אוף, החיים שלי כאלה חרא.
בא לי למות...
אני כבר מיואש...
ומי אמר שכשאני אהיה גדול אני אהיה מוצלח?
ומי אמר שאני אהיה רזה?
יש לי כאלה חיים חרא
אני רוצה שיאהבו אותי באמת ובלי תנאים...
אפחד לא מבין אותי...
אלה ששופטים אותך רק מהמראה החיצוני לא שווים את זה!
(אני מבינה...)
יש מישו שאוהב אותך באמת..
כן, אבל'ה שבשמיים אוהב אותך כ'כ!
תאמין לי...
ב''הצלחה בדרך..
ואל תשכח תמיד אבל'ה נימצא, ותמיד הוא אוהב אותך!!!!!!
אדם אחד רואה מישהו מעל מגדל אייפל מתכונן לקפוץ, הוא מהר מהר מדלג 10 קומות 20 .. 50 ... מגיע לקומה הבחור עומד לקפוץ ו..! הוא צועק עליו "עצור!" - מה עצור? מה התחרפנת? החלטתי כבר - זהו עם החיים! אין מצב! מה כבר קרה? מה קרה? מה קרה!! אתה רוצה לדעת מה קרה? אני האדם שהכי סובל בעולם!!- יש לי 4 ילדים עם כל אחד עם מחלה אחרת (סרטן..) 2 בנים שלי מתו, אישתי התגרשה ממני, אני בחוב לבנק 140,000 אירו, מעקלים לי את הבית, בנוסף לכל זה אחי אהוב עלי מכל האחים - נרצח שבוע שעבר והמשיך והמשיך לפרוט לו את כל סבלו בעולם.
האיש התלבטת עם עצמו (אולי באמת כדי לא להתאבד?
) -
תגיד לי ! אם בנוסף לכל הצרות האלה שיש לך - היית גם עיוור, היית מתאבד?
בוודאי!
ואם בשנייה שהיית בא לקפוץ ... אהה.... פתאום נפתחו לך העניים, היית קופץ?
אמ... חשב לו המתאבד, לא! הייתי מסתכל עניינים עיניים ... פשיי סוף סוף!
אז תדע לך! אתה לא במצב הכי גרוע בעולם! ה' אומר לנו "פוקח עיוורים" ! עם האמונה יש לך כך לחיות, יודע מה נשמה? אולי באמת לא יפתחו לו העניים בחיים, אבל הפוקח הזה - זה גם מלש' פיקח, ידוע שאנשים שחסר חוש אחד - החושים האחרים מחודדים יותר - האבחנה שהחיים - יש להם ריח מיוחד, אתה חיי? תודה על זה, יש כאלה שהיו מתים לחיות ( אה אה משפט חזק
) !
אל תדאג אחי, "ה' מתיר אסורים" - אם קצת מאמץ ואמונה - יש סיכוי גדול שהייסורים שעוברים עליך ייעלמו, וגם עם לא ייעלמו - אתה תבין שה' לא עושה סתם!
בהצלחה אחי , מוזמן לש"א!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים