הורג אותי איך ההורים נותנים לילדים שלהם בגילאי 10-13 כבר לגלוש בפורומים! ולהחליט לבד מי מסוכן ומי לא, אם מי מותר לדבר ואם מי לא, לי זה נראה קצת חסר אחריות...
חושבים כמוני?
הורג אותי איך ההורים נותנים לילדים שלהם בגילאי 10-13 כבר לגלוש בפורומים! ולהחליט לבד מי מסוכן ומי לא, אם מי מותר לדבר ואם מי לא, לי זה נראה קצת חסר אחריות...
חושבים כמוני?
אולי הם פשוט לא מתעניינים?
ואולי הם סומכים על זה שזה ערוץ 7 וכולם כביכול דוסים צדיקים?
ואם יש לך שאלות תפני להורים שלי
אבא:0522222222
אמא:0521111111
<יש לי הרגשה שהוא היה ציני, אבל בכל אופן נערך, אריאל..>
הם מודעים לעובדה שהרגע פרסמת את המס' טלפון שלהם? (אם כן אז סבבה.. אבל בכל זאת..)
יש גם הורים שמשגיחים, והילדים לא גולשים לבד..
כאלו גם פה יש סיכון,
בכל מקום יש סיכון.
אבל זה בהחלט עדיף מפיסבוק.
(מיטל-מסכימה איתך
מתן!!!-מה אתה מעלה ת'מספר של ההורים שלך לפה????אתה יודע איזה מסוכן זה!!!)
סורי שאני מתערבת זה ממש ממש מסוכן...כל מי שרוצה יכול להכנס לכאן גם בלי לפתוח משתמש אפ' ולקחת תמספרים!!
כל מי שהוא קצת מבין משהו במחשבים פעם - הוריד
זה בכלל לא מסוכן.
וחוצמזה, עלי יודעים איפה אני גר, כמה אנחנו במשפחה ויש ים מידע על משפחת למפרט ברשת. לא נגרם לנו נזק מזה.
תקטע... זה מסוכן!!
אפילו אימייל עדיף לא לפרסם..
מה נסגר איתכם?!!??
תמחקו את זה מידד!!
היו סיפורים שנגמרו ברצח
מה הבעיה שילדים בגיל כזה יגלשו בפורומים?
והם עדיין לא בוגרים מספיק על מנת לעשות את הזיהוי הזה של מי מותר לדבר איו ומי מסוכן וכו'..
אופי בן אדם קצת שכל בבקשה
כל אחד יש משהו שמייחד אותו
יום נעים!!!!!
התחלתי לגלוש כאן לפני יותר משנה, היו כאן מקרים ואף אחד מהם לא הגיע אלי. איך? זה לא עניין של גיל, זה עניין של זהירות.
יכול להיות שיש באמת הורים חסרי אחריות אבל לא כולם,
אחותי נגיד היא בת 10 והיא בפורומים פה, וההורים שלי יודעים בדיוק עם מי היא מדברת..
ועדיין ב"ה לא קרה לה שום דבר מסוכן..
ואני בטוחה שההורים שלי הם לא הייחידים, אני בטוחה שיש עוד הרבה מאוד הורים כאלה,וככה אני לא חושבת שיש בעיה...
וזה שאנחנו גולשים פה זה כן בסדר? יש ילדים שבגיל הזה עושים המווון שטויות ומדברים אם המוון אנשים שהם לא מכירים וזה גם ממש מסוכן כי ליפעמים הם נהנים מהקטע אז הם לא מוחקים או חוסמים אותו...
המשך ערב טוב..
מסכימה שזה מסוכן!!....
אלא אם כן ההורים שמים פיקוח מאוד הדוק, או אם הם מאמינים (-וצודקים..) שהילד בוגר מספיק בשביל לשמור על עצמו.
שאלה של אמון, של בגרות ושל כמה שאתה מכיר את הילד שלך...
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים