להתקדם בקדושה - 2 דילמות.אנונימי (פותח)

א) על ידי בן\בת,דבר שלילי או חיובי - מצד אחד כל הקטע של לדבר עם בנות ... מצד שני - אתה מתחזק באומנה, ובהרבה מיקרים גם ניצל מחטאים הרבה יותר חמורים (שמירת העניים וכד') -

ב) מה בנוגע לזה שאתה לא מדבר איתה, אלא רק ע"י הסתכלות מתחזק - היה דברים מעולם(בדוק). רק עצם זה שאתה מסתכל עליה אתה מתחזק - לאישה כזאת צריך לעבוד לא? תתחיל לעבוד... ואז מתקדם - מצד אחד מתקדם רוחנית, מצד שני אתה חושב על בת מסויימת וזה בעיה.

מוכר.. אכן דילמה.מישי' מאפושו'

אתה כאילו נקרע עם עצמך. זה קשה... אשמח אם התשובות יהיו גם לבנות...

שאלה שמתחברת לי.. תגידו, גם לבנות יש עניין של שמירת עניים?

התשובות לבנות- זהות כמעט לגמרי...צוויג^^

הקשר עם בן- אסור.

לבנות יש פחות איסור בהסתכלות וכדו'

אבל גם לנו יש הרבה איסורים רק שהם לא לחלוטין מוגדרים...

אסור להסתכל ולחשוב  בדברים לצורך הנאה לא צנועה וכו'...פרטים דקים כאלה...

שמירת עיניים ברמה סלקטיבית כזאת -שתהיי מודעת למה שאת רואה ותסנני (פרסומות לדוג')...

בהצלחה!!

>צחקן

בע"ה

לא הבנתי מה מציל אותך משמירת העיינים. זה שאתה לא שומר כלפי מישהי אחרת? האיסור הוא אותו איסור, רק שכאן אתה מסתכל באחת.

ב. בטח שאסור לך. זה ה-ל-כ-ה! לא משחקים עם זה, גם אם היצה"R עובד עליך שאתה מתחזק בזה.

וואי, יצה"ר קשה ומתוחכם!!צוויג^^

קודם כל -בהצלחה!!!!!

ואל תכנע לגחמות שלו...

זה אסור.

הקשר הוא האסור

וההסתכלות אסורה

והמחשבות הלא לגמרי ממוקדות (לחתונה)-אסורות

וזה "מצוה הבאה בעבירה"

ושום דבר לא באמת מתרץ את זה...

תמשיך להשתדל ולהתאמץ להתחזק בלי שום בת... ובעז"ה מלמעלה יפתחו לך שפע קדושה, חיזוק ואמונה

זה שווה את זה

וואי, זה באמת כ"כ קשה שהוא בא עם התירוצים האלה שנשמעים קדושים וכמעט משכנעים...ואתה מתחרפן...

אבל זה אסור...

בהצלחה ממש!!

ותזכור שכל העולם הזה מנוהל מלמעלה ואם הקב"ה קבע שזה אסור (תהיה בטוח-הוא הכניס הכל בחשבון ;) )

כנראה זה מזיק יותר ממועיל...

-~-הסנה-בוער

-איך בדיוק האמונה מתחזקת? ה"הי" וההתלהבות בעבודת ה'? זו לא אמונה. אמונה שמתחזקת באמת לא תיתן לך להיות בקשר שמזיק לך הלכתית.

-נראה לי שרמה רוחנית שנבנית ע"י שאיפה להיות כמו מישהו, או בשביל מישהו- זה יפול בסוף.

אני מתייחסת לב'..כפ"ד בנשמה

אני רוצה גם להעיר שיש משו בדבריו.. אני עצמי לא עושה המון דברים כי אי רוצה בעז"ה להתחתן עם דוס.. אבל יש הבדל אם להסתכל או לחשוב על מישו מסוים בין הדבר הכללי.. מה שבטוח שרוב הפעמים אני יחשוב ויגיד לא. את זה אני לא עושה. למה? כי אני רוצה שיהיו לי את כל האפשרויות.. וככה אני מסתכלת על האידיאל ולא על מישו מסוים.. הובנתי?

אין אפוטרופוס לעריותלולה=]אחרונה

בס"ד

וגם אם בהתחלה זה נראה רק לתועלת-כל תועלת כלשהי- עדיף שלא להיכנס לשום דבר כזה בכלל.

יש דרכים אחרות להתקדם רוחנית. וברוב המקרים קירבה כלשהי (פיזית נפשית או אפילו במחשבה) תביא הרבה יותר נזק מאשר תועלת.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך