עליה עליה עליה עליה עליה ----אנונימי (פותח)

בום נפילה! למה שה' יסלח לי? חוטא ואשוב חוטא ואשוב

קשה, לא מצליח - קשה מידי - הוא חזק מידי, הוא יודע את כל דרכי החשיבה שלי , גם אם חשבתי  שאני אוכל לעמוד

על הרגליים ולעמוד בפיתוי, אבל לא לא הצלחתי!

אני מפחד ללכת לישון , שחו"ח מחר אני לא יהיה רטוב...

למה ה' מעמיד אותי בניסיונות כאלה חזקים? איך אני אצמח ויהיה כך הרב הראשי? מי תרצה להתחתן איתי כך אחרי שאני קם ומתלכלך קם ומתלכלך? מישהי טהורה תרצה בכלל מישהו טמא כמוני?

כמה שאני משתדל להתקדם, דווקא הנושא הזה קשה לי בו כ"כ הרבה,

מי יתן וה' ישיבני ממצולות ים. אשיב ממצולות!

אני נופל וקם נופל וקם נופל וקם...דניאלה .ד.

שבע יפול צדיק וקם- אגב אתה בערוץ הזה

באמת שקשה.. תכלס דוקא מהנפילות האלו והרצון וההשתדלות לקום מהן אתה תהיה אפילו ה'רשל"צ' בעז"ה גדול דור...

(לא אנ'לא צוחקת) ואתה תזכה במישהי מזה אבל מ-ז-ה צדיקה כי אתה כ"כ רוצה להתקדם.

ד' יודע מה הוא שם לך בחבילה ומה קשה לך- המטרה שתתעלה משם לאט אבל בטוח.

הרבה תפילות הרבה סבלנות ועוד רצון והתקדמות ועוד שלב ועוש שלב בעזרת ד' תצליח!

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t321074#3999428

אוקיי, התשובות הדוסיות שלי שואפות לאפס-אבל-מתו"ש

בס"ד

ברור לי ברור לי ברור לי (ברור לי) שמישהו שהיצר שלו לא כזה גדול, קל לו להתגבר על שמירת הברית וזה לא כזה חוכמה... אבל מישהו שכן יש לו יצר, והוא נפל אבל הצליח לקום ולהתנגד ולהשתלט על היצר-פי כמה יותר גדול ומדהים מהראשון!! אתה תצליח, אני יכולה להבטיח לך (זה קל-כי הכל עובר...), אי אפשר לעשות שינויים בבת אחת, יש כמה שיטות-אני צכה ללכת-אולי אכפתוב אחכך, בהצלחה ואל תתיאש אף פעם!!!!

שיטה (לכל מי שרוצה להתגבר על היצר בכלל...)מתו"שאחרונה

בס"ד

אוקיי שיטה ממש טובה: נכון אומרים שלא טוב לדחות למחר?? אז זהו שזה יכול להיות מעולה! מגיע רגע שבא לעשות משו לא טוב? תגיד לעצמך "מחר, היום לא, מחר כן". כשבא לנו לעשות משהו שעושה "טוב" בטווח המידי (אבל ממש לא טוב לטווח הארוך) אם נגיד לעצמנו "אסור" זה הופך הכל לממש קשה, (כמו כל החלטה גרנדיוזית שמחליטים שנשארת תמיד החלטה בלבד). לעמות זאת, ברגע שאנחנו מציבים לעצמנו מטרה לטווח קצר/מסויים שאפשר לראות את הקצה-ההתמודדות נעשת הרבה יותר קלה. תחליט כל יום שתדחה למחר, וכשיגיע מחר-תדחה שוב למחר וכו...

אוקיי, אם הייתי אתה בטח הייתי אומרת "יופי, אז אם כל יום אחליט שאדחה למחר זה כמו להגיד שאסור בכלל" ואז לא עשינו כלום יעני... אז זהו שלא!! כל יום שאתה מצליח לדחות למחר-זאת נפילה אחת פחות! זאת התגברות אחת יותר! גם אם תיפול מידי פעם. צכה שוב לזוז, יש עוד דרך אולי פעם אחרת... בהצלחה!!

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך