המ'ח שלי חם!מחומם

לא יכול יותר! זה קשה מידי, כל הזמן לחשוב ולחשוב ולחשוב....

הכל בא ממקום באמת באמת טהור ונקי,( I hope) אבל גם את זה אסור...!

הצניעות הזאת - זה כ"כ מושך! כ"כ דוחף וגועש, לרצות אישה כזאת! צנועה וחסודה, הבעיה שיש הרבה מאוד כאלה.

והם מחממות לי ת'ראש! אני רוצה להפסיק לחשוב על בנות, אפילו שזה בא ממניעים קדושים של רצון להתחתן בע"ה, ורצון אמיתי וטהור, אבל קשה מידי להפסיק לחשוב - הנה אני רק רואה אותה ברחוב פתאום הגוף עובר צמרמורות קלות ונעימות!

רק לראות אותה מתפללת, זה מחזק אותי לשבוע שלם! נותן כ'ח יותר רצון לעבוד את ה', בשביל צדיקה כזאת צריך לעבוד קשה, צריך להיות צדיק.(זה באמת העלה בהרבה מאוד רמות בהתחזקות! ולא סתם בדימיון, רצון להיות יותר טוב והשתדלות לעשות - להיות יותר טוב)

לחלום אליה בתור אישה, להתלבט כי אתה יודע שהיא לא אישתך ותפסיק לדמיין, ואתה רואה עוד כמוה ברחוב, והמוח שלך מתרחב ומתחמם, ופחוד שזה מזיק לו!

פוחד מאוד, אבל נהנה מכל רגע של התחזקות כזאת!

וואוו!!עשית לי ת'יום...אנונימי (פותח)

טוב לדעת שיש בנים שמעריכים את העבודה האדירה שלי צניעות ובכלל בקיום מצוות.

אתה לא יודע כרמה עודדת אותי כשיו להמשיך למרות הקושי,כי עכשיו אני יודעת שיצא מזה משהו בריא וטוב...

הנה עכשיו כב מצאתי לך משהו קטן ווחיובי בזה..

ולגבי המחשבות מקווה שתצליח להיתגבר ובאמת בסופו של דבר זה יוביל רק לדברים טובים...

תודה

ובהצלחה רבה...

^^ בדיוק!אנונימי (פותח)

אבל תגידו, זה רק הבנים הדוסים ככה?...

אמממממ שאלה טובה..ב.ש.

תקראי לזה אולי "הבנים האשכנזים"? (כן. אני אומר ברצינות אשכנזים.)

אבל למה זה מעניין אותך את רוצה מישו תת רמה?

בקיצור, זה הבנים השווים!

אשכנזים?ניגונים

בן דוד שלי הוא צדיק יסוד עולם, והוא לא שם על בנות.

והוא ספרדי

לא שם על בנות?דניאלה .ד.

אז משהו אצלו לא בסדר.. כי גם אם הייתי הכי צדיקה בעולם הייתי שמה על בנים איפושהו.

זה יצר..! אם לא היה לנו אותו אז לא הייה לנו המשכיות בעולם, העולם היה נעצר.

לא הבנתניגונים

היתכוונתי שהוא צדיק, שלמרות שאם יש לו יצר הוא כולא אותו חזק חזק בפנים.

הוא רואה בת עוברת ברחוב, הוא יישר משפיל עניים, זה אוטומטי אצלו.

והוא באמת יכול לשלוף לך דברי תורה מהשרוול.

הוא פשוט צדיק, ובואי נשנה את ההגדרה, צדיק שלא שם על היצר שלו.

אולי היצר אומר להרים עניים, אבל הוא יוריד.

וזה מעצבן שהוא חושב שרק האשכנזים טובים, כי זה פשוט לא ככה.

חח הבנתי.. תודה על ההסברדניאלה .ד.

ונראלי שב.ש. לא התכוון ברצינות שרק האשכנזים ככה.

אין פה מה להשוות באמת שאין יש הרבה צדיקים מכל מקום ומכל עדה וצד.

אני ספרדי!מחומם

ומה שאתה טוען פה נקרא בשפה פשוטה: גזענות.

פשוט חבל,

מעריך, ועוד איך מעריך! זה פי אלף יותר חזק מכל ספר אמונה! כי תאלכ'ס אני רוצה להיות כמוה להתפלל כמוה, להיות צנועה כמוה, צנועה בחוץ ובפנים, להיות אדם טוב יותר! אני לא רוצה שהיא תסבול גועל נפש של בן - אדם, רוצה שהיא תהנה כל חייה, רוצה שיהיה לך חיים מאושרים!

*לך=לה שלא תחשבי משהו...מחומם

*להיות נצועה ...

חבר- כמה שהיא נראית צנועה וחסודה ומתפללת בדביקותרחליOס

תאמין לי.. זה כל כך לא מחייב!!

זה לא אומר שהיא באמת ככה מבפנים! אולי ככה היא רוצה להיות! אבל זה כל כך לא אומר שהי כזזאת צנועה ומתפללת בדביקות.. יכוליות שמבפנים היא רק חושבת מחשבות כל התפילה..

אני לא אומרת שאין סיכוי לזה.. אבל קח בחשבון! ;)

בהצלחה לך!  

ב.ש!! מה הקשר לאשכנזים??צעיר רענן

יגזען מגעיל! חכה חכה בישיבה!

מחומם.. בעיה מוכרת פשוט צריך להתמודד, תזרום עם זה עוד כמה שנים(תלוי בן כמה אתה..?) וזהו.

אגב, אתה אריאלני'ק? (חחח סתם מעניין אותי, חבר'ה לא להיפגע כל הבנ"עני'קים! )

זה מאוד מענייןאנונימי (פותח)

"העבודה" של הבנות זאת הצניעות ולא לגרום שיסתכלו ...והעבודה של הבנים זה לא להסתכל ולתור אחר העיניים...והיצר שה' עשה זה כנגד זה!

וואוו כנותאורי החמודה

מדהים!

תרצה להיות צדיק,אוסנת

בלי קשר אליה.

איך לעשות את זה?

ללמוד. להעמיק. לשאול שאלות ולהעלות ספיקות.

לימוד מביא אותנו לאמת האמיתית (ולא לאחת שנגרמת בגלל יצרים חיצוניים וכדו'), לרצון אמיתי, לרגשות עמוקים יותר, ולקצת יותר מנוחה בתחום היצרי.

מה הקשר אשכנזים?!?!?!טליה

ואני שואלת את זה בתור אשכנזייה אחות לאחים אשכנזים (אלא מה)

הרמה של הבחור לא קשורה לעדה שלו!

הרף שהוא מציב לעצמו לא באה במגע עם הגנים שהוא קיבל בירושה

רמת הצניעות הפנימית שלו לא מקבילה לצבע עורו

השאיפה שלו לבת תורה מקבילה אילו עצמו ותו לא!

אין פה בשום אופן קשר ולא קלוש ולו מקרי לדת ולאום (אני מרגישה כמו מגילת העצמאות)

המשךיומושלמהמלאושר (המשך יום מושלם מהמם מלא אושר)

ובלי ג-י-ז-ע-נ-ו-ת כי בתכל'ס כולם באו מאותו מקום והולכים לאותו מקום...

אז בהצלחה בדרך

וואוו..חיזקת אותי=]השם הוא המלך

אבל בתכלס אני מסכימה אם זאת שאמרה שזה שהיא מתפללת ככה זה לא אומר שהיא באמת ככה..

ובאמת אין פה שום קשר לאשכנזים ספרדים...

כל אחד לעצמו..

הוא יכול להיות הכי צדיק בעולם שהוא אשכזי והוא יכול להיות הכי רע בעולם שהוא אשכנזי..

אין קשר...

בקטע הזה-ברוך שלא עשני בן...דוסית גאה!

חושף שיניים...

אואו מעריצה!!! באמת נחמד לדעת מה אתם חושבים לפעמיםחוצניקית!!
ב.ש-חושחש גזען!!!קצת ענווה לא תזיק לך... ***רעיה***

אולי מי שכתב אשכנזים רצה לשגע את הפורום ?אנונימי (פותח)
איפה העניים שלך???ג'ודי

שתהיה צדיקה למה אתה מסתקל  יאלה אין כמו הבנות

תגידו...רק אותי זה הלחיץ?! הקטע הזה?!תילה

לא הייתי שמחה לדעת שיש בן שאולי מסתכל עלי וזה המחשבות שעוברות לו בראש...

וגם אם הכל נכון------------שמרו את זה לעצמכם!!

מה אפשר לעשות?מחומם

זה באותה מידה יכול להיות גם הפוך (לא?!) , איך את יכולה לשלוט בזה?

חחח איזה צפוי... חיכתי להתפתחות שכזאת..טליה

טוב

א. הבנות נראה לי פחות ' מחוממות במוח'  (;ככה אני לפחות;)

ב. גם אם קורא שמישו מושך לי את העין בצורה חריגה אני מנסה לדמיין איך הוא יראה במצבים מגוחחים בחיים..

מיד יורד כל הערך והחן שהיה בו בעיני והמוח שלי חוזר למסלולו הרגיל וכן הולמות לבבי..

ג. הכי פשוט לחשוב על דברים אחרים>> מה היה היום מה יהיה מחר וכו..

ד. יצר האדם רע מנועריו צריך לדעת לחיות איתו לפעמים.. (ולשאול סליחה ישך' אש?)

יואו אני גם כזו...דוסית גאה!

פעם עברו לידי שני דוסים, אבל דוסייים...

ואני כולי מחזיקה את הלחיים כדי לא להתפרץ בצחוק מולם...

(הם היו נראה לי מרכזניקים-כי זה היה ליד מרכז... אז זה בכלל החריף את זה..)

תילה- יש בנות שלא פשוט להם ללכת צנוע..רחליOס

קשה להם.הם כל כך רוצות לא ללכת ככה.. אבל הולכות בדרך שה' רוצה..

ולדעת שיש מישו שמעריך את זה.. ועוד בן. כשתמיד חושבים שבנים אוהבים ההפך. זה עושה לך טוב לדעת שמעריכים אותך!

מקווה שהובנתי =]

הובנת רחלי, ואני מצטרפת=)דוסית גאה!
זה כזה דוסים!!!אנונימי (פותח)

הווו! <דברים כאלה אהובים עלי במיוחד..חושף שינייםמוציא לשוןדוס.>

אבל תדע לך, ותקשיב לי היטב:

זה היצר הרע שמתחפש ליצר הטוב.

אתה צריך לעבוד על עצמך לא בשביל אישתך. אתה צריך  לעבוד על עצמך בשביל עצמך. נקודה.

כשתבוא לשמים תבוא לבד. וגם אחרי החתונה תצטרך להמשיך לעבוד על עצמך. תחשוב על זה...

אבל זה לא עובד כך,מחומם

אצל בנים או לפחות אצלי, אני הפוך - חולם על החיים המאושרים שהיו לי ביחד עם הצדיקה, שאני אעבוד את ה' בשלמות גדולה יותר! (שואף לזה!) אוף אני ממש מצטער אם אני כותב דברים שלא צריכים להיכתב!(תגידו לי אם לבקש שיצנזרו את זה)

גם אם אני חושב על דברים אחרים, תאכל'ס אין יום שלא חשבתי על הנושא הזה..

הבעיה שזה לא רק לבת צדיקה אחת שאני דלוק וזהו, זה אהבה כזאת לסוג של אנשים כזה, לצורת ההתנהלות, לצניעות , בקיצור - לדוסות (כמובן שמוצאת חן בעיני וכ'..) )  !   (הכוונה - יש בת בוא נגיד את זה פתוח 'שאני דלוק' עליה - אבל זה לא רק היא, זה הרבה בנות מאותו סגנון כזה..

יצר האדם רע, מה את מתכוונת שצריך לזרום איתו?

לכל מי ששאלה- ברור שלבוש לא צנועה מושך! וזה הבעיה! שזה מושך. אבל כשאתה במעלה יותר גבוהה(לא שאני חו"ח רוצה להגיד משהו על עצמי - אבל איך שהייתי פעם ואיך שאני היום) היצר מגיע ממקום אמיתי שלא רצון טהור, לא רוצה רק 'חתיכת בשר' (סליחה סליחה ) רוצה את הנשמה! הנשמה הצדיקה שבתוכה, זה כ"כ מושך(כן,ברור שאם יש מישהי צדיקה אבל לא נאה בעיני, אז זה לא... *)  שתדעו בנות לפני שאתם יוצאות, ההבדל בין  חצאית כשרה לחצאית מהודורת (מטאטא בלעז) זה שמים וארץ!(וסתם כך, בת שחושבת שללבוש צנועה = ללבוש מכוער, זה מטופש, כאמור רק הצניעות יש בה יופי אדיר...)

אבל בעצם מי אני שאדבר!

בל"ח...תל-אביבית

מעניין לשאול רב או מישהו כזה אם מחשבות בל"חיות  הן טובות- כל הזמן לחשוב על חתונה, וחיים מאושרים עם בעלך/אשתך..

צדיק!דניאלה .ד.

חיכיתי לראות לאן התגובות מגיעות והכין הכוונות אוחזות!

אשרייך על המחשבה המדהימה והאמיתית הזאת.

זה הגיל שהכי קשה בו כי הוא גם מצד שני כ"כ קרוב להתחיל עם דייטים וכ'.

אבל אם זה כ"כ אוכל אותך וקשה לך תנסה להפנות ת'אהבה הזאת לבורא עולם.. וכן לאישתך גם בלי שאפחד ישמע בסתר לבד ובשקט.

"אני אוהב אותך ומחכה לזמן שנוכל להיות יחד בקדושה ובטהרה" וכ'

אבל להשתדל להעסיק ת'מוח בדברים אחרים.

למרות הקושי להסיט ת'מחשבות לדברים אחרים לדברים שיעצימו אותך לקראת החיים העתידיים ולכל יום שעובר.

אתה אח שלי ואני דואגת לך הלוואי ואחי הגדול היה מבין כמה אני דואגת ככה גם לו

ב"הצלחה רבה.

מחוממתאנונימי (פותח)

אני בת

ובכל זאת כ''כ כ''כ מוכר!

ד''א,  אני חושבת שמה שאתה מתאר יכול להיות גם בת כלפי בת, בן כלפי בן, בת כלפי בן ובן כלפי בת! שהרי זה לא עני'ין חומרי... והגיוני מאוד שזאת תופעה אחרת מאשר סתם רצון רגיל להתחתן...

וואוו..סחתיקו..נטע=]

גם על השיתוף וגם בחייםם לא חשבתי שבן מסתכל על דוסות בצורה כזאת

וחוץ מזה.. מה הגזענות הזאת?? אני יכולה להגיד שיש לי פוול חברות אשכנזיות והם הרבה פחות דוסות ממני.. so?? זה לא אומר כלום!!!!! כל בנאדם יכולהיות מה שהוא רוצה בלי שום קשר..

עושה רושם של כתב מעריב ( לנוער!!! )אנונימי (פותח)

גועל נפש מה זו השפה הזו תתבייש ( לחשוב שאני הראשונה שמעירה לך???)

וואוו, מסובך קצת..לולה=]

בס"ד

זה דווקא חידוש מעניין שאלו המחשבות שרצות לך בראש כשאתה רואה מישהי ועוד מישהי צנועה וחסודה... כאילו, שאתה רוצה להתחזק בגלל זה..

בכ"מ אני חושבת שהמחשבות בכל זאת לא הכי חיוביות, ומה שהכי טוב לעשות עם מחשבות כאלה זה ללמוד תורה. ע"י לימוד תורה גם הרצון שלך להתעלות בלי קשר לבנות יעלה ויגדל ואני מקווה שזה באמת יעזור לך להימנע ממחשבות כאלה.

בהצלחה רבה!

מבינה ת'קושי אבל...נוי=]

תתחזק בשביל עצמך ותתקדם רוחנית עם עצמך עם חברים שלך אבל לדעתי תשתדל לא להסתכל על בנות עם זה מה שהן עושות לך...דוסיות,לא דוסיות זה לא משנה...אם זה דבר שמעסיק לך ת'ראש כ"כ הרבה שעות ביום זה אולי מחזק אבל גם מחליש ולא משתלם...אתה מבין?!...

בחיים לא הייתי בן (ב"ה) ואנל'א יודעת מזה...אבל דוגרי זה נראה כאילו זה מחליש אותך..מעסיק אותך ומטריד אותך..

לדעתי התחזקות של בן לא צריכה להיות מהסתכלות של בנות למרות שהן צנועות ולמטרות חתונה..

אני לא הייתי רוצה לדעת שבעלי היה/עדיין מתחזק מבנות דוסיות והדבקות שלהן..אני מסכימה פה עם אנשים שאומרים שחצאית ארוכה ובת שמתפללת(מה שאסור לבנים לראות באמת מעניין של חוסר צניעות..) לא אומר שאותה בת היא כ"כ דוסית...אני בטוחה שגם את יכול לומר על בנים "למרות הגודל של הכיפה והפיאות ה"בפנים" במקום אחר.

בקיצור- תחזק את עצמך..ואני מסכימה עם הקטע של היצר רע בתחפושת של יצר טוב.תיזהר,זה מחליט אותך מעסיק אותך ומושך אותך..וזה שקראת לזה"ראש מחומם" כבר מראה שזה לא בריא לך...

תן לבת לעשות ת'תהליך שלה ואתה את שלך..אתה גם לא תרצה לדעת שאישתך הסתכלה על בנים והתחזקה לא?!

מקווה שעזרתי...

למה נוי?דניאלה .ד.

יש בזה משהו.. כשאני רואה איזה דוס הולך ככה ברחוב עם הציציות בחוץ או עם הפאותת או משהו כזה זה פשוט עושה כזה קידוש ד'.. לא מהבחינה של הבל"חיות אלא זה באמת מדהים איך הוא הולך ומראה "אני בן של מלך"

"אני מפרסם את שם ד' אני מסמל שאני מאמין בבורא עולם" לדעתי זה מיוחד וזה טוב.

מה שלא טוב ששמים על זה דגש בצורה שחושבים על זה כל הזמן ומתעמקים באופן שהראש עסוק בזה תמיד.

זה מה שלא טוב כמו כל דבר שדשים בו בשכל יש דברים שהם לא הכי טובים לדוש אותם.

צריך לעשות את זה ממקום טהור ונקי כמו שהוא אמר לעיל.

תאמיני לי אם הוא לא יפסיק מחר היצר ישתדרגאנונימי (פותח)
מממ...ממליצה לך שאם אתה מדבר עם אחריםמתו"ש

בס"ד

אל תגיד שאתה חם.

תודה רבה -מחומם

לכולן !

חבר'ה בנים גם אתם יכולים להגיב, זה גם יחזק אותי

מה הכוונה מתוקה שכזאת... ? לא להגיד?

נראלי בקטע של "זה לא מחמיא לך"..נוי=]

סתם..חח..נראלי...(אם פגעתי אני ממש מצטערת..)

דניאלה,אני מסכימה שזה יכול לעודד אותך ולחזק אותך..אבל עם זה יכנס לך למוח 24 שעות ביממה זה לא בריא..וזה מחרפן ת'שכל..ואני יודעת מזה לחשוב על משו 24 שע' ולא להצליח לצאת ממנו...

מה שאני עשיתי פשוט נתתי לזמן לעבור וזה נחלש לאט לאט..וגם ננתי לדבברים אחרים להיכנס אליי ולא לתת לאותו דבר לשקוע בתוכו...להיות מעורבת בחיי החברה,והכיתה והסניף..והחיים שמעבר לאותו דבר...וככה לנקות את הראש..

תקשיב 'מחומם'.. בקשר למה שמתוקה שכזאת אמרה...כפרעלייך!!=)

חם זה בד"כ משתמע לפירוש....

הקיצור- עדיף שלא תאמר כשאתה מדבר עם אחרים שאתה חם..

מקווה שהבנת- ואם לא- בכולופן קח את זה כטיפ/עצה/כלל לחיים..... עצה ממני

ברור!מחומם

ברור שאני לא אבוא לחבר ויגיד לו, שמע אני מחומם עליה או משהו כזה! דברים כאלה עושים אנונימי

לא חשוב. פשוט אל תשתמש בביטוי הזהמתו"ש
" מחומם " נשמע כאילו היצר הרע שלך כזה...אנונימי (פותח)
אתה יודע מה?אנונימי (פותח)

יש גם הרבה בנות כאלה...

האלה הדוסים שהולכים להתפלל 3 ת פילות בזמן למרות הכל, עושים מלא דברים בשביל כולם, רואים להם אור בעיניים כשהם לומדים, וכן הלאה....

גם אני כזאת, בדיוק כמו שתיארת.... אבל אני משתדלת לחשוב שבשביל הבעל הצדיק (הלוואי שאני אהיה ראויה...) שיהיה לי אני חייבת להפסיק לחשוב עליהם ולהתקדם בזכותם.... אני צריכה לעלות בגלל שזה מה שה' רוצה, זה היעוד שלי בחיים.

ככה זה, צריך להתחיל ת'מלחמה במגרש של היצר הרע ואח"כ לגרור אותו להתמודד מול האמת הטהורה- אני רוצה להתקדם כי זאת המטרה שלי בחיים! לא בגלל הצדיק ההוא שמחמם לי ת'מוח!

לי זה לקחח זמן ועוד לא נגמלתי מזה לגמרי, אבל זה בהחלט עוזר.

בהצלחה!

הבא ליטהר מסייעין בידו!

תשמע-שירס

זה תקופה.. וזה יעבור.. אבל בכל זאת זה גם בסדר!

שהרי אתה רוצה בחורה צדיקה כדי להקים בית צדיק ושיהיו לך בנים ובנות יראי שמיים! וכל זה בעצם למטרות נעלות הרי.. ולכן ברור שמלכתחילה עדיף להתחזק כי זה מה שצריך אלא שגם זה טוב משום שבסופו של דבר המטרה הסופית זאת אותה מטרה! מקווה שהובנתי.. 

אולי תתחתנו חחחאנונימי (פותח)
אתה לא נהנה מההתחזקות אלא מהתאווהאנונימי (פותח)
זה פשוט סטייה מה שיש לך!!!!הבדואי האחרון

תגיד לי זה ניראה לך שפוי מה שאתה כותב פה?!?!

"לחלום אליה בתור אישהזה כ"כ מושך! כ"כ דוחף וגועש, לרצות אישה כזאת!"

"והמוח שלך מתרחב ומתחמם"

"הנה אני רק רואה אותה ברחוב פתאום הגוף עובר צמרמורות קלות ונעימות!"

תאווה שמתאווה מה אתה חולק איתנו את זה?!

נ.ב

כבר מהשם שלך אפשר להסיק כמה דברים.....

סליחה על העצבים אבל.....לא יכולתי שלא להיתעצבן......

מה אתה רוצה ממנו??תל-אביבית

זה בדיוק המקום לחלוק... מצטערת מאוד לבשר לך....

וזה ממש לא סטייה... זה דבר נורמאלי.. אולי קצת מוגזם, אבל נורמאלי.

לפי איך שהוא מתאר את זה אז זה לא נורמאליהבדואי האחרון

ויש גבול עד כמה שבנאדם יכול לחלוק.....

ותתפלאי אבל יש דברים שלא כותבים ככה לכולם אין מה לעשות....

אפילו שזה המקום וזה חופש הביטוי ובלה בלה בלה

קצת טקט מה ביקשתי?!

אני עם הבדאוי האחרון!אנונימי (פותח)

אחי אני לא רוצה לפגוע בך באמת שלו !

אבל אני לא יכול להתאפק! כאילו מילא יש לך יצר אבל

לפרוק אותו בבית כנסת כאילו מה אתה אשקרה כל התפילה עם הראש לעזרת נשים???????

או שאתה רואה אותם מתפללות במקום אחר???? עדיין וגם אם אתה בא לכתוה כאלה דברים כאן

תבדוק טוב טוב איך אתה מנסך את זה למה מחומם לא נשמע טוב בכלל ולכל היצורים פה שחושבים שזה לא

סטיה אז אתם חיים בסרט!!!!!!!!!! הבן אדם יצור וכדאי שיבדוק את עצמו טוב טוב ! מה זה הדבר הזה

לא נראה לכם שהוא הגזים עם הלשון שהוא כתב את זה???????לאן הגענו מה בנות דוסות עושות לבן אדם

פשוט הורסות לו את החיים כל הראש שלו מרוכז בהם ! צריך להתפלל עליו דחוף...

להרגע....תל-אביביתאחרונה

"מה בנות דוסות עושות לבן אדם

פשוט הורסות לו את החיים"- מה?

אולי הניסוח באמת לא בסדר... ומעלה לכם כל מיני אסוציאציות לראש שב"ה לי לא עולות... אז בסדר.

ואפשר גם לומר לו ביקורת על זה שהוא מסתכל על בנות בתפילה שזה באמת ממש לא לעניין...

אבל- אני שמעתי (בכל מיני מקרים..) שבנים היום זה פשוט נורא (גם בנות, זה בסדר, אבל זה לא קשור לעניינינו..) - כן, הם רואים חיצוניות של אשה, וזה מסחרר אותם, בת-דודה שלי (כיתה י', בי"ס חילוני) סיפרה לי שילדים אצלה בכיתה מסתכלים בפרונוגרפיה בפלאפון שלהם כדי לספק לעצמם את היצרים... ולא חסר.. מה שכל הפרסומות עושות היום מגוף של נשים..

והוא כותב כאן שיש לו התמודדויות, אבל- זה כן בא ממקום של טהרה! אין, כי יש את היצר הזה- כדי להתחתן. חובה. וזה כזה טוב שזה הרבה יותר קדוש-   "הצניעות הזאת".

ו- רק היום- שיעור חלמי"ש באולפנה, הרבנית אמרה לנו עד כמה מה שקובע היום זה החיצוניות והכל, ושיש אנשים שמתחתנים בגלל המראה, וכו.. וחברתי הטובה  [;)] ואני פשוט חשבנו על זה ש.. אצל דוסים זה לא ככה ב"ה! אצלם הצניעות היא מה שכובש! וזה כזה יפה!

-מותר לחלוק, הערות יתקבלו בשמחה! אני כבר עייפה ואולי לא שמתי לב לכל מיני דברים שכתבתי.. אולי.- 

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך