אני צריך כמה שיותר מהר
משחקי חברה שאפשר לעשות
סביב שולחן לכיתה י' (אם יש כאלה)
תודה רבה תזכו למצוות
אני צריך כמה שיותר מהר
משחקי חברה שאפשר לעשות
סביב שולחן לכיתה י' (אם יש כאלה)
תודה רבה תזכו למצוות
כל אחד שם שתים ידים על השולחן כאשר כל יד בהצלבה על היד שלידו (יד אחת מעל ויד אחת מתחת)
מישהו דופק,והיד שאחריו צריכה לדפוק,כשכאשר מישהו דופק פעמים משתנה הכיוון...
דיי קשה להסביר מקווה שהובניתי
אני רק וסיפה כדי שייה יותר ברור שבין כל 2 ידיים של בנאדם, צריך להיות עוד שני ידיים..
אחת של הילד משמאלו, ואחת של מימינו
בהצלחה.. האב פאן(:
מכיר ת'משחק " למי מתאים..?"
עושים פתקים קטנים וכותבים בפנים כל מיני משפטים של "למי מתאים".. דוג' - למי מתאים להיות ראש ממשלה.. למי מתאים לא להצליח לשבור ת'כוס בחופה.. למי מתאים לעבור טסט עשירי.. ודברים מצחיקים כאלה... מקפלים ת'פתקים כדי שלא יראו ושמים בשקית.
מישו מתחיל - לוקח פתק, קורא בשקט (לעצמו) ומביא ת'פתק למי שהוא חושב שמתאים לו לעשות את מה שכתוב בפתק..
ואז זה שקיבל לא קורא את הפתק שקיבל אלא שם אותו בצד ואז הוא לוקח פתק אחר ומביא למי שמתאים וכו'.. כשנגמרים הפתקים - עושים סבב וכל אחד קורא מה יצא לו - וזה מורח מצחוק!!
מקווה שהובנתי![]()
בס"ד
1. שיפ בוינג
2. רוצה קפה?
3. זום שוורץ קטיגליאנו
4. למי מתאים...? (עם פתקים)
5. רביעיות שאתה מכין עם הגדרות שקשורות אליכם (עדיף מצחיקות) (לדוגמה: כינויים, ציטוטים מצחיקים וכד')
מה שאתה לא מכיר/ לא מבין (ויש מצב שזה יהיה הכל)- תשאל. אולי גם אחרים יוכלו להסביר...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים