שירשור הפאדיחות:אנונימי (פותח)

כל אחד כותב יאללה יאללה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואו צחוקיםצוחק

...ייבוש....ג'חנון
אבל יבוש טוטאלי!! מממממשעץ על מים
במקום להגיד איזה יבוש(=א.ש=)

אולי תכתבו פאדיאחה ואז לא יהיה יבוש???

קדימה תתחילי....עץ על מים
יבשנים ^_^צעיר רענן
אני אתחיל.........מחכה לגאולה
הלכתי לפיינטבול(הנה הסבר למי שלא יודע מה http://www.paintball.co.il/games/games_he.asp)עם חברים,אה פרט חשוב מישהו מהשכבה הזמין אותנו לכבוד הבר מצווה שלו. בקיצור ניגש אלי מישהו מבוגר ושואל אותי:
אתה בכיתה של מ'?
אני:כן
המבוגר:איזה הקבצה אתה באנגלית ?
אני:א'
המבוגר:איך המורה?
אניבלי לחשוב פעמים אמרתי לו) סתם, זקנה מקומטת.
פתאום הוא פותח את הניצרה של הנשק מסתוב בין החבר'ה ואמר בקול במבטא אמריקאי כבד.
מי שיורה בבחור הזה יקבל ממני 100$ בגלל שהוא קרא לאישתי זקנה מקומטת.
אני השני<מתן>

בדרך למחנה משהוא הביא נשנושים ולא ידעתי שזה שלו

ראתי שכולם אוכלום אבל הוא אוכל פי שניים מכולם

אז אני אומר לו בלי להתבלבל"יא שמן כמה אתה אוכל ? אני בקושי קבלתי!!

אז הוא מסתכל עלי ואומר לי " יא אהבל זה שלי!!!!"צוחק

לא פדיחה ממש אבל מצחיקcalvin

יש לי אחות שהיא פגה והיא ממש יפה..קיצר,היא מגיעה לי לכתף..הלכנו יחד לחנות מזכרות עם תכשיטים וזה כדי לקנות מתנה לגיסתי..המוכר:מה תרצו?,אני בחיוך:תשאל אותה..קיצר,בסוף בוחרים..המוכר כל הזמן מסתכל..שואל שאלות..איך את רוצה?לעטוף?וכו'.. ואז בסוף הוא קורץ לי ולוחש תשמור עליה.. רק אחרי זה קלטתי שהוא חשב שאנחנו זוג..ודברים כאלה כל הזמן קורים לנו וזה ממש מצחיק..

וואוו נראלי עשיתם ת'שירשור בשבילי.....חח....אודוש!

אני ילדת פדיחות מ-ט-ו-ר-פ-ת!!!!

אז ככה- אני וחברה שלי הסתובבנו באולפנה חברה שלי שרה ואני כולי רוקדת...פתאום הרב כזה עושה לנו מאחורה -בנות מה אתם עושות?- אמאל'ה דפקתי ת'ריצה של החיים שלי....

פאדיחה לא נורמלית שהיתה לחברה שלי*חזרזיר*

אחותה הנשואה [מרים] באה אליהם אחרי לידה לשבוע וחצי בערך..

ומרים ביקשה משרה [חברה שלי] להעיר אותה בבוקר בשעה מסויימת..

טוב חברה שלי מתעוררת בבוקר חצי ישנה חצי ערה , נכנסת לחדר ואומרת "מרים קומי מרים קומי מרים קומי מ-ר-י-ם קומי!!" ואז היה נמאס לה אז היא באה למרים והתחילה ממש לטלטל אותה במיטה וקצת להרביץ לה "נווו מרים קומי אין לי כוח אני עייפה!! נוווווו מרים נווו!!!"   פתאום גיס שלה מסתובב אליה  ואומר "אבל אני רוצה עוד לישון.."

[א. הבנתם שהשמות בדויים ,נכון?!  

ב.בסוף גיס שלה העי את אחותה , אבל אני נראה לי לא הייתי מדברת חודש+ עם גיסי אם זה היה קורה לי!]

חחח...~SMILE~

הפאדיחה הזאת מוכרת לי...

לי זה היה עם חבר של אחי, הייתי צ'כה להעיר את אחי ב6 בבוקר ואני מתוך שינה הולכת לחדר שלו ומנסה להעיר אותו, הוא לא קם אז דיגדגתי אותו ברגל, רק ש...זה היה הרגל של חבר שלו....  אופס...

^^^^^חחחחחחחח..אווצ!הדרולה!!
מכירים את זה שבערב שבת מסתובבים עם חברות\חברים?!ד"ר אריק

בס"ד

אז שבוע שעבר עשיתי את זה גם...ואיכשהו השיחה התגלגלה לספר מחזור של כיתה ו', עד כמה שזה ישן, ואיזה אנשים ישנים יש שם, ומה כתבו לי, ומה כתבו להם, והתמונה שלי מזעזעת!!! ודווקא התמונה שלה יצא מהמם...ושטויות כאלה...ואז שיחזרנו מה כתבו לכל אחת...ואז אמרתי לאחת החברות שלי שעמדה לידי

"נ', נכון שפשוט לא היה להם מה לרשום אז הם פשוט שינו קצת ת'נוסח"-או משהו כזה, ניראה קצת יותר מעליב...

ואז מה היא אומרת לי?!

"אריאל?!אני כתבתי את זה!!!"

מזל שזאת הייתה חברה שלי!!!=]

יאללה תריצו עוד פאדיחותאנונימי (פותח)
כן פדיחה ממש ואולי לא מצחיקישלמה...

כשהיתי קטן הלכתי עם אבא שלי לבית כנסת בשבת

ובשבת יש הרבה אנשים בבית כנסת

אני לא זוכר בדיוק מה קרה אבל אבא שלי הלך הלכתי אחריו

וקראתי לו והוא לא ענה אז משכתי לו במכנסיים והוא לא ענה

היסתכלתי למעלה ו...איזה פדיחה זה לא היה אבא שלי!!!!!!! 

קורה כמעט לכולם..מרים*
פאדיחה...אנונימי (פותח)

הלכנו אם השכבה למערת המכפלה ואז הסתובבתי תוך כדי הליכה להגיד מש חברה שלי ואז פתאום נתקעתי באיז דוס !!!!!זה היה ממש פאדיחה ....אז חברה שלי משכה אותי משם אחרי זה המשכנו ללכת והיה לי על היידים לק בצבע זוהר כזה ואז עברו לישנו חרדיות ומצביעות עלי ואומרות"זאתי הכי יפה אבל איזה לק מזעזע ישלה..!!!!!"

נסעתי באוטובוס בירושלים חזרה מהסבו"ש של אלול...לוחמת תמורות

בס"ד!

בחור- דוס אבל דוס פאות מתולתלות על הריצפה, כיפה גודל בית, עיניים ברצפה, חולצה (T שירט) של הישיבה... כזה דוס-דוס...

קיצר, אני עומדת באוטובוס (מפוצץ עד גדותיו), ו...- הוא נופל עלי....

חתיכת יצור!!!

והוא כזה עף לי על הפרצוף עם היד, ועל הגוף כזה, והוא כולו כזה מסתכל על הריצפה וממלמל סליחה,סליחה,סליחה,סליחה... הוא היה ממש אדום...

המסכן

אבל אני יותר!!!

טוב נגיד קצת...עץ על מים

לפני כמה שנים (מלחמת לבנון השניה....כבר חלק מההיסטוריה)

היה לנו לקראת סוף המלחמה מחנה של הביצפר..... (לא צריך לרדת לפרטים איפה כמה ואיך)

בקיצר היינו במלון כזה ואני ילדה שאחרים יעידו....אבל לא אוכלת יותר מדי....במיוחד לא בבתי מלון וכאלה....השנאה שלי..

אז ההורים שלי הביאו לי קופסאות שימורים של אננס קטנות כאלה שיהיה לי....יציאה

היינו בחדר 4 בנות.... אחת מהכתה שלי ועוד 2 בנות דודות שלה אחת שנה מעלינו אחת שנה מתחתינו..

ויום אחד רציתי לפתוח תאננס היינו בחדר ולא היה לנו לאיפה לשפוך תמיץ...

אז המישהי הגדולה (.י.) לקחה לי תאננס פתחה אותו הלכה לחלון ושפכה חלק מהמיץ..

האפסורד שהוא הפאדיחה: בדיוק עבר מתחת לחלון איזה איש והמיץ נשפך עליו!!!

(בתקווה שלא יהיו כאן פתאום בנות שיהיה מוכר להם סיפור דומה....ויגלו שזאת אני... )

אה!!!! עכשיו אני יודעת מי את!!!!!תילה

סתאאאאאאאאאאם.....

פאדיחה -צעיר רענן

היה מעיין הסעות כאלה להקפיץ ממקום למקום..

ליד הנהג היה שתי מקומות, אני ישבתי וחיכיתי, כולם עולים - ואז איזה אישה מנסה להיכנס מאחורה - לא מצליחה אז הסתובבתי - ונתתי תפיחה על השכם למישהו שהיה עם הגב אלי - אמרתי לו " בוא גבר שב מקדימה" - מסתובב ומגלה ש... זה בתתת.. איזה פאדיחות זה היה :*

זה יותר הזוי מפאדיחה...כנרית על הגג=)

באמצע שיעור אנגלית עמדתי כזה וסידרתי משו בקלסר, ופתאום פשוט נפלתי, בלי שום סיבה!חושף שיניים

כולם בהו בי והמורה שלי באה אליי ומסתכלת מלמעלה כאילו נפלתי מהירח (פסדר, נפלתי, אבל לא מהירח...)...המום

אחרי שיצאו מההלם שעה כולם התפוצצו מצחוק (מסכנה המורה שלי, הלך לה שיעור...צוחק)

לפני חודש בערך אני ועוד2 חזרנו מהסניף כונלנו צבע..הדר!ש=)

2 חברות(בכאילו) ואני ראינו במועדון נוער שלנו מעילים מהחלונות ואז אמרנו בואו נייכנס ומק סימום (איך שלא כותבים את זה) נלך להביא כסף מהבית.......

ואז ראינו אותם מקפלים מעילים ושאלתי מה זה נגמר? והמוכרת אומרת לא זה לגברים ..... שמנו את הטיסה של ה'חיים שלנו והלכנו למות מבושה... והמצחיק הוא שבכניסה של הנוער ישבו חברה ולא אמרו לנו כלום! פאדחנים!!!

זה יותר לא מובן בכלל......?!ג'חנון
הפאדיחה הזאת די תסגיר אותי....סקראפי

התנדבתי איפושהו עם ילדים...

והיה איזה ילד אחד שחשבתי שקוראים לא X --- וזה מה שכתבתי לו על היצירות והכל..... ומסתבר ש....

קוראים לו Y !!!

**.....שקוראים לו...סקראפי
אההה.. חחח.. סתאם...~מתנחלת גאה~
פאדיחות של דוסים זה ה--פאדיחות!!!תל-אביבית

בת'כלס, לחילונים פשוט אין פאדיחות! כל הפאדיחות השוות קורות בין בנים לבנות...צוחק

אח שלי....חיiש

היה להם בכיתה מין פינה כזו מארונות(לא חשוב) קיצר הם תמיד התחבאו  שם בשיעורים והלכו לישון ואח שלי היה שם כל שיעוריי אנגלית קיצר שיעור אנגלית אחד חבר שלו מעיר אותו ואומר לו "פלוני, אב שלך פה..." אח שלי בטוח שעובדים עליו  הוא מתווקח שעות עם החבר הזה ואז הוא שומע אתאבא שלי מדבר עם המורה...
קיצור הוא יוצא כולו אפוץ והמורה מסתכלת עליו כיאלו מאיפה צצ לה התלמיד הזה ןממתי הוא בכלל לומד פה!?צוחקצוחק

לאף אחד לא היתה פאדיחה כמו שלי!!! קבלו אותה...ב.ש.
פעם אחת שיחקתי כזה בצחוק עם אחד הילדים בבצפר ואז כאילו הלכתי לתומי וידעתי שהוא הולך מאחורי אז שלחתי מהר את הידים אחורה ותפסתי אותו. הסתובבתי והתברר לי שהוא היה מאחורי אבל קצת באלכסון ומאחורי ממש היתה אחת המורות שלנו שתפסתי אותה במותניים.... 
מי יכול על הפדיחות שלי?? אה?
אומייגד, מביך ><במבלולו
רק לי אין פאדיחות?? תותית
פאדיחה שקרתה לי, עד היום אני מצטערת עליהאנונימי (פותח)

אמא שלי לא רצתה שאני אילך לבאולינג עם חברות שלי, אז תוך כדי שאני יורדת מהאוטובוס לבאולינג אני אומרת לה בטלפון, "אני אצל חברה, אנחנו לומדות למבחן בתושב"ע" ופתאום אני קולטת את אמא שלי במעבר חצי'ה מולי, היא נתקה ת'טלפוו וצעקה לי "אל תישארי אצלה יותר מידי" ואז היא מה-זה התעצבנה עליי בבית, אבל בסוף שנינו צחקנו  

^^^^^חחחעע...=]הדרולה!!

טוב-שלי:

אני ילדת פאדיוחת אז..

הלכנו עם חברים שלנו היום העצמאות לטיול אוז אבא שלימ והאבא של החברים שתיהם היו עם חוצלה לבנה ואני נותנת יד לאבא לשי,

והוא מעיף אותה, ואני נותנת לו, והוא מעיף וככה עוד עד שאני עושה נוווומ אבבאא דיייי וההוא מסתכל עליי בשווווקקקקק...

פאדיחה שני ה- הלכנו לאכול גלידה , ואני כולי לוקחת תגילדה והולכת בלי לשלם ואז איזה אישה אחת עושה ..זה בטח מההתרגשות המגלידה=]]]]

=]]]

סתם נכנסתי לקרוא...liki

ב"ה

וממש הצחקתם אותי, אז להוסיף:

יש לי שכן אחד שהוא רב די מפורסם.

יום אחד הטלפון צלצל. עניתי ומישהו אמר "הלו" כזה לא רגיל, קיצר הייתי בטוחה שזה דוד שלי מחו"ל שקבוע מצליח לעבוד עלי...

אמרתי מייד יוווסיייי, מה שלומך???? (כאילו, עליתי עליך!!)

וההוא מהטלפון לא מבין מה אני רוצה...ואומר שוב פעם את אותו ה"הלו"...

ואז אומר "מדבר השכן ___" אותו הרב....

לא ידעתי איפה לקבור את עצמי באותו הרגע... פשוט לא הוצאתי הגה מהפה, חסמתי את הנשימות וכאלה...עד שהוא ניתק...

ועוד פעם אחת (אחרי איזה שנתיים) הוא דפק בדלת שלנו. הסתקלתי מהחור וזה הי'ה נראה לי בול כמו אבא שלי שלא ראיתי אותו כבר הרבה זמן אז פתחתי ת'דלת ואמרתי "שששששלווווום" כזה, מכל הלב. והוא הסתקל עלי כאילו... מה עובר עלי ?!?!?!?! קיצררררר לזה קוראים פאדיחות

יום נעים!!!!

אווקיי.. שליי--יעלולה

זה היה בתחילת שנה-והיו פוול מורות ובנות חדשות שלא הכירו אותי-והיה פעילות-קריוקי-אבל שמישהי עומדת מול כולם  ושרה(כאילו-לא מהמקום) אז אני וחברה שלי עלינו על הבמה ודפקו לנו שיר ממש מכועער!~!!  והתחלנו לשיר ופשוט לא הצלחנו להשתלב בטון-ובאיזשהוא שלב שאנחנו שרות אני מסתכלת מסביבי ורואה את חברה שלי חוזרת למקום(דבר שלא נהוג לעשות בדרך כלל..)ואז אמרתי לעצמי-טוב.. ניקח סיכון..  ועליתי לטון ממש אבל ממש גבוה..  וזה היה נשמע כל כך מפחיד.. ואת קולטת את המנהלת צוחקת בסתר.. זה היה כל כך מביך.. וישר אחרי השיר הזה עעפתי הביתה כל עוד נפשי ביי(משו כזהה..)  ונדרתי לעצמי מעיין נדר: כל פעם שעושים סבב פאדיחות זה הפאדיחה שאני מספרת..

חח--אבלל עוד פרט ממש חשוב- אני  וחברה שלי ידועות בתור הזמרות של השכבה-וכל המורות והבנות כבר ציפו לשמוע אותנו-וזה הססיבה שעלינו ראשונות.. וזה מה שנתנו להם..  סוף חפירה..

פאדיחה!!!!!!!!שלמה...

בשבת הלכתי עם חברים לשחק כדור רגל

היה מזה חם אז הורדתי את החולצה ונשארתי רק עם גופיה

היתי צמא ונגמר לנו כל המים אז הלכתי לבית למלות מים באמצע הדרך אי שם לב שאין לי חולצה!!!

ווואי איזה פאדיחה......אני הולך רק עם גופיה באמצע הרחוב וכל החרדיים מסתקלים עלי כאילו נפלתי מהירח!!!

^^^^^^^^^חחחחח.....הדרולה!!

יאאלה, פאדיחות...=]

יעלולה-אווזה.

מי? כמה? איך? מתי? איפה?
זה היה את ואביטל?

למה צריך אלף שרשורים כאלו?שיראל.

הנה שניים ישנים:

שירשור קורעעעע-

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t117238#1113336 

ועוד אחד טוב-

http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t322057#4009503 

בשביל פאדיחות חדשות..תותית

עדיף מלהקפיץ כל הזמן..

כי לא מקפיצים אותם אז הם קבורים כבר עמוק בשרשורים,כנרית על הגג=)
יש ליאביה...

הלכנו לפעולה אצל המדריכה לשעבר שלי....

היא גרה בבניין בקומה ה9, 

אז אני ועוד 2 חברות שלי הגענו ללובי והכל... רצינו להכנס למעלית...

ואז באו אישה והבן שלה (בערך בגילנו) עם מלאאא ארגזים ושקיות של קניות, עוד שניה מתים,

כולנו נדחסנו על הארגזים, האישה והבן שלה (שזאת פדיחה בעצמה...)

קיצור אנחנו עולים...פתאום האישה דופקת צרחה,

אנחנו נבהלנו והסתכלנו עליה, והיא כולה "אני גרה קומה ראשונה....שכחנו ללחוץ על הכפתור"

קיצור, כשהגענו לקומה ה9 יצאנו ומלמלנו סליחה...

לא כ"כ פאדיחות, אבל נחמד.

עוד אחת שלי---->משקפופרית

נסעתי כזה עם חברה שלי באוטובוס....הוצאתי סנדוויץ, והתחלתי לאכול (ביס ביס ביס..) ואני כזה מסתכלת על הלחם, וכזה בוהה כמו מטומטמת... פתאום אני קולטת (הפאדיחה...) שחברה שלי כזה צוחקת עלי.....

(זה לא בדיוק מצחיעק, וזה לא בדיוק פאדיחה, אבל באותו רגע ---- זה היה..) 

זה פדיחה פדיחתית !!טליה

טוב אני טיפוס כזה שאין לא פדיחאות כלל (השבח לקל) אבל כשקוראת פדיחה זה פדיחה...

אז ככה אני ואח שלי מחכים בטרמפידה לטרמפ (אלא מה) פתאום סבא שלי מצלצל שהוא בדרך אלינו והוא יאסוף אותנו אוטוטו טוב אנחנו מבסוטים מרימים ת'תיקים ומחכים לפיאט אונו הלבנה שלו.. טוב הפיאט באה עוצרת אנחנו יורדים אחשלי מתופף קצת על הרכב מקדימה אני באה לפתוח ת'דלת פתאום אני מולי איזה ערבי מכוער בתוך האוטו אני מסתכלת קדימה ערבים... מסתכלת אחורה רואה את אח שלי כבר עומד בחזרה על המדרכה כאילו לא עשה כלום ואני המילה היחידה שאני יודעת בערבית זה שוקראן (וזה מה שמילמלתי בקול כנראה) כי הם פרצו בצחוק ונסעו... ואני איפה יכולתי לשים את עצמי אחר כך בטרמפידיה אחרי שכולם ראו תפדיחה הזאת....

ולא לדבר על המנה שאח שלי חטף אחר כך....

אני מקווה שאפחד לא הסריט את זה חחח..

אופס!כתבתי בניק של אחותי (הזאת באוטובוס [לחם] שלי)סקראפי
יש לי משהו....אביה...

הלכתי עם חברות לאיזה מסלול עם מים,

וראינו שם אישה די מבוגרת עם מכנסיים ורודות,

אז חברה שלי אמרה כזה "תראו את הזקנה הזאת יש לה מכנסיים ורודות"

פתאום אנחנו קולטות את האישה עוברת לידנו ואומרת:

"מכנסיים ורודים, לא ורודות"

נשפכנוו....

אוקינבל וכינור

עשענו טקס יום השואה בסניף. טוב. היה איזה קטע שהקראנו כל המדריכות, וזה היה קטע ממש עצוב, ופשופ התחלנו להיקרע מצחוק.....  קיצור אני ועוד אחת יצאנו לגמור לצחוק בחוץ.. ואז כשנגמר- החניכות יוצאות ואומרות לנו: "זה לא מתאים וכו'..." התחלנו להתנצל ש"זה מהלחץ..."

יש לי עודסקראפי

(כן זה אני...)

לי ולחברה שלי היתה התנדבות והיה לנו טרמפ עד לכניסה של העיר (15 דק' מההתנדבות) אז היינו צריכות לחצות מלא כבישים.... קיצר אנחנו  מתחילות לרוץ ברגע שיש ירוק פתאום אני כזה-----*** אנחנו צריכות ללכת משם !!

והנה אנחנו.......רצות חזרה (מעניין מה עבר לאנשים שחיכו לרמזור....)

-----------------

ישבתי בכיתה ליד החלון וזמזמתי (מילה עדינה קצת..) לעצמי שיר שהמצאתי ברגעים האלה.... פתאום חברה שלי קוראת לי כזה מהחלון ואז הבנתי שהיא שמעה / ראתה אותי מזייפת לי בהנאה עם כל הראש (שזז בקצב..)  

------------------

לא בדיוק פאדיחה..... הייתי בלונה פארק עם חברות ואז עלינו על הסוכריה (הדבר הכי מפחיד שהסכמתי לעלות עליו..) ואני צורחת.......... ואז בקטע שאתה יורד עם הפרצוף כלפי מתה אני צורחת כמו לאיודעתמה " ה'!!!! אני רוצה לחיות!!! די!! " וחברה שלי כזה "### !!! תרגעי..."

זהו לעכשיו... 

מה?? אנלא זוכרת שזה קרה.. מי זאת זאתי מהסוכריה?תותית

כנראה שלא שמעתי ת'זיופים שלך...פיו... ב"ה..    סתםםם...אוהבתותך!!

לכל מי ששואל מזה הצלקות שיש לך אל הרגל(בברך) אזBreathing Fire

במיסדר פתיחה של המחנה עשינו מורל ודילגנו אני לא שמתי לב והחלקתי לצד על סלע מול כל הסניפים (יש עוד הרבה בעיקר אל הצלקות שיש לי ברגל שמאל אחת מהם מוקדשת ל.... הלכתי עם מישי בירושלים ואז היה שרשרת ברזל שחוסמת חניה היה אל זה שלט קטן מברזל ולא שמתי לב אני כולי מיתלהבת מתחילה ליקפוץ כיאילו זהגומי 123 123... איך שהרמתי תרגל דפקתי אוה אל השלט ומישפחה חרדיה שעמדה מולינו שאלה עם אני בסדר

לי יש ת'פדיחה הכי פדחנית פה!!אווזה.

יש לי מורה בבצפר שקוראים לה דנה. הקיצר, יום אחד אני וחברה שלי דיברנו במזדרון על הסדרה ג'ינג'י. ויש שם ילדה אחת מ-פ-ג-ר-ת שקוראים לה דנה. הקיצר, אני צורחת, אבל מה זה צורחת, צווחת, "דנה'לה בננה'לה" בטון וקול כזה שאפחד לא יכול לפספס. פיתאום אני רואה ת'מורה דנה באה אני וחברה שלי שתינו בורחות, ומתפוצצות מצחוק... ואחרי 5 דק' היה לי שיעור איתה...

טוב זה לא מצחיק אבל זה פדיחה שאנלא יודעת מה לעשותמתו"ש

בס"ד

מלצרתי לא מזמן באיזה חתונה, היה מלצר אחד שממש עיצבן אותי אז נכנסתי בו....

קיצורר.. יש לאמא שלי חברים ביישוב של האולפנה שלי, והם ממש רוצים קשר איתי... שבוע שעבר פגשתי את האמא והיא אמרה לי " מתי את באה לבקר (בלה בלה..) יש לנו בן בגילך!" בירור קצר מבהיר שאיך לא-זה אותו הבן...אווץ' מה אני הולכת לעשות? פדיחה לבוא אליהם... |אומלל|

זה כבר קרה לי פעמיים!!!!!!!!<מתן>

היה לי בר מצווה בשבת שעברה

ביום רביעי עליתי חזן בשחרית ואמרתי בטעות קדיש יתום!!!!!!!

וכל הבעסה זה שגם אתמול זה קרה לי שעליתי חזן!!!!!!!!!!!!

פאדיחה!!!!!!!!!!!!!...

פאדיחה...הרהור

דברתי עם אמא שלי שאני רוצה להכין עוגיות לשבת ואז דודה שלי (חנה)התקשרה ונתתי את הטלפון לאמא שלי וכשכנוע אחרון אמרתי לה שאת העוגייות של דודה שלי חנה אני שונאת! והיא היתה על הקו!!!! כמובן עידנתי את זה כשקלטתי שהיא כנראה שומעת....פ-א-ד-י-ח-ה.

.במיוחד שדודה שלי היא קונדיטורית ויש לה עוגות מזה טעימות לרוב אבל דווקא את אלה אני לא אוהבת והייתי מעוצבנת אז אמרתי את זה ממש מוגזם=(

טוב,את לשלי אפחד לא הגיע עדיין..נטע=]

אני וחברה שלי סידרנו ת'סווצרים של חב"ב.. ואז אני כולי כבר הייתי מתההההה אז התחלתי לשיר(בזיופים כמובן..) שאין לי כח לסווצ'רים האלו וכו'.. פתאום כל הצוות הדרכה של הבנים עבר שם עם הקומונר(כן יש לנו קומונר בן..) ואז אני וחברה שלי שיא הצחקנו..ואז חברה שלי באה מלמעלה, מסתקלת עלינו והולכת.. אז הסתכלתי מאיפה היא באה.. קיצור.. אני מגלה שהיא שחנ"שה עם איזה מישהו מהשבט שלי והם צחקו עלינו שעות!!!

.......................

ועוד אחת..

בערב שבת אני וחברה שלי (אותה חברה של הסווצ'רים...) חזרנו מהתפילה של הסניף..קיצור..היא דחפה אותי ומשכתי לה בקוקו וסיבבתי אותה (כן, נשמע ממש פראי..אני יודעת) ואז היא פשוט נפלה על הרצפה והקטע שזה קרה ליד כל הבנים מהיישוב בערך.. ועכשיו כולם צוחקים עלי שאני פראית..(ואפחד מהבנים לא באמת מכיר אותי..)

קיצצ'' תודו פאדיחות..

**לשלי אפחד לא הגיע..***נטע=]
אז ככה....סנופי=)

אני נערת פדיאחות.... חבל"ז אני חיייה בפדאיחות!

קיצ'ר האחרונה הייתה ככה הלכתי ב"ממילא" וקצת ריחפתי ועליתי במדרגות פתאום נתקעתי בבטן שלמשהו מ'זה גבוה כינירא היה לו שרירים למה מ'זה כאב לי הראש אח"כ הוא כזה ליטף אותי סליחה סליחה....

עוד אחת יום שישי אחד נסענו ומ'זה מיהרתי רצתי לחדר של הורים שלי ומחצתי ת'דלת ואני לא מבינה למה היא לא ניסגרת פתאום אני קולטת שם מישהו מתקן משהו....

לבנדוד שלי הייתה שבת ישיבה בישוב שלנו אז אני כזה פוגשת אותו שבת שלום וזה...  הוא כזה ראית את חברים שלי אני כזה כן ההם הלכו לשם ....

אחרי כמה דקות הוא חוזר אני כזה לא מצאת אותם? הוא אומר לי לא.                                               טאוווב כל הדרך חזרה הוא הלך מאחורי באיזשהו שלב זה היה מביך אז אני כזה טאווב אני חייבת ללעוףף רצתי  אחרי כמה דק' שעצתרי הוא כזה מגיע ופתאום נפתח לי הריצרץ של החצאית (הייתה לי טוניקה...)מוציא לשון

טאוווב יש לי פוללללללללללללל אבל אנלי כח אז בהזדמנות...

פעםאנונימי (פותח)

נכנסתי לשירותים בתחנה מרכזית, קיצור- אני כזה פותחת תדלת של התא בפראיות, ולא יודעת כנראה ריחפתי רציני- לא שמתי לב שהייתה בפנים מישי. אני סוגרת תדלת אחרי- ורק אז אני מגלה שאשכרה אני עם עוד מישי בתא!!!! זה היה הפאדיחה של חיי!!

היא הסתכלה עלי כאילו הרגע נחתתי עליה מהירח! ( טוב, ככה באמת נראיתי...)

גאשששש XDDDDDדאץ
שליאבודה!

פעם אחת(לא בעצם היו היה...) אמא שלי ואני (אולי היה עוד מישהו)חיכינו לסבתא שלי...וחיכינו....וחיכינו...וצלצלנו - והיא אמרה שהיא באה , חיכינו..ובאמת אמא שלי זיהתה אותה מרחוק אז היא הלכה להביא את המזוודות ואמרה לי להכנס ואני כולי כזה נכנסת בסערה ...שואלת את סבתא שלי מה נשמע...ולמה לקח לה הרבה זמן לבוא...וסוף סוף אני יכולה לשבת...פתאום אני קולטת שאמא שלי לא נכנסת ואני לא מבינה למה... ואז אני קולטת שהיא לא סבתא שלי ...אחד הפדיחות הרצניות...(מסכנה אמא שלי התעצבנתי עליה שהיא אמרה לי להכנס, ואח"כ לא אמרה לי שזאת לא סבתא)

אם אני יזכר בעוד פדיחה (יש לי פול) אני ירשום...

פאדיחה מאתמול!(יותר נס)צעיר רענן

אני וחבר בסיבו"ש קפצנו שנייה לעטרת כהנים, איך שאנחנו יורדים - אנחנו קולטים - ים של בנות. הבנים כבר התקדמו!!

אנחנו - מה עושים??? ממשיכים? עוצרים והולכים עם השוטרים...?

בחרנו בב' לצערנו הרב, אנחנו מחכים ואז מתקדמים - ואז איזה חייל אחד צועק עלינו להתקדם למיקדימה, ואנחנו - איך בדיוק איך? בין כולם?

ה' איך אנחנו עוברים..! ואז אנחנו קולטים איזה בן אחד, שנראה ממומחה גדול באיך להגיע לצד השני בזמן הכי קצר ובהכי פחות מוקשים... ציק צ'ק עקבנו אחריו ... נצמדו לקירות כמה שאפשר... - ללכת עם הענים לריצפה, צמוד לקיר , בין המון רב, דבר מאוד מסובך , אבל הנה אתם רואים אני כותב פה את שורות אלו, אני עדיין קיים!

בכל אופן אם אחת מהבנות מזהה מי אנחנו - סליחה רבה - לא היה שום כוונת זדון חלילה!

פחות פאדיחה אבל...

אם אותו חבר סיבו"ש קודם - הגענו באיחור התחלנו להסתובב בתוך הרובע הערבי - ופתאום אנחנו קולטים - היי - זה לא ויאה'דלהרוזה? אווופס! הם עקפו אותנו מה עושים??? ולפתע נשמע לכולנו השיר הקדוש "יבנה המקדש ... וההמשך (כל אחד יבין מה שיבין) " מזל, הם רק עכשיו מגיעים

פאדיחחחההההה!!!~אב*אל~

אז ככה כשהייתי כיתה ו' המורה נתנה לנו פווולל שעורי בית

ואני כזה מזל שיש הפסקה לעשות שיעורי בית...

טוב אני יושב בכיתה בהפסקה מכין שיעורים עם עוד 3 חברי סטלנים על כל הראש...

אז אני צעקתי קללה חתיכת קללה

ואז אחד החברים שלי כזה צועק איזה מורה דיבה המורה לאה!!!(לא השם האמיתי)

ואז כזה המורה נכנסת לכיתה כולה אדומה והיא צועקת מי צעק את הקללה???!!! מי קרא לי דיבה??? בסוף נענשנו ארבעתינו אבל היה ממש מצחיק חבל"ז חחח

משהו מצחיק שקרה למורה שלי איזה ילד בשם ישראל -לא השם האמיתי-

הוריד למורה את המסמרים מהכיסא עכשיו, המורה ממש דיבה ובשביל להגיע לסוף הכיסא היא צריכה לקפוץ אחורה

תדמיינו לבד מה קרה לה!!! חחח

וואי לי קרה פאדיחה שהספקיה לי לכל החייםםם!!~n אני~

שנה שעברה בחודש ארגון אני ועוד 3 חברות שלי, מחכות בטרמפיאדה לטרמפים, וחיכינו כבר פוול זמן, פתאום יורדים מאוטו אחד שני בנים מהשבט שלנו.. והם רצו לעקוף אותנו,

ולבן אחד היה סודר חום וגם לחברה שלי..

בקיצור מגיע טרמפ ואני אומרת לה "כנסי, כנסי" ודוחפת אותה..

פתאום הבן אומר לי "ווואאוו אני שומר נגיעה.."

כולי נהייתי אדומה.. מזל שהיה חושך..

אה!!! זה הייתם אתם?! |זועם|- צעיר ורענן!לוחמת תמורות

בס"ד!

עכשיו אני מבינה מי אתה...!

יצורים!!!

מה נראה לכם?! אה?! הפרעתם לננו ללכת בשלווה ובשלום!!! והיה לנו פאדיחות כששרנו סולו וראינו שלישיה+++ רצים לידינו...בנים!!!

הכל בצחוק כמובן, למרותשאכן הייתי בסבו"ש, בסוף של הבנות...

עליתי עליך!!!

"ושזה לא יקרה שוב, |טון מורתי|

סתם, לא לקחת קשה... אני במצב רוח מיץ תפוזים...

עזרתם למשהי שנתקע לה הדגל בקיר??rjkh
כמעט נתקעתי ברב, ובמורה (גבר..), וברכז החברתי...מישי' מאפושו'

*צילמנו משו' לתקשורת, ושעוווות עד שהצלחתי לכתוב SMS נורמאלי (צילמו אותי..) והייתי ממש לחוצה.. אחרי שב"ה הצלחתי הלכתי כזה לחור לפני הכיתה (כאילו, יש ת'קיר, ואז שקע ובפנים הדלת..) ונעמדתי ונשפחתי.. כאילו, ממש צעקתי והורדתי לחץ וזה.. ואז פתחתי ת'עניים וקלטתי את המנהל האדמיניסטרטיבי מולי עושה כזה פרצוף... לא מבין מה עובר עלי...

*מורה (גבר) הראה לנו תמונה שלו כשהוא היה שביעיסט... והוא היה חתיך.. וכמעט אמרתי את זה בקול.... נראלי שהוא קלט מה כולן חשבו... היה מצחיק...

*היתה לנו שיחה, והמרצה ביקש ממני לכתוב דברים על לוח, (דברים שבנות אמרו.. לא ממש משנה מה בדיוק היה..) ואחת בצחוק עושה כזה "תנקדי" אז ניקדתי.. (נס שהמורה ללשון לא היה שם.. כי נראלי שהיו לי כמה טעויות... ) ואז כשסיימתי הסתובבתי לכולן ועשיתי פרצוף.. וקלטתי את הרב (ראש אולפנה) יושב בסוף בדיוק מולי...

*היה לנו שיעור על הרב ושילוב של 2 דברים שהוא אמר שיגעו אותי.. והיה די שקט הכיתה, ואני השתגעתי בערך... צעקתי וזה... כולם עשו לי כזה פרצוף, והרבה כזה מנסה להבין מה עובר עלי...

*לא פדיחה, זה סתם היה מצחיק...הייתי במפגש כזה של חילונים ודתיים (פרוייקט עתיד למי שמכיר) ויצא שישבו בנים ואז היה כיסא ריק אני ועוד בנות.. והבן שהיה ב"תפר" העביר ת'פלא' שלו לבנות שיראו משו'.. כמה פעמים.. וכל פעם הוא כאילו סוג של זרק את זה, ושלח ת'יד מולי. אני הייתי עם יד על השולחן, וכל פעם שהוא העביר ת'יד אני זזתי אחורה.. והוא מליון פעמים עובר ככה צמוד.. ואני עפה אחורה.. וכנראה פעם אחת זה היה יותר מורגש שזזתי.. והוא כזה סליחה, ואני כזה, סבבה..  פתאום הוא קלט שהוא מעביר ת'יד צמוד לאיזה דוסה שיושבת שם... אותי זה הצחיק...

*בשבת זכור התחפשנו לזוגות, ואני הייתי הגבר.. ואיזה אחת (לא מהאולפנה) חשבה שאני באמת בן... והיא שאלה אותי שאלה, משו' בהלכה.. וידעתי את התשובה.. ואני כזה לענות, או להגיד לה שאני בת?? בסוף אמרתי לה משו' כמו "אני בת, ומותר" (נראלי כבר כתבתי את זה פה פעם..)

זה יספיק....

אני בנאדם די פדחן. אבל אני נהנית מזה...

אין לי ממש פדיחות ענקיות.. שאני לא יכולה להסתכל בפרצוף של אנשים... גם אם כן, זה עובר די מהר..

*עם (שיעור עם הרב)מישי' מאפושו'

*והרב (לא והרבה, אפילו שזה מתאים...)

להקפיץ מקפיץ מוקפץ הוקפץרחליOס
מישי, "לאיזה דוסה שישבה שם" ?!למי את מתכוונת?XD XDשיראל:)
נראלי לעצמה..נדנדה כתומה.
פאדיחה...tompak

אני בכיתה ו' במחנה של בני עקיבא היינו בירושליים במקום ביער עין זיתים בגלל המלחמה.. אז אני בא כזה לאחת המדריחכות ושואל אותה... תגידי איפה המאהל של הבנות?? (ואמרתי את זה בנימה כזאת... לךוידע איך להסביר...) בקיצר פאדיחות...

וואי נכנסתי לפה במקרה אחרי שנים שלא הייתי פה=]]420mal

אז אם כבר אני יכתוב משהו מהתקופה האחרונה..פשוט קורה לי כל כך  הרבה פדיחות כאלה שאני זוכר רק תאחרונים...=\

*הייתי עם חברים בצפון, ודיברנו עם כמה חבר'ה מישיבה אחת, ואז הם שאלו אם אנחנו מכירים איזה מורה אחד אצלינו..והיינו בטוחים שהוא מלמד גם אצלם..ואז חבר שלי מתחיל להשמיץ אותו מלא ולקלל אותו, כי בדיוק שיעור לפני הם היו בכאסח...וכולם כזה נחנקים מצחוק...ואז אחד מהם אומר שזה אבא שלו ).........

*היינו בגני יהושוע עם הסניף ועשינו את אופניים כאלה של 6..וכל מי שהיה איתי היו חניכים מופרעים כאלה ועשינו בלאגן חבל"ז..באמצע היה איזה פעילות של מש"צים שהיה שם על הדשא,(אולי מישהו מפה היה שם) והכל היה ממש בלאגן.. ואחריהם היה איזה איש זקן כזה שהשקה את הדשא עם צינור, ואז עברנו לידו והייתי בטוח משום מה שהוא עושה את זה בכוונה..אז באתי עם בקבוק של מים ממש קרים והשפרצתי עליו את כל הבקבוק,והוא היה כולו בהלם =]]] ואז קלטתי פתאום כמה יצאתי מפגר התחלתי לברוח, והוא השתחרר מהשוק והתחיל לרדוף אחרינו עם הצינור ומילא אותנו מים...ואז אני קולט גם שכל החבר'ה של משצים מאחורי מתפקעים מצחוק=]]]..

אה ועוד כמעט פדיחה שהיה לי השבת..420mal

אם זה היה באמת קורה זה היה ללא ספק הסיפור המנצח...=]]

בקיצור, יש לי איזה חבר שכל שניה אומר ה' ישמור..ולפני זה בדיוק הוא חפר לי עם זה..ואז עליתי לתורה במנחה, ובמקום להגיד "ה' עמכם" לפני הברכה, התחלתי כזה לומר "ה' יש-.." ואז למזלי תקנתי את עצמי

חח מלאכי! גדוווווווול!לירזושש
וואי מלאכי!! נקרעתי מצחוק!!קשקושה קטנה

צוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקצוחקואני עדיין...

חח בכיף=]] אם אני ייזכר אני יכתוב עוד....420mal
אוקי... תוך פחות מ-5 שעות...לוחמת תמורות

בס"ד!

הפאדיחות לפי סדר האירועים, ומהכי קטנה להכי גדולה...

1- אני ילדה תמימה באוטובוס לירושלים... התיק עלי, לצידי זקנה, ובמושבים בצד-מולנו 2 דתלייט"ים בני 19-20.

וכהרגלן של ילדות עייפות- נרדמתי
    ואז בכניסה לירושלים התעוררתי, ואני חצי ישנה (ובקול) "אבל אני רוצה לישוווון..." וחזרתי לישון עם ראש על התיק...

ואז בתחנה מרכזית, אני קולטת את השניים האלה בוהים בי כמו בחייזר... המום

2- לאחר מעשה מביש זה, אני יוצאת מתחנה מרכזית לאוטובוסים... והשומר עושה לי "שלום", ואני (בקול ישנוני)

ש..ל..ו..ם... ונתקעתי בעמוד...חושף שיניים

3- ופאדיחה אחרונה לאותו ערב- אני מנגנת בחליל צד, בתזמורת... עכשיו- אני לא אתן הרכב של התזמורת, רק אגיד

שישבתי באמצע, מול המנצחת, מימיני 4 חלילים, משמאלי 3 קלרינטים, ובתוך אוזני 4 חצוצרות... בצד יש סקסופון

ובסון, ומאחורה- תופים, קונטרבס, וטובּה.

טובּה= כלי ענק, נמון, וצליל שמרעיד את הלב... תופים= בום, בום, טראח!!! וחצוצרות באוזן זה התחרשות מהירה,

גם כשזה מוצארט...תופים
    המנצחת עבדה שניה עם הטובּה, ואני- נרדמתי... (להזכירכם, אני בדיוק באמצע, שורה ראשונה)... והמשכתי לישון

כשכולם ניגנו (כולל החצוצרות...)- ופשוט ישנתי!!!ישנוני
    ואז חברה שלי לתזמורת עושה לי כזה "------, קומי", כולה מפודאחת... אני קמה בעיניים מתות מעייפות... (אנחנו

שורה ראשונה חצי עיגול), קיצר- בקצה של העיגול יש מישו בן 19, מנגן מטורף... והוא כולו מסתכל עלי במבט של

"מה הסיפור שלך, ילדה?!" ואני כזה "דייי..." וההיתי ממש אדומה...לשון אדומה

^^איייאאייי מה יהייה איתך?! אני חייבת לציין שאת(=אני=)

ממש כשרונית!

סתם מותק! אוהבתותך!!! 3>

כשרון נדיר... עוד משו-לוחמת תמורות

בס"ד!

נכון יש שיעורים שנוצרו כדי שתישן בהם?!

אז אזרחות וג"ג זה שיעורים כאלה...
אני ישנה להנאתי בג"ג, ואחר כך- תושב"ע...

(כל מה שאני מספרת עכשיו סיפרו לי אח"כ, כי היתי עסוקה בלישון, ולא שמעתי כלום)

המורה נכנס, באמצע ככה הוא מקריא את השם שלי, וחברה שלי מצביעה עלי וצועקת "הנה ------, היא ישנה!", ואז 10+ בנות צעקו בשם שלי, ואז המורה עושה להם כזה "שקט!!! אתם לא רואות שהיא ישנה?! אסור להעיר אותה! זה ממש גזל שינה!!!" הם מסמיקות ומבוישות- ואני המשכתי לישון...

|צוחקת בקול רם| אם זה היה קורא לי היו מעיפים אותי.הרהור

(אם הייתי נרדמת)...

רופל ולוחמת תמורות.... חחחחזק~אב*אל~
קורע!!!!הרהור
יש לי!אש"ה

היה טקס יום השואה בבצפר ואז כזה בסוף שרים התקווה אז לפני כן אומרים לשירת התקווה וכו', אז אחת המורות (שהיא במקרה אמא שלי) עושה "לשירת המנון התנועה" ועד שהיא קלטה אתזה כולם היו על הרצפה...צוחק

דודה שלירמ"ג

הלכה ברחוב בחו"ל עם חברה שלה והם ראו איזה אישה שמנה, מה שמנה? מגה-דובה! אז הם היא אמרה לחברה שלה "איזה פרה היא" בעיברית פתאום האישה מסתובבת ואומרת להם "מוווווו"

אחת הפאדיחות שאני בחיים לא אשכח לעצמי!! P:מ!ר*

זה היה אז בהפגנה בכפר מימון נגד ההתנתקות...זה קרה שנעלמתי לעצמי בכפר (למרות שאני גרה בכפר אבל אז הייתי קטנה) וחיפשתי שעעעעות את אבא שלי והיו פה מלא מלא אנשים עם חולצה לבנה ומכנסיים שחורות אז ראיתי מישו שממש היה דומה לאבא שלי ורצתי אליו וחיבקתי אותו ברגליים!!

ופתאום אני מגלה שזה הרבבב!!!

וקרה לי עוד ספור על אותו עקרון רק עם אמא שלי ...זה היה בתקופה שהייתי צריכה משקפיים אבל לא היה לי ולא ראיתי טוב ...פתאום אני רואה מרחוק מישהי שמזכירה לי את אמא שלי אז אני רצתי אליה (הייתי בטוחה שזו היא ) ןצעקתי אמא !! אמא !!

ואז איזה מטר לפני שאני באה לחבק אותה אני קולטת שזו אמא של חברה והולכת צעד אחורה ואומרת אופס פאדיחה ..סליחה...חחח בדיוק במילים האלה

אני בחחיים לא אשכח את הסיפורים האלה!!!

פאדיחה טרייה וקטלנית!!שולה*מסטולה

השנייה ברחתי מאוטובוס! שמעו-

קניתי פחית קולה, ופתחתי להנאתי באוטובוס אבלללללללללל

הכל השפריץ על כל האנשים סביבי!! שיא הפאדיחות הפכתי תבגדים שלהם לפיגמות מנוקדות.....

בחיים לא רציתי ככה להקבר באדמה!!!!

תמסקנה אני מקווה שכבר תבינו לבד

מקפיצה..הרהור
עוד אחת~SMILE~

יום אחד הלכתי להביא את אחינית שלי אלינו לבית (היא לא גרה בעיר שלי, ילדה בת 3) ובנסיעה בין עירונית היא נרדמה עלי, כשהגיעה התחנה אני בקושי יורדת ואז ראיתי מישו כפיל של בנדוד שלי ברכב ליד התחנה, הייתי בטוחה שזה הוא ואני כולי מתלהבת שלא צריך לסחוב אותה בעוד אוטובוס הולכת לרכב עם חיוך מאוזן לאוזן ואז בשניה שבאתי לפתוח ת'דלת קלטתי שיש לי טעות אז אני כזה עושה סיבוב ובורחת. בנ"א לא הבין מאיפה הגעתי...

חחחחחחחח מזכיר ת'פדיחה שלי...טליה
פחחח... שלי:*reut*

הייתי באיזה טיול ואני כולי שרה (יותר נכון צועקת ומזייפת)

ופתאום אני קולטת שכבר שעה 2 בנים שהיו מאחורי (ושחשבתי שזה אמא שלי ואחותי) מנסים לעקוף אותי... ואני כזה כולי מסמיקה נותנת להם לעבור... איזה סתומה אני...

לא בדיוק פאדיחה, אבל זה היה מצחיק ^^RollOfLifeאחרונה

אבל אני לא אחד שמתפדחת בקלות~

============

בשיעור ספורט אחד שיחקנו כדורשת (שזה כדורעף בגירסה לעילגים) ואני כזה תופסת את הכדור ובאה להנחית.

איכשהו עיקמתי את הרגל, נפלתי ונתליתי על הרשת. הרשת נפלה, והכדור- פגע.

היה אחד הקורעים

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך