני יודעתת...וזה עוד יותר עצוב שאני כבר לא יכולה להתפלל.. לא מצליחה.. אני יושבת מול הסידור ו.. כלום לא זז. נאדה. הלב שלי כבר אטום.

איך? איך הגעתי למצב הזה?!?! איךך?!?!? אני מאחרת לאולפנה בכוונה, ולא נכנסת עד הסוף התפילה/השיעור.. אפילו כשאני באה לסניף אני יוצאת לתפילה..השבת החלטתי להישאר.. נשארתי בתוך הסניף...כמעט התחלתי לבכותת שם..לראות ילדות בכיתה ג', שמתפללות יותר טוב ממני..לראות את כל המדריכות ככה, בC הכוונה, עוצמות עיניים.. לשמוע את המילים האלה שכבר 3 חודשים לא אמרתי אותם..נתישהו באמצע פשוט נשברתי ויצאתי החוצה..

תגידו לי, איךך?? איך חוזרים?

ולמה, למה לעזאזל זה כ"כ קשה לעלותת בחזרה?!?!?!

מזדהה!!=(הרהור

ולמה פרצוף עצוב - כל הכבוד!

...מרב14

יש לך על מה להתפלל??

את מאמינה במי שאת מתפללת אליו??

את מסכימה עם המילים של התפילה?? (רק להסכים כן?! לא ביקשתי ממך להתחבר, להזדהות או משהו כזה..)

אם התשובה היא כן, אז באמת שאני לא מבינה אותך.

כי פשוט אצלי זה הפוך: אני מתפללת כל בוקר באולפנה, אבל אני לא באמת מתפללת כאילו אני אומרת את המילים, אבל לא יותר מזה... אם משום מה אני שמה לב למה שאני אומרת, אני רק חושבת- "בחייאת, את ממש לא מסכימה עם מה שאת אומרת!! מזה הצביעות הזאת?? אבל לא, אני לא מפסיקה, לא מצליחה להפסיק..

///רחליOס

אז אולי כרגע זה אטום. את לא מצליחה שמשו יזוז! אבל תמשיכי!

בסוף זה יבוא. זה יגיע...

אם תפסיקי.. זה יפסיק לגמרי.. בשלב מסוים זהו.. נאדה.. אפילו לא תתפללי..

אז תמשיכי! וזה יבוא מתישו! אני מבטיחה!!

ת

אם את צכה משו אני תמיד פה! קבלי בינתיים חיבוק חזק חזק חזק

מזדהה:/אספרנזה

אכן, קשה לעלות בחזרה.. מסכימה עם כל מילה, אבל..

תסתכלי על מה שעשית! עשית צעד ענק!! להתפלל אחרי 3 חודשים שלא? זה ענק!!

גאה בך!! באמת! מגיע לך!

ותסכלי על איך שאת כותבת - אם ככה - סמיילים עצובים, ורואים שאת רוצה לעלות - לפחות יש לך רצון. וזה העיקר.

תאמיני לי, כשיש רצון - אז מצליחים. בהתחלה קשה, אבל לאט לאט מצליחים לעלות. גם אם אח"כ שוב נופלים. אם יש לך את הרצון - ולפי איך שזה נראה, יש לך אותו - את תצליחי! וכמו שאמרו חכמים לפני: "אין דבר העומד בפני הרצון"..

גאה ומאמינה בך!!

קבלי חיבוק גדול!נשיקה

ואגב - אני פה באישי - אל תתפדחי לבוא..חיוך גדול

איך מציליחים-הדרולה!!

תבחרי תקטע שהכי קל לך, ושאת הכי אוהבת, אבל עליו תקפידי מ-מ-ש!

ומשוה קטן..רק את מודה אני..משו קטן, שתקפידי עליו...וככה תוסיפי!

ב"הצלחה!

תנסי לחשוב טוב,צעיר רענן

למה קשה לך לא להתפלל - בדר"כ דבר גורר דבר, אם את לא מאמינה בכוחה של התפילה את לא תתפללי ולא תביני למה להתפל - תלמדי על הנושא הזה תתחזקי בו - ואז יהיה לך הרבה יותר פשוט- כי מה שאני מאמין בו - הרבה יותר קל לי לעשות אותו!

מזדהה=\=\=\\אנונימי (פותח)אחרונה

בבקשה תיקראו עד הסוף:

אני בתיכון דתי ב"ה...........

ואני כבר מיתפללת מהרגל,לא מכוח רצון...........ואז אני חושבת לעצמי רגע, מה אני מיתפללת חצי כן וחצי מדברת אם החברה?!?!?!?או שאני מיתפללת או שלא זה לא מכובד כלפי הקב"ה!!!!!!!!!!!!!!

אז באמת יש לנו מורה שאומרת:"אני למדתי בתיכון אם לחילוניות והסדר יום קבוע למרות זאת התחיל בתפילה.....

הם לא התפללו אבל ידעו לשבת בשקט ולכבד את המעמד..........וקשה לי להשלים אם העובדה הזאת שמצד אחד:אני ילדה דתייה וזה טוב לזה שהורגלתי להתפלל כל בוקר ומצד שני:אני חצי תפילה מתפללת וחצי מדברת אם החברה......אבל לרוב אני מיתפללת יםפה וכמו שצריך אבל שאני בחופש בבית אני לא מיתפללת וקשה לי להשלחים אם העובדות השונות זו מזו.........

אשמח לקבל ייעוץ...............

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך