נקודה קטנה וחשובה למחשבה לגבי חודש ארגון שנפתח...אנונימי (פותח)

הנושא של חודש ארגון שלנו זה "איש אל אחיו" ואחד הדברים שהסניף שלנו מתעסק בחודש הזה מתוך הנושא זה נקרא "תרבות דיבור" את שואלת אותי איך זה קשור בכלל אלייך?
אז מה שאני מלמדת את החניכות שלי זה שבימינו עם כ"כ הרבה טכנולוגיה רוב הזמן אנחנו עם עצמינו,אם אני רוצה לדבר עם חברה שלי אז זה היה דרך הצ'אט או דרך הודעה,ושלחברה שלי לא טוב או שצריך לדבר על משהו או סתם בבוקר אני ישאל מה קורה,פעם חשבתי באמת לעמוד לידה חמש דקות ולחכות לתשובה של מה קורה?אולי לא הכל ב"ה?אולי שום דבר לא קורה? כבר שכחנו מזה לדבר אחד עם השני פנים מול פנים,לדעת באמת להרגיש את מה שהחבר צריך ומרגיש באותו הרגע...
ואם יש משהו חשוב לומר לחברה שלי אז למה שאני ילך וידבר איתה או אפילו יפגש איתה? אני ישב בבית במחשב ויחכה שהיא תתחבר לצ'אט...למה לא?בעצם זה הדבר הכי פשוט...והכי גרוע בצ'אט שהיא לא יושבת מולי אז נוח לי יותר להגיד כל מה שאני חושבת ולפעמים אפילו לפגוע בה,וגם אם את חושבת בדיוק מה לכתוב את לא רואה אותה מולך,היא לא איתך,את לא מרגישה אותה,את לא רואה את הפרצוף שלה באותם רגעים שהיא קוראת את מה שאמרת לה,וזה נהיה יותר ויותר גרוע. ואני לא באה מלמעלה,כי גמאני בת 16 וגמאני חיה בתוך זה,אפילו יותר מדי בתוך שזה מפחיד.
אבל החלטתי לנסות לשנות,אז לפני שאני מתחילה להטיף לחניכות שלי ולנסות להסביר להם מה הבעיה פה,אני צריכה קודם כל לשנות בעצמי,וב"ה אני מצליחה לשנות.אפילו טיפה,זה כבר משהו.ואני כותבת את זה לא רק כי אני חלק מזה כי כ"כ הרבה פעמים הרגשתי שפוגעים בי בצ'אט,כ"כ הרבה פעמים רבתי עם חברה בגלל אי הבנה של הודעה,כ"כ הרבה פעמים הייתי צריכה שחברה שלי תשב ותקשיב לי אבל היא העדיפה להיתכתב בפייסבוק והיא לא הבינה שאני כותבת ובוכה,אם היא הייתה לידי כל השיחה שלנו הייתה מתנהלת אחרת,הייתה שיחה יותר מועילה,ושלא נדבר על זה שנושאי שיחה שלנו כשאנחנו כן יושבים אחד ליד השני זה מה ההוא כתב,ומה ההיא אמרה,וכמה חברים יש לה,ואיך מורידים את התמונה ואת התוכנה,הכל סובב סביב דברים שוליים בחיים שלנו,חשובים אבל שוליים,לקחנו את הדברים החשובים בחיים ושמנו אותם בעדיפות שנייה שלנו...דווקא אנחנו הנוער זה שצריך להתחיל ולשנות...לקחת את הדברים הטכנולוגיים המדהימים בעולם ולהפוך את זה למשהו תקין וטוב וחיובי רק ככה נוכל לדעת שאנחנו באמת מקדמים ותורמים לחברה שלנו...
נקודה למחשבה! מקווה שקצת גרמתי לכם לחשוב על העניין... 

אני לא יודעת מה יתכם .......הדרוש=)

אבל אנחנו מסיימים את חודש אירגון עוד יומיים.............

מזתומרת הנושא זה "איש אל אחיו"? זה לא תרבות דיבור?תותיתאחרונה

אופסססס.. פאדיחות..חושף שינייםצוחק

אצלינו כבר נגמר!!!!

יש סניף חדש בגבעה הצורפתיתדורין השמיני

שממש צריכים מדריך אני ישמח אם משהו ידבר איתי

0557759795 חיים

אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
אולי תכתוב בנוג"הפתית שלג
נטוש?אנונימי (פותח)
אמן
מאין יבוא עזרי? 😭אנונימי (פותח)
מה בקשתךאנונימי (3)