היה לי דיון עם אמא שלי על..
לישון בשיעורים..
מה אתם אומרים?
לא מכובד? זה פסדר? לא פסדר?
מה לעשות? ללכת לישון בכיתה אחרת? להשאר ולישון בכיתה?
שפכו את דעתם בנושא 
היה לי דיון עם אמא שלי על..
לישון בשיעורים..
מה אתם אומרים?
לא מכובד? זה פסדר? לא פסדר?
מה לעשות? ללכת לישון בכיתה אחרת? להשאר ולישון בכיתה?
שפכו את דעתם בנושא 
תלוי...בא נגיד עם פעם ב.. את הולכת לישון אז ס22ה את בנ"א אבל שיעור אחרי שיעור זה פוגע קצת לפי דעתי...וגם עם חצי כיתה ישנה זה פוגע...
(שנה שעברה בחורף היינו כל הכתה עם סוודרים שמנו תכובעים על הראש והלכנו לישון כיבינו תאור והמורה נכנסה והלכה .....
)
זה לא חוק בל יעבור אפשרי עם גבולות כלשהם...עם כל הכבוד לסטלנים שבינינו (גמאני לפעמים)....
וכאילו בהרצאה נגיד עם את יושבת קדימה זה גם לא מכובד כ"כ....מאחורה עוד מילא....
אבל גמאני מהאלה שנרדמים בשיעורי אנגלית מוט"ב והיסטוריה באופן קבוע...אל דאגה!
השאלה היא האם המורים יודעים שזה בגלל שאת בת כזאת שתמיד עייפה או שזה בגלל השיעור שלהם...
אני לדוגמא ישנה בערך בחצי מהשיעורים (קצת בהגזמה,כן...;) והמורים לא נעלבים... הם יודעים שזה ככה כי זאת אני...
אם את ישנה בשיעורים של מורה ספציפי או משו כזה-- אז כן, זה יכול להעליב...
בהצלחה-----ושינה נעימה![]()
פשוט מבריזים הביתה..
ואם א'א להבריז, פשוט ישנים בשיעור זה עדיף מאשר להפריע, להתחצף וכו'..
זה גם טוב לך וגם למורה..
זה בדיוק היום קרה לי......
נראלי המורה בכלל לא שמה לב....
לא כל כך מכובד אבל לא חושבת שנוראי.
בס"ד
לצערי לא עובר אצלי יום בלי להרדם על השולחן בכיתה לפחות בשני שיעורים... 
אבל אני בתהליכי גמילה..
זה לא ממש מכובד, ואולי יש מורים שאפילו יעלבו. וסתם חבל על החומר שמפסידים.. אם את יודעת שתירדמי בוודאות ואין מצב שתמנעי את זה איכשהו אז תלכי לישון במקום שבו אף אחד לא מדבר מולך..
אחת מהשומרוןבס"ד
אני פעם עשיתי סקר בין כמה מורים, ושאלתי אותם מה הם היו מעדיפים: תלמיד שנרדם בשיעור, או שלא יגיע בכלל (כי הוא ישן בחדר..)?
האמת שהרוב התחמקו ואמרו שהם רוצים תלמידים ערניים בשיעור..
אבל כמה מהם העדיפו שהתלמיד יישאר בכיתה ויישן. כי אותם זה לא מעליב והוא אולי יקלוט משו בין לבין...
איך אפשר לישון?? זה לא נח בעליל!!
מכובד?? אינלי מושג!
תלוי איפה יושבים.. נגיד במ"מ אני באופן קבוע ישנה, אבל אני יושבת בפינה מאחורה, אז לא נראלי שמישו בכלל שם לב...אם יושבים מקדימה- זה לדעתי ממש פוגע...
גמאני פשוט לומבינה איך אפשר לישון אבל באמת לישון ממש!! לא רק לשים תראש...חח פשוט לא נוח לי בכלל לישון ביתה וגם אם אני ירצה אני לא יצליח-כי אני צריכה שקט
ובקשר למכובד-לפי דעתי עדיף לצאת מהכיתה מאשר להירדם בתוכה והמורה תיראה אתזה...
בס"ד
ת'אמת...אף פעם לא קרה לי=]=]
אבל עכשיו שאני חושבת על זה, אולי זה קצת זלזול במורה...אז אולי כדי להיות בחוץ ולא להכנס...אבל לדעתי צריך לשאול רב בנושא..
אם אתה מספיק עייף- אתה תירדם בכל מצב...
תקלוטנה אחת ולתמיד שהשיעורים שלהן משעממים!!!!!!!
שעדיף לישון מול המורה (ולהפריע,אבל זה לא קשור) מאשר שיהיה העדרות משיעור כי אם 2+ העדרויות צריך להשלים שעות ביום שישי.
מצד אחד-יותר נעים ללמוד בכיתה מלאה
מצד שני- לא נעים ללמוד כשכולן מסביב ישנות.
אולי זה תלוי בכמות הישנות?
.
ודוסית-זה לא עוזר! מניסיון...
את יכולה לישון זה עדיף מלהפריע אבל עם את יושנת תשני בשיעורים לא חשובים ....
(לא לישון באנגלית ומטמתיקה )
פתאום שמתי לב שזה ממש עילג...
ו"אמרו"-זה בנות מהכיתה.
בס"ד
שהמורים חושבים שהם מרכז העולם ולכן אם מישי נרדמת בשיעור זה בטח כי היא לא מכבדת תמורה או כי השיעור משעמם... צריך לפוצץ אותם
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים