ואאאווו כמה זמן שלא פתחתי פה שרשור..@!@#~!@#~~!!;;האחת והיחידה!!

חודש אריגון התשע"א-

חודש אירגון ראשון בסניף בנ"ע!

חניכה.

עבדתי יותר מ-10 שעות בשביל לערווך סרט שיצא מ-ד-ה-י-ם!!!

בסוף ההופעות המדריכות ומלא מלא בנות מהשבט באו ואמרו לי כמה שהוא יצא יפםה וכל הכבוד...וראו שהשקעתי...

זהו.נגמרו ההופעות.כולם יושבות על הדשא מחוץ לאולם ומסכמים את החודש.יש פופקורן ושתיה.

מתפזרים לבתים להתארגן ואז לחזור לסניף.

נשאר בלאגן על הדשא.

מישהי צכה להיות ה"פראירית" שתריים הכל.

אני מתלבטת עם עצמי מה לעשות.

וזהו.

מחליטה.

אני כמה אוספת מכולם ת'כוסות ת'בקבוקים ת'שקיות,ת'קופסאות ואת כל מה שנשאר על הדשא.

ואני מגלה שאני בכלל לא מרגישה ה"פראירית".

המדריכה נגשת אליי ואמורת תודה.

פתאום אני מבינה שבשביל לקבל את הצומי שאני רוצה אני לא צכה לפגוע בעצמי,לעשות לעצמי דברים,לרדת על בנות, לפגוע בהם וכו'...

אני פשוט צכה לעזור,לעשות טוב לאנשים...שלאנשים יהיה כייייף איתי ואז הם יתחילו להעריכך אותי.

זאת אני שצכה לעבוד עם עצמי ולא על עצמי.

שבת.

סעודה שלישית.

כל הסניף יושב במעגל ושר שירי נשמה.

אני כ"כ רוצה ללכת ולשבט עם כולם,ולשיר ולהתקרב אל אלוהים.ולחזור לפעם.

אבל אני לא מסוגלת.

צד אחד מרגיש כ"כ קרוב אל אלוהים אבל הצד השני כ"כ רחוק.

מרגישה כאילו מושכים אותה משני הצדדים בחבל חזאק אבל בסוף מחליטה שלא מסוגלת ללכת לשיר עם כולם.

מפחדת לחזור להיות דוסה כמו פעם.

בוקר.

אני רוצה להתארגן ליסוע לירושלים ומגלה שהחברה שלי החליטה שלא נוסעים בלי להודיע לי.

אני מגלה שיש לי שתי אפששרויות.

להפגע,לא לדבר יותר.לריב.

אפשרות שניה.

להבליג.לסלוח.לנסות להבין.

אני בוחרת באפשרות השניה.

להבליג,לסלוח.לבדוק למה מחר.

אז זהו.הגעתי לעכשיו.

מנסה לשמוח.למרות הקושי.

למראות כל הכאב ממשיכם ת'חיים.

כי אלו הנסיונות שאלוהים מביא לנו.

ההתמודדות היומיומית שלי...

אם זה החודש אירגון הראשון שלך -תילה

זה אומר שאת בכיתה ד'?!?!?!!

או שזה לא קשור??

לא קשור....הייתי פעם בתנועה אחרת..האחת והיחידה!!
בואנה, אשרייך, צדיקה!!אביה =)

חיזקת..

הלוואי.

ווואו!רחליOס

תסתכלי.. ממה שכתבת פה.. את באמת מדהימה.. ואת לא צריכה לחזור להיות! את יכולה להיות משו אחר.. להיות דוסית!דוסית לא חייב להיות חצאית עד הרצפה,חולצה חוונקת ושרוול ארוך.. זה יכוליות גם רק מהבפנים.. אז ברור שעדיף גם מבחוץ.. אבל אם את מתחילה מבפנים.. אפילו אם זה ישאר רק בינך לבין עצמך! בלי שיראו.. אז תיהי שמחה אם זה בסוף.. ולאט לאט זה יצא החוצה. ולא תהיה בעיה.. את תיהי גאה במה שאת!

ללכת לשיר שירי סעודה שלישית.. זה לא להיות דוס.. אני יכולה להגיד שגם אצלינו בסנף יש את זה... וזה ממש לא רק הדוסים! אם זה מה שיעשה לך טוב.. אז זה מה שתעשי! כי את יודעת שזה מה שטוב לך באמת! אל תגרמי לאנשים להחליט בשבילך! תעשי את מה שאת יודעת שהכי טוב בשבילך בשביל הנשמה שלך!! כי זה הדבר הנכון!

אם את רוצה! תמיד פה באישי!

מוזמנת!

זה נכון, אבל>אביה =)

[למרות שלא אני פתחתי תשרשור אני מרשה לעצמי להגיד כי אני באותו מצב בערך וגם לי הייתה התלבטות כזאת לפני כמה זמן]

פתאום לשבת עם כל הסניף לשיר את השירים האלה, וזה כ"כ מוזר- זה פשוט מחזיר אותי אחורה, לפעם, ואני לא יכולה לא לחשוב על ההבדלים בין אז להיום, וזה כ,כ קשה, וחוץ מהקטע הזה, זה פשוט כואב לי לראות ולשמוע את זה, לא רק בסעודות 1/3יות אטלא גם בתפ]ילות סניפיות- כל הבנות הקטנות האלה- כולה ביסודי ד'- ה', משו כזה והם באשכרה מתפללות או שרות בדבקות כזאתי, ומכוונות , מה שאני הפסקתי לעשות כבר לפני פולל זמן, וזה ממש כואב שילדות בכיתה ד' יותר "צדיקה" ממני.. אוקיי, וכן, אני גם מקנאה.. כי אני כבר כ"כ רחוקה והם כF" קרובות.. אבךל הפ פיציות!!

...!האחת והיחידה!!אחרונה

רחלי-תודה איזה חמודה

אבל זה לא קשור בדוסות וה"לא דוסות" זה יותר קשור לזה,שכשאני יושבת במעגל עם כולם אני חושבת על המצב שלי היום ועל איך שהייתי לפני שנה-שנתיים...

וזה לא נותן לי להשאר אדישה..כי זה קשה המעבר החד הזה...

ו...זה נכון שקודם כל אני צכה לעבוד על הבפים-אבל אני כבר לא מרגישה את אלוהים בחיים שלי...

ואביה-

ממש ממ שממש תודה..

אני עדו צכה לדבר איתך הרבה...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך