סקררר...[ועוד כמה..]אנונימי (פותח)

מה אתם מגדירים אצלכם נסיונות?

מה אתם מגדירים אצלכם "נפילות"?

מה אתם מגדירים אצלכם "עליות"?

איך אתם קמים מנפילות?

אם הכל לטובה...למה אנחנו מבקשים שהמצב ישתנה..?

לדוגמא-יש אדם חולה..

זה לטובה..אז למה מתפללים שהמצב ישתנה?

רגשות- שמחה, עצב, קנאה, בלבול, כעס, תיסכול, בדידות, בושה, צער, אהבה, שנאה, רוגע, אדישות, אכזבה ועוד ועוד ועוד...

אנחנו שולטים בזה?

החיים לימדו אותי שכן...

אז אם אתם מסכימים...למה אני לא מרגישה כמו שאני רוצה?-סיבכתי..

אולי בתת מודע שלי אני רוצה להרגיש ככה?

סיבכתי וחפרתי...חושף שיניים

אם קראתם את כל זה-אשרייכם..

אשמח אם תענו לשאלותי המטופשות..פרח

שמרתי, כשיהיה לי מוזה, אני יענה.. =]קלאופטרה

בס"ד

סוריי...  חושף שיניים

תשובות ועוד כמה...טליהאחרונה

אלו ההגדרות שלי למונחים שהצגת..

א. ניסיון>> זה בעצם המציאות היומיומית זכות הבחירה היא המעמידה את האדם בפני ניסיון האם יבחר לטוב ולמוטב או להרע..  כשמגדירים ניסיון קשה- זה אומר שהיה קשה לי לבחור הטוב, שהיה קשה לי לצלוח את האפיזודה החולפת בשמחה..

ב. נפילות>> זה בעצם מוחין דקטנות חוסר חשק ורצון לחשוב טוב. נפילה זה גם בחירה בצד הרע, זה היגררות אחר עצת היצר הרע.

ג. עליות>> זה בעצם התגברות אל קושי מסוים, הצלחתי לעבוד על מידה כולשהי - עליתי בסולם התקרבתי יותר לאבא...

ד. שאלה מעניינת.. ואל תקחי ת'דברים שלי כי זה רק מה שאני חושבת ולא דעת גדולים.. אז ככה ברור לי שכל מצב שאדם נקלע אליו הוא יד ה' והוא לטובה. אומנם הרבה מן המצבים בו האדם נמצא רעים לו או סתם חולפים ולאו דווקא שהוא מרגיש איתם טוב.. וכן גם המצב שנשפך הנס של הבוקר..וההודעה שגילו אצל הדוד סרטן רח"ל  גם הם לטובה אומנם האדם לא יודע להכיל את הטוב הטמון במקרה הוא מצליח להבחין שזה עוד אבן לבנייתו האישית שזה עוד ניסיון שיזכך אותו ויעלה אותו שלב בסולם.. לא הכל טוב בעיני האדם אבל הכל לטובה..

כמו שאומרים שנה טובה ומתוקה>ת טובה היא על בטוח אבל שאנחנו נרגיש שהטוב הזה מתוק..

ה. זהבהחלט עיניין של תת מודע או של רגשות שפועמים שלו בתת מודע אבל האדם מתכחש אליהן שלא במודע..(מסובך) לא בכל הרגשות האדם שולט תמיד הוא בכל זאת אדם.. כשהוא רוצה לשלוט וכשהוא בהכרה למעשים שלו הוא שולט

לדוג' הכעס השאלתי לחברה מחברת סיכומים והיא שכחה להחזיר לי אותה יש שיעור ואני צריכה לסכם.. תגובה ראישונית כעס איזה חוסר אחריות יש לה.. והופ אני תופסת את עצמי ושואלת את עצמי את יודעת מה עבר עליה בבוקר? שהיא שכחה? למה את לא התקשרת להזכיר לה?  והופ אני כבר לא כועסת עליה בכלל- שלטתי ברגש הכעס שבי אומנם קצת מאוחר אבל זה מראה שהאדם שולט ברגשות שלו- שהרגשות שלו אם הוא לא שם לב מתפרצים ושהוא יכול לשחק ברגשות של עצמו...

שיהיה לך בהצלחה בחיים>> בניסיונות שיגררו עליות ולא נפילות ושבכל ניסיון תרגישי זשה לטובה ותדעי לנווט את הרגשות שלך ולשמוח ....

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך